På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Formula 10.0.6 Down To The Pore Strips

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 3

79:-

Köp

Formula 10.0.6 Down To The Pore Strips
Plåster till näsan som tar bort pormaskar och rena porer ordentligt. Absorberar överflödig talg, lämnar näsan mjuk, smidig och matt.
Användning:
Vid behov men max 3 ggr i veckan. Rengör huden och fukta näsan lätt. Ta bort plastbiten från strips'en och tryck på huden. Tillsätt lite extra vatten om det behövs. Låt det sitta i 10-15 minuter och dra försiktigt av. Applicera inte direkt i finnar eller inflammerade hud. 

6st

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit.

Artikelnummer: 1431-107-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Grymt!

Positivt överraskad av denna produkt som verkligen fungerade för mig när ingen annan liknande har gjort det innan. Kommer köpa på mig ett antal för detta var precis vad jag behövde :D

Helt okej!

Funkar jättebra mot stora porer, så har man inte skött om sin hy på ett tag så fungerar den verkligen. Jag tar ganska bra hand om min hy, men jag har fortfarande små men definitivt synliga porer som inte försvinner med den här. Dessutom är den lite svår att applicera jämnt över näsan, men det problemet har jag även haft med tidigare strips. Är man för blöt om nästan så blir den för kladdig och fungerar i princip inte heller.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten