På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

CCS Vera Aloe Vera Gel 125ml

3 betyg 4

69:-

Tillfälligt slut

CCS Vera Aloe Vera Gel
Det är en oparfymerad gel för både honom och henne. Den lätta och klara gelen med Aloe Vera passar bra på nyrakad hud, efter en dag i solen eller vid klåda av insektsbett.

En närande, mjukgörande och fuktgivande Aloe Vera Gel. Produkten innehåller 100%-ig Aloe Vera bladgel som huvudingrediens. Det är en fettfri, lätt, klar och oparfymerad gel som passar för hela kroppen och ansiktet.

Den används när huden är känslig eller behöver svalkas, återfuktas eller mjukgöras. Applicera den svalkande och återfuktande gelen på solsvedd hud, nyrakad hud eller vid klåda av insektsbett. Passar också bra när huden är torr och du vill ha ett oparfymerat alternativ.

125ml 

Artikelnummer: 1074-414-0125

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bra!

Mycket bra creme som hela familjen använder vid framförallt insektsbett, och brännässel utslag. Barnen kommer alltid in och ropar "Aloe Vera" när de bränt sig på brännässla. Tar man cremen på direkt så syns ingenting från nässelutslaget som annars skulle blivit, och ingen klåda.
Även bra när man bränner sig på tex en varm plåt/kastrull.
Använder den även till "after sun" när man bränt sig mycket...

Funkar till allt!

Använder denna produkt som min dagliga ansiktskräm, tycker den är perfekt och funkar bra för min kombinationshy, har man klämt en finne eller liknande så har det lagt sig helt tills dagen efter. krämen lägger sig som en "hinna" men jag tycker det är det som är bra med den. Är man torr i hyn ska man troligtvis använda ett serum innan man applicerar denna.
Perfekt även för irriterad hy efter rakning och solsveda, grym!!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten