På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Hommer

HOMMER’s högpresterandeproduktserie gör det möjligt fördagens man att ta hand om sinhälsa och sitt utseende optimalt.Produkterna ger en vitaliserandeinjektion tack vare sina noggrantutvalda sammansättningar.Vad sägs till exempel omaminosyror från silke, hampaoljaoch kamomillextrakt!

 • Hommer Beard Oil 50ml

  Hommer Beard Oil 50ml

  Favorit

  Hommer Beard Oil 50ml

  HOMMER’s skäggolja är framställd utifrån en avancerad formel med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och effektivitet. Hampaolja av jungfrukvalité, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

  Den antioxiderande oljan från fikonkaktus och oliv, kombinerat med arganolja, hjälper till att reparera, omstrukturera och ge näring åt ansiktets hår. Avokadoolja förstärkt med vitamin E från solrosolja främjar och återfuktar ansiktets hår och hud. Formeln är komplett med HOMMER’s sofistikerade doft med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.Perfekt för dagligt bruk.

  JA
  Hampaolja, avokadoolja, arganolja, olivolja, fikonkaktusolja, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

  NEJ
  Parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, animaliska biprodukter, alkohol, djurtester, vete/nötter, PEG [polyetylenglykol].

  50ml

 • Hommer Beard Gift Kit

  Hommer Beard Gift Kit

  Favorit

  Hommer Beard Gift Kit

  Känner du någon som behöver uppgradera sin grooming? Då har HOMMER satt ihop vinnande lag som ger ett garanterat lyft. Vad sägs om att få skämma bort ansiktet med aminosyror från silke, hampaolja och kamomillextrakt!

  HOMMER’s presentförpackning innehåller 250 ml skäggschampo; 50 ml skäggolja och ett 15-pack skäggservetter. En perfekt gåva till käraste, bror, far, vän eller vem som helst som förtjänar att visas uppskattning!

  Produkterna kommer i en väldigt snygg box med HOMMER’s karaktäristiska design.

 • Hommer Beard Shampoo 250ml

  Hommer Beard Shampoo 250ml

  Favorit

  Hommer Beard Shampoo 250ml

  Den revolutionerande formeln för HOMMER’s skäggschampo med hampaolja är baserad på naturliga ingredienser av högsta kvalitet, med fokus på de speciella egenskaperna hos ansiktets hår och hud. Hampaoljan i jungfrukvalitet, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

  Det kokosnöts- och stärkelsebaserade rengörande medlet producerar rikt och krämigt skum som rengör skägg och hud med yttersta skonsamhet, medan kombinationen av pantenol (provitamin B5) och aminosyror från silke tränger in utförligt i hårstråna och dess fästen för att skapa en djup konditionering.

  Produkten är förstärkt med den sofistikerade originaldoften från HOMMER med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.

  Dermatologiskt testad, perfekt för dagligt bruk.

  JA
  Hampaolja, pantenol, aminosyror från silke, Stevia Rebaudiana, neutralt PH, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

  NEJ 
  SLS [Sodium Lauryl Sulfate], SLES [Sodium Lauryl Ether Sulfate], parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, alkohol, djurtester, vete/nötter.

  250ml

 • Hommer Beard Wipes

  Hommer Beard Wipes

  Favorit

  Hommer Beard Wipes

  HOMMER’s våtservetter för skägg erbjuder bekvämlighet utomhus i ett nafs. Deras trippelverkan (rengörande, vårdande, väldoftande) möjliggörs genom den innovativa formel HOMMER tagit fram med naturliga ingredienser av bästa kvalitet. Formelns sockerrörsbaserade medel, antioxiderande och rikligt återfuktande hampaolja tillsammans med skyddande extrakt av kamomill och aloe vera, utvecklar, vårdar och rengör ansiktets hår omedelbart. Alla HOMMER’s våtservetter är individuellt paketerade och diskret väldoftande med HOMMER’s sofistikerade originella doft. De är perfekta för dagligt användande. Smidigt förpackade är de enkla att ta med sig i plånboken, bilen eller varhelst annars. Våtservetterna är idealiska att använda efter till exempel måltids- och dryckesintag. Storleken på en utvikt våtservett är hela 22 cm x 14 cm, vilket gör den till ett suveränt redskap för att hålla ansiktet i toppform.

  JA
  Hampaolja, kamomillextrakt, juice från aloe vera, neutralt PH, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

  NEJ 
  SLS [Sodium Lauryl Sulfate], SLES [Sodium Lauryl Ether Sulfate], parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, alkohol, djurtester, vete/nötter.

  Paket om 15 förpackningar.

Visar 1 till 4av 4