På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

H.o.ds

H.o.ds är en förkortning av House Of Derma Science och det är också där vi finner förklaringen till detta företag. För att ta fram sina produkter förlitar man sig helt på forskning för att förbättra livskvaliten hos både män och kvinnor. H.o.ds storsäljare är den så kallade 3-D lifting – en produkt som även kallas ”botox på burk ”. Denna fräscha och snabbt absorberande kräm hjälper dig att på nolltid få tillbaka lystern och ungdomligheten i ditt ansikte – och den är dessutom skonsam samt uppfyller dagens krav på anti-aging. Helt perfekt för dig som känner att rynkorna börjar ta en allt större plats i ditt liv. H.o.ds 3-D lifting hittar du här hos Lyko till ett väldigt förmånligt pris.

 

 • H.o.ds 3D Lifting 50ml Eco Denna produkt är ekologisk

  H.o.ds 3D Lifting 50ml

  795:-
  Favorit

  H.o.ds 3D Lifting 50ml

  795:-

  h.o.d.s 3D Lifting Cream, även kallad ''botox på burk'' är ett skönhetskoncept skapat i syfte att uppfylla dagens höga krav på kosmetisk anti-ageing. En fräsch, snabbt absorberande kräm som innehåller naturliga, sofistikerade och innovativa anti-ageing komponenter som hjälper din hud att återfå sin fasthet och elasticitet samtidigt som den effektivt reducerar utseendet av djupa rynkor, vid regelbunden användning.

  h.o.d.s 3D Lifting Cream hjälper till att effektivt göra huden mjukare och fastare. Med en 3D-effekt och en fillerverkan hjälper den effektivt till att släta ut rynkor och veck, och lämnar din hud fantastiskt mjuk, slät och silkeslen med ett mer ungdomligt utseende.

  En kombination av kraftfulla, naturliga, innovativa samt aktiva komponenter tränger in i huden och bidrar då med en såväl mekanisk som fysisk 3D-verkan - detta tack vare egenskaperna hos bland annat okra och arganolja. Effektiviteten hos oligopeptider från Hibiskusfrö (Myoxinol™) hjälper till att reducera muskelkontraktionen och hjälper på så sätt till att minska risken för att uttryckslinjer uppstår.

  Ultra Filling Spheres™ hjälper effektivt till att fylla ut djupa rynkor och uttryckslinjer. Arganolja boostar denna kräm, och med hjälp av de höga nivåerna av vitamin E hjälper krämen även till att skydda huden från fria radikaler. Din hud blir fastare och mjukare med ett silkeslent, mer ungdomligt utseende.

  • Passar alla hudtyper
  • 30+.
  • ECOCERT.
  • Ej djurtestad.

  Användning:
  Applicera på torrt och rengjort ansikte, hals och dekoltage morgon och/eller kväll. 

  Innehåller: 
  Aqua, Cetyl Alcohol,iEthylhexyl Palmitate, CetyllEthylhexanoate, Dicaprylyl Ether,iDextrin, Cetearyl Alcohol,iCetearyl Glucoside, Phenoxyethanol,iSodium Polyacrylate, GlyceryliStearate, Hydrolyzed HibiscuslEsculentus Extract, Trihydroxystearin,iEthylhexylglycerin, Amorphophallus KonjaciRoot Powder, SodiumlHyaluronate, Parfum PentaerythrityllTetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate. 

  50 ml

Visar 1 till 1av 1