På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Burt´s Bees Lip Balm Beeswax

Eco
2 betyg 5

39:-

Tillfälligt slut

Burt´s Bees Lip Balm Beeswax
Med detta naturliga läppbalsam kan du ge dina läppar den lugnande känsla de förtjänar. Laddad med oljor från kokos och solrosor, rik på vitaminer och essentiella fettsyror, för att ge näring och mjuka upp läpparna. Innehåller även bivax som håller kvar fukten i läpparna och olja av pepparmynta för en uppfriskande pirrig känsla.

100% naturlig.

4.25g

Innehåller:
Tube: cera alba (beeswax, cire d&rsquoabeille), cocos nucifera (coconut) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), limonene.

Tin: cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil,canola oil (huile de colza), limonene

 

Artikelnummer: 1364-113-0004

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Väldigt bra.

Super bra för dig med torra och fnasiga läppar! Det här är en av få läppbalsam som fungerar på mig som haft torra läppar sen jag var barn.!

Fenomenal!

Istället för ett kladdigt läppbalsam som appliceras ett flertal gånger under dagen som i slutändan blir ett beroende (!) så är Burts bees faktiskt en behandling av torra läppar som funkar! Jag använder denna max 3 ggr per dag. Det är inte alltid en behaglig upplevelse, ger ibland nästan en lite brännande känsla som går över. Dock är den dryg och mitt beroende av läppbalsam är ett minne blott, det handlade snarare om att hitta rätt produkt har jag insett!

Minalla
Visa -2 kommentarer till

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten