På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Garnier Skin Naturals Express 2in1 Eye Make-Up Remover

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 3
Köp

Garnier Skin Naturals Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover är en två fasas dubbelverkande formel: 

  1. Ultra-effektiv. Det tar bort ögonmakeup perfekt, till och med vattentätt, samtidigt som ingen fet känsla eller rester.
  2.  Skyddar ögonfransar i 4 veckor. Berikad med naturligt framställda Arginin, Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover ger ett skyddande lager på dina ögonfransar. Utan att gnugga, de känner sig helt rengjorda.

Artikelnummer: 1118-110-0125

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bra produkt, bra pris men...

Innehåller polyaminopropyl biguanide, cancer framkallande ämne. Det var jätte bra produkt. Men när jag fick veta att det innehåller cancer och allergi framkallande ämne samt farligt för miljö så tyckte inte jag om den... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22054017.ab

Bästa

Bästa sminkborttagningen jag testat. Tar bort all make-up utan att behöva gnugga in produkten, allt följer med superlätt! :)

Favorit

Jag har testat många eye make-up removers, allt från billiga till dyra.
Denna är helt klart min favorit! Den tar bort svårborttaget smink superenkelt och den lämnar ingen fet hinna över ögonen. Rekommenderas!

nöjd men missnöjd

Rengör väldigt bra. Negativt är att den är väldigt fettig. Aldrig haft ögon-vaglar i hela mitt liv men fick 3 stycken under en månad när jag började använda denna.

IM
Visa -2 kommentarer till

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten