På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

ST. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 120ml

4 betyg 4

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

ST. Tropez Self Tan Bronzing Mousse
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse är en lättviktsformula som ger i en fantastiskt naturlig färg. Moussen är lätt att applicera, torkar på ett ögonblick och kan därför användas när som helst. Med mjukgörande Aloe Vera får du en perfekt, naturlig och jämn färg som varar länge. Dess innovativa doftteknologi "Aromaguard" ger en subtil, uppfriskande doft och eliminerar den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70 %.

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse har en brun färg, vilket hjälper dig att säkerställa att den blir jämnt applicerad och slutresultatet perfekt!

120ml

Artikelnummer: 1289-301-0120

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma negativa

Onödigt dyr!

Man förväntar sig mycket mer av märket S:t Tropez men tyvärr så tycker jag inte att den var bra. Hade förväntat mig en bättre brun utan sol produkt. Jag tyckte den kändes kladdig och resultatet blev lite fläckigt. Kan definitivt använda en bättre och billigare produkt som verkligen ger den effekten och resultaten som man förväntar sig av en brun utan sol produkt.

Bästa!

Min favorit när det kommer till brun utan sol. Ger en bra ton, varken för orange eller för grön. Funkar om man är blek likabra som om man redan har lite solbränna som man förstärker. Håller dessutom en hel evighet! OBS; köp applikatorvanten till, superenkelt att jobba med!

BÄST i TEST!

De här är den bästa brun utan sol du kan använda!
Jag har provat massor innan och tycker verkligen den här är värd varenda krona då den sätter sig direkt, man ser vart man applicerar och den ger en gyllenbrun fin färg och INTE orange som de andra kan göra.
Räcker länge då man inte behöver pumpa ut för mycket och man ser vart man ska applicera så full pott för denna!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten