På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Herra

För James Davis, grundaren av märket Herra, började allt med en fråga. Varför finns det ingen produkt för eftervård av håret – en produkt som både ger näring och skyddar håret efter en behandling? Efter tjugo år i branschen kände han att det var upp till honom att själv ge svaret på den frågan och resten är historia. Med sitt företag Herra och produkten Herra Hair Perfume har han snabbt etablerat sig i modevärlden och har synts i tidningar som Vogue och OK! Magazine samtidigt som kändisar som Isabella Löwengrip hyllat hans produkt. Denna eftervårdande och väldoftande produkt för håret hittar du till ett förmånligt pris hos Lyko. Prova och du kommer inte att bli besviken.

 • Herra hair Perfume 50ml

  Herra hair Perfume 50ml

  349:-
  Favorit

  Herra hair Perfume 50ml

  349:-

  Herra Hair Parfume är en parfym framtagen för ditt hår.Den kan användas om man snabbt vill fräscha upp håret och få en lätt sofistikerad doft, men även om man vill skydda håret från yttre påfrestningar. 

  Herra Hair Perfume har några fantastiska egenskaper. "Den innehåller lätt absorberande varianter av vitamin E och oljesyra som inte bara är fantastiskt för håret, utan även hårbotten också. Ditt hår får en fantastisk lyster samtidigt som det luktar bra.

  Denna medelstora flaska som man lätt kan bära med sig i handväskan består utav italiensk bergamott, midnatts orkidé, vit jasmin och krämig vanilj.Den innehåller även naturligt UV-skydd och antioxidanter som härstammar från solros- och olivolja extrakt. Detta hjälper till att skydda håret från miljöskador och föroreningar.

  Topp:
  Italienska bergamot & mispel frukt

  Hjärta:
  Midnatt orkidé, rosenblad, vit jasmin, mimisa, helitrope & lilja

  Bas:
  Krämig vanilj, varm tonkabönor, sandlewood & mysk 

  50ml

  Blondinbella tipsar! 
  "Parfymen är en olja som skyddar håret med vitamin E och ger glans. Otroligt dryg och prisvärd, tycker jag"

Visar 1 till 1av 1