På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

524 Produkter

Rakprodukter

Rakning är en skön ritual om du har bra verktyg och tillhörande produkter. Det hittar du här. Vi har alla rakprodukter för honom och henne – från blad, hyvlar och borstar till skum, raktvål, after shave och fuktighetsbevarande krämer att använda efter rakningen. Du hittar även produkter för som är speciellt tillverkade för intimrakning. Titta runt bland våra varumärken och beställ direkt på nätet. Vill du veta mer om vad du ska tänka på vid rakning rekommenderar vi artikeln "Så gör du en klassisk rakning".

 • Mr Bear Family Beard Brew Woodland

  Mr Bear Family Beard Brew Woodland

  Favorit

  Mr Bear Family Beard Brew Woodland

  Skäggoljan Woodland Beard Brew från Mr Bear Family har en härlig och uppfriskande doft av barrskog. Oljan gör skägget riktigt mjukt och härligt samt mildrar rakbränna, irritation och kliande.

  - Skäggoljan är 100 % naturlig och tillverkad i Sverige

  Användning:
  Tvätta först ansiktet och skägget, ta sedan ett par droppar av skäggoljan i handen, gnugga händerna och slutligen massera in det i skägget.

  Ingredienser:
  Mandelolja, aprikoskärnolja, jojobaolja, arganolja, fröolja från nyponros och eteriska oljor. 

  30ml

 • Gillette Fusion 4-Pack

  Gillette Fusion 4-Pack

  189:-
  Favorit

  Gillette Fusion 4-Pack

  189:-

  Gillette Fusion Rakblad 4-Pack
  Gillette Fusion-rakblad bygger på banbrytande teknologi både påhyvelns bak- och framsida. Man får bekvämligheten av 5 blad ochprecisionen av 1 blad. 5 tätt placerade blad som fördelar trycket överhela ytan och ger komfort och den närmaste rakningen från Gillettehittills. Förbättrat lubrastrip på bladet med naturliga oljor som ger ett ökatskydd för huden. Nytt flexibelt komfortskydd på bladet.Precisionstrimmern med ett blad är idealisk för att trimma polisonger,raka under näsan eller till konturrakning.

  Innehåll:
  4st blad 

 • Váli Säkerhetshyvel

  Váli Säkerhetshyvel

  Favorit

  Váli Säkerhetshyvel

  - Det bästa sättet att raka sig på i över 100 år!

  Multibladshyvlar är utformade för att raka innanför huden. För oss med en lockig och/eller grov hårväxt innebär detta att håret rullar ihop sig inuti huden och växer inte ut igen. Vi får rakfinnar och huden blir irriterad efter varje rakning.

  Váli säkerhetshyvel rakar istället direkt i nivå med huden, komfortabelt och nära utan drag, riv och 
  irritation. Håret får en bra chans att kunna växa ut normalt igen.

  Váli säkerhetshyvel är tre-delad. Välbalanserad med aningen extra vikt lagt på huvudet för friktionsfria stråk. En tidlös design som ger ett bra grepp och enklare manövrering, men är även en prydnad i badrummet. Exceptionellt pris kontra kvalité.

  Effektiv emot lockig och grov hårväxt, och rekommenderas för dig som har problem med rakfinnar 
  och irritation efter rakning.

  Levereras tillsammans med två stycken platina pläterade Váli dubbelrakblad av svenskt stål. 

  • Designad för lockig, grov hårväxt
  • Förebygger och hindrar rakfinnar 
  • Irritationsfri 
  • Minskar drag & riv 
  • Täpps inte till 
  • Har billiga utbytbara blad
  • För en utförlig rakguide om rakning med säkerhetshyvlar, se www.vali.se/rakguide

  80 g
  Längd: 105mm
  Bredd: 40mm (hyvelns huvud)

 • Vines Vintage Beard Oil 100ml

  Vines Vintage Beard Oil 100ml

  159:-
  Favorit

  Vines Vintage Beard Oil 100ml

  159:-

  En lyxig skäggolja som återfuktar hår och hud medan den möjliggör en naturlig styling. Förstärkt med Jojobaolja för att mjuka upp och föryngra huden, medan sötmandeloljan är rik på magnesium som hjälper till att återfukta och förbättra hårets kvalitet. Denna unika blandning hjälper till att vårda torra och trassliga skägg.

  100ml

 • Waterclouds Beard Junk Beard Lubricant

  Waterclouds Beard Junk Beard Lubricant

  Favorit

  Waterclouds Beard Junk Beard Lubricant

  En Skäggolja som återfuktar både skägg och skäggbotten samt effektivt motverkar klåda i skägget.

  Innehåller en mix av tre olika oljor, Camellia Oil ( Kameliaolja ), Macadamian Nut Oil ( macadamianöt olja ) och även en släng av den berömda Argan oil ( Argan olja ). Mixen ger en mjukgörande och återfuktande känsla samt är berikad med Vitamin A,B,C & E.

  Användning: Appliceras efter rengöring av skägg. Ta några droppar i handen och fördela mellan handflatorna och massera sedan in produkten i skägget.

  Beard Junk är skäggprodukter som är framtagna av det svenska hårvårdsmärket Waterclouds.
  Alla produkter i Beard Junk produceras i Sverige och är speciellt framtagna för skäggvård och 
  skäggstyling. Med erfarenhet och kunskap från tillverkning av skönhetsprodukter så har vi framställt 
  en skäggserie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt och önskemål.

 • The Bluebeards Revenge Shavette 'Cut-Throat' Rakkniv

  The Bluebeards Revenge Shavette 'Cut-Throat' Rakkniv

  119:-
  Favorit

  The Bluebeards Revenge Shavette 'Cut-Throat' Rakkniv

  119:-

  The Bluebeards Revenge Shavette 'Cut-Throat' Rakkniv
  The Bluebeards Revenge Shavette är produkten för dig som vill njuta av hantverket att raka dig med kniv men inte är intresserad av att lägga tid på att underhålla knivens skärpa.Med shavetten byter du enkelt blad innan rakningen och får direkt en rakklar, supervass, kniv - hur enkelt som helst! Till denna shavette används vanliga rakblad som man delar på mitten genom att vika dom kraftigt. Enklast är att göra det när bladet fortfarande är i sin förpackning.
 • The Bearded Man Oil Sandalwood

  The Bearded Man Oil Sandalwood

  Favorit

  The Bearded Man Oil Sandalwood

  The Bearded Man Company Beard Oil är en multifunktionell skäggprodukt. Intensivt återfuktande, reducerar klåda och irritation i skäggbotten. Den innehåller nöt- och veteolja som mjukgör skägget. Den absorberas snabbt utan att lämna en kladdig känsla. Daglig användning håller skägget i optimal kondition. Den innehåller 100% naturliga essentiella oljor, fri från syntetiska tillsatser.

  Doft:
  Sandalwood - En doft som inte behöver någon introduktion. Denna trädoft är maskulin, vibrerande, kryddig och väldigt förförande. ”Lust at the first sniff!”

  Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa nykomling med motiveringen: 
  Skäggoljor och mustaschvax i alla dofter du kan tänka dig, har fallit svenska skäggbärare i smaken. Vad sägs om doft av tobak, läder, drivved eller varför inte irländsk mossa, nyklippt gräs eller en skogspromenad?

  Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa personliga doft med motiveringen:
  Det engelska skäggvårdsmärket har skapat mer än bara en skäggolja, det är en komplett doftserie. Hitta din personliga skäggdoft – här finns 23 olika dofter att välja mellan! Ett extra plus för att de erbjuder prover på dofterna.

  Användning:
  Värm upp ett par droppar mellan handflatorna och massera in i skägg och skäggbotten.

  Övrig information
  Glasflaska med skruvkork

  10 ml

 • Gillette Fusion ProGlide Rakblad 4-pack

  Gillette Fusion ProGlide Rakblad 4-pack

  229:-
  Favorit

  Gillette Fusion ProGlide Rakblad 4-pack

  229:-

  Gillette Fusion ProGlide Rakblad 4-pack
  Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta:- Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer.- Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. De ribbade kanalerna på handtaget för bort vattnet för att ge bättre kontroll under våta förhållanden.- Den förbättrade Lubrastrip&trade är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag. Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden.- Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad &ndash vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka.- Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning.Gillette Fusion ProGlide ger vår mest komfortabla rakning.

  4 st Gillette Fusion ProGlide rakblad

 • Waterclouds Beard Junk Beard Wash

  Waterclouds Beard Junk Beard Wash

  Favorit

  Waterclouds Beard Junk Beard Wash

  Ett milt skäggschampo speciellt utformat för rengöring av skägg och skäggbotten. Innehåller Juniper Sprout Extract ( Enbärs extrakt ) och Cloudberry Seed Extract ( Hjortron ) som berikar skägg och skäggbotten med Vitamin A,C och E samt innehåller antioxidanter. 

  Användning: Kan användas dagligen. Fukta skägget och massera in schampot ordentligt i både skägg och skäggbotten. Skölj noga och följ gärna upp med Beard Lubricant.

  Beard Junk by Waterclouds.Beard Junk är skäggprodukter som är framtagna av det svenska hårvårdsmärket Waterclouds. Alla produkter i Beard Junk produceras i Sverige och är speciellt framtagna för skäggvård och skäggstyling. Med erfarenhet och kunskap från tillverkning av skönhetsprodukter så har vi framställt en skäggserie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt och önskemål. 

  150ml

 • Dr. Dittmar Skäggborste I Bokträ

  Dr. Dittmar Skäggborste I Bokträ

  Favorit

  Dr. Dittmar Skäggborste I Bokträ

  Dr Dittmar Skäggborste i Bokträ är en smidig skäggborste med äkta naturhår. Den mörka färgen på skäggborsten kommer av att bokträet är betsat. Skäggborsten gör att du får en med naturlig look jämfört med om du kammar ditt skägg. Denna skäggborste fungerar utmärkt att fördela skäggolja i skägget.

  8,5cm

 • Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

  Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

  Favorit

  Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

  Beard Brew Wilderness är en Skäggolja från Mr Bear Family som har en fräsch doft av blomstrande sommaräng. En skäggolja som gör skägget väldigt mjukt och samtidigt vårda huden genom att återfukta den och mildra irritation och kliande. 

  - Skäggoljan är 100 % naturlig och tillverkad i Sverige

  Användning:
  Tvätta först ansiktet och skägget, ta sedan ett par droppar av skäggoljan i handen, gnugga sedan händerna mot varandra och slutligen massera in det i skägget.

  Ingredienser:
  Mandelolja, aprikoskärnolja, jojobaolja, arganolja, fröolja från nyponros och eteriska oljor. 

  30ml

 • Mr Bear Family Beard Brew Citrus

  Mr Bear Family Beard Brew Citrus

  Favorit

  Mr Bear Family Beard Brew Citrus

  Skäggoljan Beard Brew Citrus har en trevlig och lagom mild citrusdoft. Skäggoljan gör skägget riktigt mjukt och har även en vårdande effekt på huden. Oljan mildrar irritation och kliande samt verkar återfuktande.

  - Skäggoljan är 100 % naturlig och tillverkad i Sverige

  Användning:
  Tvätta först ansiktet och skägget, ta sedan ett par droppar av skäggoljan i handen, gnugga sedan händerna mot varandra och slutligen massera in det i skägget.

  Ingredienser:
  Mandelolja, aprikoskärnolja, jojobaolja, arganolja, fröolja från nyponros och eteriska oljor. 

  30ml

 • Hommer Beard Oil 50ml

  Hommer Beard Oil 50ml

  Favorit

  Hommer Beard Oil 50ml

  HOMMER’s skäggolja är framställd utifrån en avancerad formel med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och effektivitet. Hampaolja av jungfrukvalité, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

  Den antioxiderande oljan från fikonkaktus och oliv, kombinerat med arganolja, hjälper till att reparera, omstrukturera och ge näring åt ansiktets hår. Avokadoolja förstärkt med vitamin E från solrosolja främjar och återfuktar ansiktets hår och hud. Formeln är komplett med HOMMER’s sofistikerade doft med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.Perfekt för dagligt bruk.

  JA
  Hampaolja, avokadoolja, arganolja, olivolja, fikonkaktusolja, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

  NEJ
  Parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, animaliska biprodukter, alkohol, djurtester, vete/nötter, PEG [polyetylenglykol].

  50ml

 • The ShaveDoctor After Shave Cooling Gel

  The ShaveDoctor After Shave Cooling Gel

  125:-
  Favorit

  The ShaveDoctor After Shave Cooling Gel

  125:-

  Shavedoctor Aftershave Cooling Gel
  Den här fantastiska after shaven är en kylande gel som framtagits för att komma till rätta med besvär i samband med rakning såsom utslag, sveda och skärsår.
  Här finns kraftfulla och naturliga ingredienser som trollhassel, Aloe Vera, Teolja och Aloe Barbedensis extrakt, vilket lugnar irritation efter rakning, mjukar upp huden och läker skinnet med en svalkande känsla i upp till en halvtimme efter appliceringen.
  Den reducerar rejält uppkomst av utslag och förebygger effektivt rodnad som vanligen uppstår på halsen.

  Studie från the Shavedoctor:
  "De flesta män som lider av irritationer och utslag vid rakning våtrakar sig i genomsnitt bara en eller kanske två gånger i veckan, eftersom det är så obehagligt. Några har också erkänt att det påverkar deras självförtroende bland folk när de blir rödflammiga på halsen, vilket leder till att de använder rakapparat istället.86% av männen rekommenderar varmt den här gelen till sina vänner och sin familj.

  Orsak: Kombinationen av dålig rakteknik och att inte använda rätt produkt för sin hy och skäggtyp."

  100ml

 • Tabac Original After Shave Lotion 150ml

  Tabac Original After Shave Lotion 150ml

  295:-
  Favorit

  Tabac Original After Shave Lotion 150ml

  295:-

  Tabac Original After Shave Lotion
  En alkoholhaltig (ca 68% vol.), uppfriskande lotion med sammandragande och renande egenskaper. Antiseptiska innehållsämnen främjar läkning av sår, och alkohol tillsammans med den långvaraktiga doften återupplivar och friskar upp huden efter rakning.

   

  150ml
   

   

 • Hega Rakbalsam

  Hega Rakbalsam

  55:-
  Favorit

  Hega Rakbalsam

  55:-

  Hega Rakbalsam
  Torkar inte ut huden
  och svider inte.
  Gör huden mjuk
  och len.

  130ml

 • Beard Monkey Skäggolja Sweet Tabacco 50ml

  Beard Monkey Skäggolja Sweet Tabacco 50ml

  229:-
  Favorit

  Beard Monkey Skäggolja Sweet Tabacco 50ml

  229:-

  Skägg olja med fräsch och frisk doft av sweet tobacco. Denna skägg olja är framtagen tillsammans med barberare för att kunna ge ditt skägg bästa möjliga vård.ger en mjuk behaglig känsla som varar hela dagen.

  50ml

  Ingredienser: Carthamus Tinctorius Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Raphanus Sativus Seed Oil, Parfum, Eugenol, Linalool

Visar 1 till 17av 524