På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Baby Foot

Fri frakt, kan skickas omgående
7 betyg 4

199:-

Köp

Baby Foot
Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

Så här gör du.

1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

Artikelnummer: 1043-300-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Fantastiskt!

Trodde inte att Baby foot skulle funka så här bra, men det är verkligen helt fantastiskt. Efter 2-3 dagar ramlar den döda huden av fötterna och de blir silkeslena. 5 stjärnor av 5.

Värdelös

Efter att ha läst alla omdömen om hur fantastisk produkten är så var jag givetvis tvungen att testa.
Efter 10 dagar har det fortfarande inte hänt någonting med mina fötter, de är bara extremt torra och kliar obehagligt mycket.
Denna mirakelprodukt fungerar kanske för andra men inte för mig.

Kanon

Funkar jätte bra kändes som bebis fötter efter att huden fjällats av kan rekommendera denna produkt

Superbra

Jag var skeptisk till att det här skulle göra någonting. Efter en dag hade det inte hänt någonting och jag tänkte "vad tråkigt med pengarna i sjön". Men sen hände det - Jag tappade all död hud på fötterna. De blev verkligen babylena. Men den får en stjärna i avdrag för att jag fick fila bort det på vissa ställen där inte sockarna faktiskt hade tagit. I det stora hela skulle jag absolut köpa denna igen.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten