På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Baba De Caracol Active Gel

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

399:-

Köp

Baba De Caracol är ett aktivt mirakelserum som hjälper till att minska rynkor och fina linjer, bristningar, bleker akneärr, samt graviditetsärr. 

Ämnet upptäcktes av en slump och man såg att sammansättningen innehåller en enastående kombination av ämnen som påverkar hudens förmåga att återhämta sig. Proteiner och vitaminer reglerar cellens ämnesomsättning och fungerar som näringsämne för hudcellerna. De har upptäckts ha en anti-inflammatorisk verkan på huden. Aloe vera lenar, lugnar, mjukgör, binder fukt och ökar hudens syreupptagning.

Analyser och studier av serumet har visat att det innehåller naturliga glukoproteiner, enzymer, coenzymer glukolsyra, elastin, allantoin och antiinflammatoriska och bakteriedödande ämnen som både har anti-age effekter och som bleker ärrbildningar.

Innehåller 35% Baba de Caracol-serum.Främjar hudens naturliga mjukhet & elasticitet.Hjälper till att förebygga för tidigt åldrande.Fri från parabener & mineraloljor.

Användning:
Massera försiktigt tills krämen är helt absorberad. Kan användas på hela kroppen. Vid akuta hudproblem applicera ett tunt lager på önskat område och låt absorbera.

50ml

 

Ingredienser:
Snail Secretion Filtratei(Helix Aspersa 35%),iAqua, Aloe BarbadensislLeaf, Pentylene Glycol,iAllantoin, Carbomer, SodiumiHydroxide, Dehydroacetic Acid,lBenzyl Alcohol, Perfum,lLinalool, D-Limonene, PhyticiAcid.

Artikelnummer: 1042-300-0050

Läs mer

Produkten ingår i följande paket

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Produkten ingår i följande paket

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten