På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Hommer Beard Shampoo 250ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

Den revolutionerande formeln för HOMMER’s skäggschampo med hampaolja är baserad på naturliga ingredienser av högsta kvalitet, med fokus på de speciella egenskaperna hos ansiktets hår och hud. Hampaoljan i jungfrukvalitet, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

Det kokosnöts- och stärkelsebaserade rengörande medlet producerar rikt och krämigt skum som rengör skägg och hud med yttersta skonsamhet, medan kombinationen av pantenol (provitamin B5) och aminosyror från silke tränger in utförligt i hårstråna och dess fästen för att skapa en djup konditionering.

Produkten är förstärkt med den sofistikerade originaldoften från HOMMER med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.

Dermatologiskt testad, perfekt för dagligt bruk.

JA
Hampaolja, pantenol, aminosyror från silke, Stevia Rebaudiana, neutralt PH, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

NEJ 
SLS [Sodium Lauryl Sulfate], SLES [Sodium Lauryl Ether Sulfate], parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, alkohol, djurtester, vete/nötter.

250ml

Artikelnummer: 1912-101-0250

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten