På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lee Stafford Original Dry Shampoo 50ml

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 3

35:-

Köp

Lee Stafford Original Dry Shampoo
Ett unikt torrschampo som tar bort fett i hårbotten. Framtaget för att öka livslängden på stylat hår. Du behöver inte tvätta och styla om håret så ofta. Poker Straight Dry Shampoo återupplivar och fräschar upp håret mellan tvättar.

Användning:
Spraya från ca 16 cm avstånd på området kring hårrötterna som behöver fräschas upp.
Gnugga sedan bort pudret från hårbotten med fingrarna.

50ml

Ingredienser:
Butane, Isobutane, Propane, Corn, Starch Modified, Alcohol Denat, Betaine, Parfum, Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Limone, Benzyl Alcohol

Artikelnummer: 1181-300-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Får inte hårbotten att klia

Om man vill dra ut på tvättarna och samtidigt har känslig hårbotten så är detta torrshampoo att satsa på. Den innehåller inte Ammonium chloride vilket många andra torrshampoo har. Det här är produkten jag kan använda utan att börja klia, den gör det den ska och jag tycker inte att man blir speciellt vit om man är brunett. Doften försvinner ganska snabbt, men visst, det finns godare dofter.

Helt okej

Som torrschampo fungerar den okej dock finns det många som fungerar bättre. Dessutom luktar den väldigt starkt och enligt pojkvännen luktar det "man" vilket drar ner betyget.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten