På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Vision Spray Tan

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 4

159:-

Köp

Vision Spray Tan
En enkel snabbtorkande self-tanning spray som ger en jämn och snabb fuskbränna. Ofärgad och enkel att applicera för ett hållbart resultat som samtidigt vårdar huden och ersätter farlig UV-strålning.

Sprayen är opigmenterad vilket gör att den inte färgar av sig på kläder eller lakan och du får också en solbränna som passar dig då den jobbar med din egen hud och dina egna pigment.

De flesta brun utan sol sprayer har en hållbarhet på 12 månader från förpackningadagen. Vision Spray Tan har en påse i flaskan där allt pulver finns. Pulvret och vätskan blandas först när du använder produkten. Detta gör att hållbarheten är dubbelt så lång - 24 månader.

200ml

Artikelnummer: 1326-100-0200

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Väldigt bra

Denna brun utan sol är väldigt bra och färgen ser väldigt fin och naturlig ut. Den är väldigt lättapplicerad. Det som är bra med denna är att den jobbar med huden och pigmentet, vilket gör att fuskbrännan ser väldigt naturlig ut och snyggt! Dessutom är det inte så svårt att få ett jämnt resultat som det är med andra brun utan sol produkter. Det som är inte så bra med den är att man känner sig en aning kladdig efter man applicerat den men den är absolut värt det enligt mig!

Okej

Resultatet när dvärgen kommer fram är ganska prickigt tycker jag, annars är det en fin färg och den luktar inte illa som bus kan göra. Jag fick heller inte med den lilla påsen som skulle va till men det gör nog inget eftersom den räcker till 3-4 spryningar!

Ger en naturlig jämn färg

Håller med föregående talare. Den räcker ungefär till tre sprayningar av hela kroppen sen börjar det skumma och då blir det svårt att applicera. Tycker det är ett stort plus att den inte luktar som typiska brun-utan-sol produkter gör. Har fått mkt kommentarer från andra som undrar om man varit utomlands, vilket är ett stort plus för en som annars är en blekfis som har svårt att bli brun. Färgen håller i flera dagar och inget kladdar av sig på sängkläder eller underkläder. Absolut värd att testas!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten