På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream 100ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

99:-

Köp

The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream
Den ultimata rakningsupplevelsen för riktiga män

Miljontals människor över hela världen har ett gemensamt problem - det hårda stubb som tycks trotsa uppmärksamheten från alla rakkrämer eller skum och trubbar kanten på de mest nitiska rakhyvlarna - "Blue Beard".

Kommer du varje morgon till den punkt där ditt ansikte bränner efter ett misslyckat försök att ge ett resultat som varar längre än eftermiddagsteet? Är du trött på att 17:00skuggan framträder före lunch?

Det är ditt eget fel!
Använder du en burk fluffigt mataffärskum eller kanske några superdyra, designade hopkok mer besläktade med ansiktskrämer än rakningsprodukter för riktiga män? Om så borde du veta bättre - du behöver en rakningslösning som utformats för Blue Beards av andra drabbade!

Parabenfri rakkräm med Decelerine
Vi kan inte hjälpa att vi får skägg som sandpapper med stubb som kan skära glas - men vi kan välja en rakningslösning som fungerar!
Designad av en verklig Blue Beard som var uttråkad till döds på att vara en Desperate Dan look-alike, är The Bluebeards Revenge&trade en parabenfri, rakkräm av högsta kvalitet med tillsatta ingredienser för att specifikt bekämpa tuff stubb. Det har tagits fram enligt vår unika specifikation i en av Storbritanniens främsta manliga kosmetiklaboratorier som är kända experter inom området rakkräm.

Hur löddrar det?
The Bluebeards Revenge&trade har tagits fram enligt den allra högsta standarden i lyxrakkrämstillverkning. Från en mandelstorleks mängd och lite vatten, bör du ha tillräckligt lyxigt, tjockt och krämigt lödder för att ladd din pensel för minst två drag med rakkniven.

Hur luktar det?
The Bluebeards Revenge&trade har en signaturdoft som valdes av rakningsentusiaster. Den bygger på en fräsch och klassisk engelsk barbershopdoft med en modern touch. Vi hoppas kunna ge den ett namn snart!

Hur länge varar den?
Baserat på genomsnittlig användning räcker en 100ml burk i 2-3 månader.

Ingredienser:
The Bluebeards Revenge&trade Luxury shaving cream innehåller allt du kan förvänta dig av ett premiumraklödder plus en hemlig ingrediens som är vetenskapligt bevisat att minska skäggväxt!

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Psedoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium, Disodium Edta, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol. (Parfum Contains: Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool)

100ml

Artikelnummer: 1302-300-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten