På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

EVY Sunscreen Mousse SPF30 Kids

Fri frakt, kan skickas omgående
7 betyg 4

159:-

Köp

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett  eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig 
hy och ansikte.  Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna.  Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. 
Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts 
till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra 
solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.


SPF 30 KIDS EVY Kids passar hela familjen men är ett idealiskt skydd för barn då de behöver ett intensivt och vattenfast solskydd. Som alla EVY produkter är barnformulan är en mild och hypoallergen formula med högsta möjliga UVA skydd. Moussen lämplig för små barn från 6 månader.  Kladdfri och bildar ingen hinna utan tillåter huden att andas fritt. Moussen absorberas snabbt och är rolig att leka med. Innehåller inga konserveringsmedel, parfym eller nanopartiklar.

 

150ml

Innehåller:
Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl
hexyl benzoate. Isobutane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. 
PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-
ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol.

Artikelnummer: 1542-103-0150

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Toppen!

Marknadens Absolut bästa solskydd!
Med en multiallergisk dotter som har överproduktion av histaminer på huden kan hon inte använda vad som helst.
Evy är över förväntan!

Utslag

Köpte den pga att dottern har känslig hy, men ett par minuter efter att jag smörjt henne i nacke/rygg har hon stora utslag som kliar. Tänkte att det en engångsgrej och testade en vecka senare igen, men det blev ännu värre den här gången :(

Superbra

Bara testat på min sons känsliga hy en gång än men gillar den hittills väldigt mycket. Gick snabbt in i huden utan att kladda ner kläderna sen och utan onödig parfym. Han får lätt eksem och klåda (t.ex. av Niveas Swim & Play solskyddskräm) men denna reagerade han inte alls på.

Bäst!

Bästa solskyddet jag testat!! Kladdar inte, går in i huden snabbt, håller väldigt bra, väldigt dryg och väldigt bra för känslig hy

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten