På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Nivea Essentials Refining Clear-Up Strips

Fri frakt, kan skickas omgående
6 betyg 4
Köp

Nivea Daily Essentials Refining Clear-Up Strips är utvecklade speciellt för normal hy och avlägsnar effektivt talgöverskottet i tilltäppta porer, rengör på djupet och minskar porernas synlighet.

Använd en gång i veckan som en del av din ansiktsrutin. Läs instruktionerna och varningstexten på förpackningen noggrant innan användning.

 

Artikelnummer: 1479-206-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Helt OK

Man får det man betalar för och i det här fallet får man lite mer. Fungerar bra och rengör smärtfritt. Önskar dock att det fanns fler strips per förpackning.

Sådär

Köpte den och testade men den var inget vidare. Har själv fet hy och förpackningen sa alla hud typer. Den förstorade mina porer på näsan än vad jag egentligen förväntade mig.

Superbra!

Beställde hem detta och hade noll förväntningar. Fungerar superbra! Självklart så är det alltid någon liten por kvar, men överlag så får den bort de mesta och de som är mest synliga. Kommer definitivt köpa igen!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten