På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

26 Produkter

Epilator

Att avlägsna oönskad hårväxt från kroppen kan vara ett problem för många personer. Förutom att epilera kan du välja mellan vaxning, laserbehandling, rakning för att nämna några. Vi på Lyko hävdar nog att epilatorn är ett av de bästa alternativen till vaxning för såväl man som kvinna. Initialt kan man vid epilering känna ett visst obehag vid behandling men det går snabbt över och dagens moderna epilatorer är såpass skonsamma att de utan problem går att använda för epilering i ansiktet, underlivet och för att ansa bikinilinjen. Efter första behandlingen blir hårstråna tunnare och mindre känsliga vilket gör att det snabbt blir lätt och smärtfritt att använda en epilator. För intim hårborttagning kan det vara bra att hitta den bästa epilatorn som är anpassad för den typen av behandling. Klicka på respektive produkt för att få veta mer om just den epilatorn och gör sedan er beställning direkt online!

 • Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Favorit

  Remington IPL6750 i-Light Prestige

  Har en fantastisk IPL-teknologi som garanterar en permanent hårreducering för både ansikte, kropp och bikiniområdet. Njut av en len hud varje dag med denna banbrytande IPL-teknologi som är utformad för att kunna användas i bekvämligheten av ditt hem. Designad för att möta alla dina hårreduceringskrav med en innovativ IPL-teknik; däribland Remingtons unika PROPULSE™-teknologi. Det bevisade Intensiva Pulserande Ljuset når fram till hårroten och ger dig en permanent hårreducering och len hud så att du är redo för vad som helst, när som helst. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en hel livstid för att få en permanent hårreducering. 

  50% större behandlingsfönster
  Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

  PROPULSE-teknologi
  PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

  Unisex
  Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRESTIGE på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

  Extra bikini-tillbehör
  Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. I-LIGHT PRESTIGE har även ett bikini-tillbehör som underlättar precisionsbehandling av bikini-området.

  Inbyggd hudsensor
  Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRESTIGE startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRESTIGE ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

  Hur den används
  1. Raka området du önskar behandla
  2. Välj nivån på din i-LIGHT Prestige
  3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
  4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster. Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

  Egenskaper
  - Infinity-glödlampa (Quartz) 
  - SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar
  - SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
  - EFFEKTIV: ProPulse-teknologi
  - Anpassad för: Unisex (endast kropp)
  - Resultat: Permanent hårreducering
  - 50% Större fönster (kroppstillbehör)
  - Ansiktstillbehör, Precisions/bikini-tillbehör
  - 5 energi-inställningar
  - Multi Flash Mode & Single Flash Mode
  - Rekommenderad av dermatologer
  - Lyxig förvaringsväska
  - Universell Strömförsörjning
  - 2+1 års garanti 

  • Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
  • Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater
  • Jämfört med föregående modell
  • Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar. 

  = 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

  Vidare förklaring till ovan:
  En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få bestående resultat.

 • Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Favorit

  Philips Epilator Satin Perfect HP6583/00

  Vår mest effektiva epilator avlägsnar även de tunnaste och kortaste hårstråna samtidigt som huden skyddas. Våt och torr användning. Nu med unik hudutsträckare, så att du får en behagligare epilering**.

  Vårt extra breda epileringshuvud ger optimal hårborttagning som på ett par minuter ger ett långverkande och extra mjukt resultat.

  Upp till 40 minuters sladdlös epilering, snabbladdning på 1 timme.

  Den här epilatorn har en hylsa för känsliga områden. Hylsan är särskilt anpassad för känslig hud och lämpar sig därför väl för epilering på känsliga områden.

  Pincett i elegant fodral med inbyggd lampa och spegel – idealisk för ögonbrynsplockning.

 • Philips Beauty HP6420/00

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. En liten rengöringsborste ingår.

  Den här epilatorn har skonsamma skivor för att ta bort hår som är så korta som 0,5 mm utan att dra i huden. Unika epileringsskivor tar bort hår så korta som 0,5 mm. Extra hastighetsinställning för tunna hårstrån och svåråtkomliga områden. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

   

 • Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-
  Favorit

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-

  Denna premium sladdlösa epilator för våt/torr användning avlägsnar hår så kort som 0,5 mm och har sitt eget precisionsljus för att hjälpa till att finna även de minsta hårstråna. Med överlägsen pincett teknik är den super-effektiv och lätt att använda. Det svängbara huvudet följer kroppens kurvor medan det perfekta vinkellocket säkerställer optimal pincett teknik och närmare kontakt med huden. Plus, massage huvud med Aloe Vera ger extra komfort. Resultatet varar upp till 4 veckor.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Sladdlös: Li-Jon batteri för snabbladdning. Upp till 40 minuters sladdlös användningstid
  • Våt/torr för användning i badet eller duschen 
  • Tar bort även det kortaste håren (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfri
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter 
  • Massage lock med Aloe Vera
  • Detaljhuvud för mindre områden
  • Perfekt vinkelhuvud säkerställer optimal pincettvinkel
  • Rakhuvud med löstagbar bikinikamm
  • Vridbart huvud
  • Tvättbart huvud
  • Precisionslampasom ser alla hårstrån 
  • Anti-glid grepp
  • 2 hastigheter
  • Exfolierande vante 
  • Rengöringsborste 
  • Necessär
 • Philips Beauty HP6422/01

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. Två tillbehör och en liten rengöringsborste ingår. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

 • Braun Epilator SE1170

  Braun Epilator SE1170

  449:-
  Favorit

  Braun Epilator SE1170

  449:-

  Epilator med två hastighetslägen.

  Braun Silk-épil SE 1170 är en nätansluten epilator. Effektiv epilator för mycket skonsam epilering som avlägsnar hår med rötterna och ger dig silkeslena ben i upp till 4 veckor!

  Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. Tvättbart epileringshuvud för ökad hygien och enkel rengöring. En borste för rengöring medföljer.

  Tack vare 20 st. roterande pincettpar blir epileringen både noggrann, effektiv och snabb. Den avlägsnar håret från rötterna och ger dig len och mjuk hud i veckor. 

 • Remington EP7020 4in1 Epilator

  Remington EP7020 4in1 Epilator

  749:-
  Favorit

  Remington EP7020 4in1 Epilator

  749:-

  Denna deluxe epilator & rakapparat i ett är ergonomiskt utformad för att glida över hudens konturerna för det mest effektiva resultatet. Det avancerade pincett tekniken griper håret mjukt, snabbt och effektivt för att ge ett enastående hår-fritt resultat som lämnar huden silkeslen och mjuk.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Tar bort även det kortaste hårstråna (0.5mm)
  • Upp till 4 veckors hår fritt
  • Anti-glid teknologi- 40 pincetter
  • Massage huvud med Aloe Vera
  • Detaljhuvud för mindre områden 
  • Perfekt vinkelhuvud garanterar optimal epileringsvinkel
  • Rakhuvud
  • Tvättbart huvud
  • Precisionslampa för att kunna se alla hårstrån 
  • Anti-glid grepp 
  • Sladd
  • 2 hastigheter
  • Rengöringsborste
  • Necessär
 • Remington IPL4000 Extra Lampa

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-
  Favorit

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-

  Extra lampa till I-light Essential, är snabb, smärtfri och mycket effektiv. IPL står för Intense Pulsed Light som är ett intensivt pulserande ljus. IPL-behandling är effektiv när håret är i sin aktiva tillväxtfas. Nu kan du tack vare den senaste teknologin, göra en snabb, enkel och professionell hårborttagnings-behandling i ditt eget hem!

  Innehåller:
  IPL4000 Extra Lampa 1st.

 • Nyhet BaByliss G220E Ladyshaver

  BaByliss G220E Ladyshaver

  399:-
  Favorit

  BaByliss G220E Ladyshaver

  399:-

  Ladyshaver med rakhuvud 2-i-1 för en jämn, nära och snabb rakning.

  Det flexibla huvudet justeras till dina kurvor för maximal effektivitet och massagebandet stramar huden och rätar håret.

  Bikinitrimmer som trimmar kanterna på bikinilinjen.

  Dubbla blad för optimal effektivitet.

  Infällbar guide för exakta linjer och konturer.

  Ladyshavern är vattentät och lätt att använda med AA-batterier. Två hastigheter och ergonomiskt grepp för enkel hantering.

  Borste för rengöring ingår.

  • Rakhuvud med 2-i-1 för en jämn, nära och snabb rakning
  • Flexiblet rakhuvud för maximal effektivitet
  • Massageband för att strama huden
  • Bikinitrimmer
  • Dubbla blad för optimal effektivitet
  • 2 hastigheter
  • Infällbar guide för exakta linjer och konturer
  • Vattentät
  • Drivs med AA-batterier
  • Rengöringsborste ingår
 • Philips Beauty HP6366/00

  Philips Beauty HP6366/00

  499:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6366/00

  499:-

  Philips Double Contour Sensitive-ladyshavern har anpassats efter behoven hos dagens kvinnor. Den här innovativa ladyshavern med dubbla skärblad skyddar din hud och ger dig vackert len hud.

  Rakhuvud med dubbla skärblad fångar upp varje hårstrå och ger en nära rakning som minimerar hudirritation. Raka dig var du än är med den här sladdlösa ladyshavernInbyggd aloe vera-remsa ger ökad fuktning av huden för en smidig och nära rakning.

  Det roterande huvudet följer kroppens konturer och håller nära kontakt med huden hela tidenRörliga huvuden följer smidigt kroppens konturer och minskar tryck och irritation på huden.

 • Philips Beauty HP6543/00

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-

  Kom igång och få hårfri hud med Philips 3-i-1-paket för hårborrtagning. Epilatorn, precisionstrimmern och pincetten är perfekt när du vill få fin, len hud – när som helst. Omfattar 3 tillbehör och en liten rengöringsborste.Effektivt epileringssystem gör din hud len och utan stubb i flera veckor.

  Precisionstrimmern är avsedd för hårborttagning på resan. Du behöver inte längre oroa dig för att inte vara helt hårfri när du lämnar hemmet, eftersom precisionstrimmern snabbt och varsamt avlägsnar även de finaste hårstråna på det mest diskreta sätt. 

  Fäst enkelt kammen på precisionstrimmerhuvudet och välj den längd som passar dig bäst (2 mm/4 mm). Snygga till bikinilinjen genom att klippa hårstråna i olika längder

  • Pincett medföljer för att plocka ögonbrynen. 

   

 • Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  299:-
  Favorit

  Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  299:-

  Glödlampspåfyllning för IPL6000 i-Light Pro.

  • Passar till användning med IPL6000 i-Light Pro
  • Glödlampans livslängd - 1500 blixtrar
 • Philips Beauty HP6341/00

  Philips Beauty HP6341/00

  250:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6341/00

  250:-

  Denna allsidiga ladyshave är anpassad till rakning för hela kroppen. Hemligheten ligger i det lilla huvudet med blad som rakar snabbt samtidigt som huden skyddas. Ger ett mjukt resultat efter varje rakning.
  Wet&Dry - Kan användas både i- och utanför duschen.

  • Safe Shaving System - Det kompakta rakningshuvudet är skonsamt mot huden och ger ett silkesmjukt resultat.
  • Skydd - Skyddskåpa skyddar rakhuvudet.
  • Design - Ergonomisk design gör den komfortabel att använda.
 • Remington SP6000FQ IPL Quartz Bulb Refill

  Remington SP6000FQ IPL Quartz Bulb Refill

  999:-
  Favorit

  Remington SP6000FQ IPL Quartz Bulb Refill

  999:-

  Du älskar din Remington i-Light Pro. Vår high quality quartz bulb re-fill är kompatibel till både i-Light Pro (IPL6000) och i-Light Pro Face and Body (IPL6000F) så oavsett vilken du använder, så passar dessa. 

  Refillen är perfekt om du vill byta ut eller uppgradera din befintliga lampa. Det kommer att ge dig ytterligare 65.000 blixtar så det finns ingen anledning att byta ut din enhet. 

  Refillen är lätt att använda och det kommer med instruktioner om hur du byter den gamla glödlampan. Den glödlampa måste användas med speciella konstruerade kvarts kompatibla bilagor (kropps-och ansikts), som båda ingår.

  • Kvartslampa med 65.000 blixtar 
  • Kompatibel med IPL6000 och IPL6000F 
  • Den Quartz lampa får endast användas med Quartz bilagor tillhandahålls. 
  • Den är inte kompatibel med IPL6000 (i-Light Pro) kroppsfäste
 • Remington EP7010 Epilator

  Remington EP7010 Epilator

  449:-
  Favorit

  Remington EP7010 Epilator

  449:-

  Enkelt och effektivt, denna kompakta epilator ger en förstklassig prestanda på en prisvänlig nivå. 40 pincetter glider över huden för att leverera ett hår-fritt resultat på ett ögonblick.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Tar bort även de kortaste hårstråna (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfritt  
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter
  • Perfekt vinkelhuvud
  • Tvättbart huvud
  • Sladd
  • 2 hastigheter
  • Rengöringsborste
 • Remington IPL6500 i-Light PRO

  Remington IPL6500 i-Light PRO

  Favorit

  Remington IPL6500 i-Light PRO

  Längtar du efter vacker, len hud? Den ultimata IPL-apparaten är äntligen här – Remington i-LIGHT PRO FACE BODY. Med denna IPL kan du åstadkomma salongsresultat i bekvämligheten av ditt hem och badrum. Utformad för att användas både på ansiktet* och kroppen. Med Remingtons unika PROPULSE-teknologi och kliniskt bevisade Intensiva Pulserande Ljus når ljuset fram direkt till hårroten och ger en permanent hårreducering så att du är redo för allt. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en livstid för att få en permanent hårreducering. Remingtons expertis i IPL (Intense Pulsed Light) är kliniskt undersökt och dermatologiskt rekommenderad vilket garanterar att du är i säkra händer när du använder IPL-apparaten hemma. Remingtons kliniska test bevisar en permanent hårreducering efter bara 3 behandlingar*.

  50% större behandlingsfönster
  Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

  PROPULSE-teknologi
  PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

  Unisex
  Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRO FACE & BODY på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

  Kropp och ansikte
  Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. 

  Inbyggd hudsensor
  Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRO startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

  Hur den används:
  1. Raka håret du önskar behandla
  2. Välj nivån på din i-LIGHT PRO FACE BODY
  3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
  4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster.

  Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

  Egenskaper
  - Infinity-lampa**** (Quartz) som räcker en hel livstid
  - SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar**
  - SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
  - EFFEKTIV: ProPulse™-teknologi
  - Anpassad för: Unisex (endast kropp)
  - Resultat: Permanent hårreducering**
  - 50% Större fönster (kroppstillbehör)***

  Ansiktstillbehör*
  - 5 energi-inställningar
  - Multi Flash Mode & Single Flash Mode
  - Rekommenderad av dermatologer
  - Universell strömförsörjning
  - 2+1 års garanti 

  • *Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
  • ** Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater.
  • *** jämfört med föregående modell
  • **** Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar.


  = 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

  Vidare förklaring till ovan:
  En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få permanent hårreducering.

 • Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud
  Braun Silk-épil rakhuvud.

  Passar till Braun Silk-épil 7 Dual Epilator 771WD/781WD

Visar 1 till 17av 26