På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 4

69:-

Köp

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash
En väldoftande daglig ansiktstvätt. Med MicroClear-teknologi rengör den på djupet och hjälper till att förebygga finnar och pormaskar. Den uppfriskande gelen rengör huden utan att torka ut. Samtidigt får huden en fräsch känsla av Pink Grapefruit.

Användning:
Använd morgon och kväll. Massera in på fuktigt ansikte. Skölj av ordentligt. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen skölj noga med vatten.

200ml 

Artikelnummer: 1363-122-0200

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

OK

En bra produkt som effektivt tar bort sminket men jag håller inte riktigt med om att den förebygger pormaskar. Har använt denna + ansiktsskrubben några månader och ser ingen större skillnad

jättebra

hjälper otroligt fort vid finnar osv, torkar ut huden en aning men det återfuktas lätt. rekommenderas verkligen som snabb lösning på problemet/problemen

Enda som funkar

Har problem med min akne, och såg att någon kommenterat att denna torkar ut huden. Personligen är det exakt vad jag behöver; Denna produkt är den enda ansiktstvålen som funkar om man har cystisk/väldigt svår akne eftersom den torkar ut huden en aning istället för att tvinga in mer oljor och återfuktning i redan fet hy. Rekommenderar denna!

Uttorkande

Denna produkt torkar ut min hud extremt mycket. Började nästan flagna i ansiktet. Har då normal/fet hy. Luktar dock inte i närheten av grapefrukt, luktar konstigt.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten