På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Moroccanoil 25ml

Fri frakt, kan skickas omgående
21 betyg 4

159:-

Köp

- Medföljer vid köp av Moroccanoil Original Treatment 125ml!

Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment är orginalet av hårbehandlingar med arganolja, Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan.

Moroccan Oil Original Treatment är perfekt för dig som har löshår, skadat hår från diverse färgbehandlingar och frekvent styling eller allmänt torrt och/eller ohanterligt hår. Den marockanska håroljan absorberas upp snabbt, tillför glans och långvarig vård utan att lämna rester eller en oljig och fet yta.

25ml

Artikelnummer: 1207-300-0025

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Väldigt bra produkt!

Oljan är väldigt bra och doftar underbart! Perfekt för hår som är frissigt, har använt den i några månader kommer definitivt inte byta mot någon annan olja. Håret blir väldigt glansigt och ser väldigt fint och fräscht ut efter oljan. Skulle rekommendera till alla oavsett hårtyp!

Bäst!

Har använt denna i över fyra år nu och skulle aldrig klara mig utan den! Har ganska grovt, lockigt och torrt hår. Den reder ut och tar bort frizzet. Kommer aldrig sluta med den!

Bättre hjälp får man leta efter!

Inga feta rester utan bara en helt underbar mjuk och slät känsla. Jag har självlockigt hår deLux och detta önskar jag att jag använt långt tidigare!
Har ni jobbigt frissigt hår så testa, ni blir inte missnöjda. Väldigt drygt dessutom!

Sådär

Den här oljan luktar helt ok och gör håret glansigt och fint. MEEEN, efter att ha använt produkten en månad fick mitt hår en orange ton. Frågade min frisör angående detta och tydligen innehåller oljan pigment som kan göra att håret (precis som mitt) får en orange ton. .

Köp köp köp

Använt andra håroljor som lämnat mitt hår kladdigt. Denna är beyond underbr, håret blir automatiskt mjuk och shiny! I am a new believer :D!

neeeej

Fick hem produkten och kollar innehållsförteckningen. Det fösta ämnet som står är Cyclomethicone. Det är ett mjukgöringsmedel/silikon som är klassificerat som reproduktionstoxisk kategori 3, ”möjlig risk för nedsatt fortplantningsförmåga”. Jätte tråkigt att dem använder sig av så skadliga ämnen. :(

C/o
Visa -1 kommentarer till
Visar 5 av 18 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten