På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Bronze Ambition Bronze Me Mousse 150ml

5 betyg 4

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Bronze Ambition Bronze Me Mousse är en återfuktande brun utan sol mousse som ger en snygg solbränna, på endast några minuter. Bronze Me Mousse Instant Self Tan Foam är en återfuktande, löddrande brun utan sol mousse som är skonsam mot huden och mycket enkel att applicera för ett jämnt snyggt resultat.

Den snabbabsorberande Bronze Ambition moussen ger dig en streck-fri, felfri, gyllene solbränna som ser naturlig ut med långvarig bronzad glöd som bleknar med tiden precis som en naturlig solbränna.

Bronze Ambition Bronze Me Mousse innehåller en speciell blandning av aloe vera, vitamin E och glykol som återfuktar huden och förbättrar färgen samt gör att moussen torkar snabbt på huden. Bronze Ambition brun utan sol mousse ger dig en naturligt solbränd färg på endast några minuter med en härlig exotisk doft av ananas och kokos. 

150ml

Artikelnummer: 1383-105-0150

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Super bra

Lätt applicerad om man smörjer m annan lotion, innan. Ger en mjuk o behaglig färg. Kletar inte av sig på ljusa lakan. Helt klart prisvärd...

Svårapplicerad!

Första gången jag använde denhär blev jag randig och färgen lade sig inte alls snyggt. Var väldigt missnöjd.
Testade andra gången med att ha en bodylotion under och den blev enklare att applicera. Mindre randig denna gången.

grym

Riktigt bra, perfekt om man inte vill ha en jätte stark brun färg utan mer lite mildare, men de syns verkligen med denna men inte överdrivet utan perfekt för den som bara vill ha lite extra Touch !

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten