På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

1026 Produkter

Händer & Fötter

För att ta hand om sina händer och fötter på bäst sätt behöver du rätt verktyg och bra produkter. Utan en bra fotfil och en kräm som gör fötterna mjuka och smidiga når du aldrig ett bra resultat, och för händerna behövs kanske handtvätt och en bra handkräm. Allt detta, plus en massa andra tillbehör för hand och fot, hittar du här på lyko.se.  Vi har produkter från de mest populära märkena, exempelvis Scholl och Burt’s Bee, och alltid bra priser. 

 • Scholl Diamond Fotfil

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med diamantkristaller som effektivt tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth Diamond är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Blå har mediumgrova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt.  

  • Utbytbart filhuvud. 
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den mediumgrova filen som sitter på Diamond Blå inte passar dig kan du alltså välja att köpa en grov refill. 

  Användning:
  Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder åt gången.
  Endast avsedd för användning på hård hud på fötterna. Om irritation eller obehag uppstår, sluta använda fotfilen. Används ej på skadad, öm eller irriterad hud. Velvet Smooth bör ej användas av diabetiker eller personer med försämrad blodcirkulation.

 • Baby Foot

  Baby Foot

  199:-
  Favorit

  Baby Foot

  199:-

  Baby Foot
  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 • Lyko Nagelklippare Stor

  Lyko Nagelklippare Stor

  19:-
  Favorit

  Lyko Nagelklippare Stor

  19:-

  Stor nagelklippare från Lyko's egna sortiment. 

 • Lyko Nagelklippare Liten

  Lyko Nagelklippare Liten

  19:-
  Favorit

  Lyko Nagelklippare Liten

  19:-

  Liten nagelklippare från Lyko's egna sortiment. 

 • Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  79:-
  Favorit

  Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  79:-

  Ersättningsrollerhuvud till Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil.

  Velvet Smooth från Scholl är en elektrisk fotfil som skonsamt och effektivt gnider bort hård hud och förhårdnader på fötterna och ger dig ett synligt resultat omedelbart.

  Speciellt utformat Micralumina-munstycke med långvariga mikroslip-partiklar för ett bra filresultat länge. Byt ut rollerhuvudet på fotfilen när du tycker att det har sämre effekt än normalt.

  Bruksanvisning:
  1. Se till att fotfilen än avstängd.
  2. Avlägsna rollern genom att trycka på eject-knappen på fotfilens sida och dra försiktigt av rollern.
  3. Sätt i den nya rollern genom att trycka in stiften på rollerhuvudets ena sida och för in huvudet i apparaten.
  4. Kontrollera att rollerhuvudet sitter fast i fotfilen före användning.

  Spara ytterförpackningen för framtida bruk. Se förpackningen till Scholl Velvet Smooth Elektriskt fotfil för fullständiga instruktioner.

  Använd endast med Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil.

  En förpackning innehåller 2 st rollerhuvud.

 • AnDrea Foot Spa Repair Shea Butter & Avokado

  AnDrea Foot Spa Repair Shea Butter & Avokado

  19:-
  Favorit

  AnDrea Foot Spa Repair Shea Butter & Avokado

  19:-

  Det är dags att bli seriös.. säga adjö till dina smärtsamma spruckna hälar och fula förhårdnader med Serious Foot Repair. Med aktiva ingredienser som sheasmör och avokado. Sheasmör och avokado både skyddar och tar bort uttorkad hud. Du kommer känna att dina fötter är mjuka och smidiga igen. 

  Användning:
  Massera in i fötterna och fokusera på hälarna och hårda områden. 

  14g 

 • AnDrea Foot Spa Soothing Lavender Soak

  AnDrea Foot Spa Soothing Lavender Soak

  19:-
  Favorit

  AnDrea Foot Spa Soothing Lavender Soak

  19:-

  Vi bjuder in dig att gå med oss ​​i vår trädgård av lyx. Ta hem ditt eget personliga spa och njut av den rogivande behandling av denna Jelly Soak. Denna tjocka formel är ett nytt och uppfinningsrikt sätt att blöta fötterna utan att det stänker. Avslappnande doft av lavendel kommer att skapa en känsla av lugn och ro, medan kamomill kommer att lugna den hårda verkligheten i din stressig dag.

  Användning: 
  Fyll en stor balja med varmt vatten och tillsätt detta fotsalt. Vänta i ungefär 3 minuter tills en gele bildas. Sätt i fötterna i 10-15 minnuter och njut! 

  14g 

 • Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  299:-
  Favorit

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  299:-

  Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls.

  Sammanfattning:
  - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud
  - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka. Mycket uppskattad av befintliga konsumenter!

  Koncept
  En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud.
  Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena.

  Produktfördelar

  - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud
  - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse
  - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger.

  - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan
  - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

 • The Ritual of Sakura Hand Lotion

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Favorit

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Massera in denna rika creme som ger fukt till dina händer och gör dem mjuka. Naturligt allantoin gör händerna silkeslena. Njut av denna underbara doft av rismjölk och vita körsbärsblommor. Absorberas snabbt.

  300ml

 • CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-
  Favorit

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-

  CCS Foot Fotvårdssalva
  CCS Fotvårdssalva är sedan länge många kunders speciella favorit &ndash en intensiv mjukgörare med frisk eucalyptus. CCS Fotvårdssalva finns i två olika storlekar, 60 och 175ml.

  CCS Fotvårdssalva innehåller en hög halt fuktbindande karbamid. Salvan mjukar upp förhårdnader och gör fötterna lena och mjuka. CCS Fotvårdssalva innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger fötterna en fräsch doft. Bäst effekt har salvan om den får verka över natten. Sov gärna med strumpor för extra bra effekt. Karbamidhalten är 10%, fetthalten är 28%.

  175ml

  Innehåller:
  Aqua-Vatten
  Paraffinum Liquidum-Mjukgörande
  Glycerin-Mjukgörande, fuktighetsbevarande
  Urea-Mjukgörande, fuktgivande
  Cetyl Alcohol-Konsistensgivare
  Stearyl Alcohol-Konsistensgivare
  Myrtrimonium Bromide-Emulgator
  Benzalkonium Chloride-Emulgator
  Lactic Acid-pH-reglerare
  Eucalyptus Globulus-Kylande, doftämne
  Limonene-Doftämne

   

 • Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  29:-
  Favorit

  Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  29:-

  Väldoftande tvål ger ett rikligt skum som varsamt rengör huden och återställer dess ph-balans. Tvålen är berikad med kliolja, solrosolja och sheasmör som återfuktar huden.

  120g

 • Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  219:-
  Favorit

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  219:-

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream
  En "totalbehandling" från fingertopparna upp
  till handlederna. Fuktar och skyddar
  händerna mot sprickor och irritationer.
  Stärker även naglarna och gör händer mjuka
  och behagliga med en fräsch doft. Innehåller
  bl a extrakt från Sesamolja och Sheasmör.

  Morgon och kväll eller närsomhelst under
  dagen. Massera lätt från fingertopparna till
  handlederna tills att cremen är helt
  absorberad.

  100ml

 • BaByliss NagelbandsTrimmer

  BaByliss NagelbandsTrimmer

  Favorit

  BaByliss NagelbandsTrimmer

  Nagelbandsklippare med inbyggd nagelfil skär bort död hud försiktigt och precist.

  Kommer osorterat i två olika färger, svart eller rosa.

   

 • CCS Foot Cream Beauty Care 100ml

  CCS Foot Cream Beauty Care 100ml

  39:-
  Favorit

  CCS Foot Cream Beauty Care 100ml

  39:-

  CCS Foot Cream är en mjukgörande fotkräm med vegetabiliska oljor och fuktgivande karbamid som gör dina fötter mjuka och lena. Med lugnande malva-extrakt och fuktgivande karbamid.

  100ml

 • AVA Fotfil

  AVA Fotfil

  Favorit

  AVA Fotfil

  - Svensktillverkad fotfil som ger mjuka och välskötta fötter.

  AVA Fotfil är tvättbar och har både en fin och en grov slipyta. Avlägsnar effektivt förhårdnader. Ger ett snabbt resultat! För bästa resultat använd på torr hy. Ta gärna ett  fotbad med AVA Fotsalt och smörj in den med AVA Fot- och Hudcreme i samband med behandlingen.

 • Scholl Deo Skospray

  Scholl Deo Skospray

  59:-
  Favorit

  Scholl Deo Skospray

  59:-

  Scholl Deo Skospray
  Ger ett effektivt skydd mot dålig lukt. En ny formel gör att man även tar bort dålig lukt. Passar alla typer av skor utan att lämna fläckar.

  150ml

 • Scholl Kräm för Spruckna Hälar

  Scholl Kräm för Spruckna Hälar

  79:-
  Favorit

  Scholl Kräm för Spruckna Hälar

  79:-

  Scholl Kräm för Spruckna Hälar
  Spruckna hälar är en ganska vanlig åkomma, speciellt under sommarmånaderna och i varmare klimat. Fastän det inte är allvarligare än hård hud i början, kan det bli ganska smärtsamt och leda till allvarligare tillstånd om de inte snabbt börjar behandlas. Spruckna hälar orsakas av torr, hård hud vid kanten av hälarna som förvärras och sedan spricker. Huden kan också bli gul och benvit.

  Hud spricker när den blir uttorkad. Frisk hud är smidig och böjs eller stretchas under tryck.

  Scholl Kräm för Spruckna Hälar är kliniskt bevisad att förbättra huden på sju dagar. Vid längre användning kan den hjälpa huden att helt återställas. När din hud inte längre har sprickor, fila regelbundet med Scholl Peeling cream eller med en fil. 

  60ml 

Visar 1 till 17av 1026