På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

1019 Produkter

Händer & Fötter

För att ta hand om sina händer och fötter på bäst sätt behöver du rätt verktyg och bra produkter. Utan en bra fotfil och en kräm som gör fötterna mjuka och smidiga når du aldrig ett bra resultat, och för händerna behövs kanske handtvätt och en bra handkräm. Allt detta, plus en massa andra tillbehör för hand och fot, hittar du här på lyko.se.  Vi har produkter från de mest populära märkena, exempelvis Scholl och Burt’s Bee, och alltid bra priser. 

 • Baby Foot

  Baby Foot

  199:-
  Favorit

  Baby Foot

  199:-

  Baby Foot
  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 • Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  249:-
  Favorit

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  249:-

  Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls.

  Sammanfattning:
  - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud
  - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka. Mycket uppskattad av befintliga konsumenter!

  Koncept
  En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud.
  Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena.

  Produktfördelar

  - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud
  - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse
  - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger.

  - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan
  - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

 • The Ritual of Sakura Hand Lotion

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Favorit

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Massera in denna rika creme som ger fukt till dina händer och gör dem mjuka. Naturligt allantoin gör händerna silkeslena. Njut av denna underbara doft av rismjölk och vita körsbärsblommor. Absorberas snabbt.

  300ml

 • CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-
  Favorit

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-

  CCS Foot Fotvårdssalva
  CCS Fotvårdssalva är sedan länge många kunders speciella favorit &ndash en intensiv mjukgörare med frisk eucalyptus. CCS Fotvårdssalva finns i två olika storlekar, 60 och 175ml.

  CCS Fotvårdssalva innehåller en hög halt fuktbindande karbamid. Salvan mjukar upp förhårdnader och gör fötterna lena och mjuka. CCS Fotvårdssalva innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger fötterna en fräsch doft. Bäst effekt har salvan om den får verka över natten. Sov gärna med strumpor för extra bra effekt. Karbamidhalten är 10%, fetthalten är 28%.

  175ml

  Innehåller:
  Aqua-Vatten
  Paraffinum Liquidum-Mjukgörande
  Glycerin-Mjukgörande, fuktighetsbevarande
  Urea-Mjukgörande, fuktgivande
  Cetyl Alcohol-Konsistensgivare
  Stearyl Alcohol-Konsistensgivare
  Myrtrimonium Bromide-Emulgator
  Benzalkonium Chloride-Emulgator
  Lactic Acid-pH-reglerare
  Eucalyptus Globulus-Kylande, doftämne
  Limonene-Doftämne

   

 • The Ritual of Sakura Hand Wash

  The Ritual of Sakura Hand Wash

  Favorit

  The Ritual of Sakura Hand Wash

  Sakura Hand Wash är en mild och närande flytande handtvål med fuktgivande ingredienser. Njut av denna underbara doft av rismjölk och vita körsbärsblommor.

  300ml

 • Rituals Sakura Ginkgo´s Secret

  Rituals Sakura Ginkgo´s Secret

  Favorit

  Rituals Sakura Ginkgo´s Secret

  Denna lyxiga och rika handcreme har utvecklats särskilt för att lindra och återställa torra och nariga händer. Berikad med ginseng (symbolen för odödlighet) och ginkgo biloba som är känt för att stärka blodkärlen.

  75ml

 • L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  Favorit

  L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  Vår bäst säljande handkräm med 20 % Sheasmör. Honung och söt mandel extrakt blandat med svag jasmin aroma ger denna kräm en lockande doft. Smörjs på och absorberar snabbt och skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Med anti- oxiderande vitamin E hjälper den händerna få näring.

  Shea Butter:
  Från nötterna från Sheaträdet utvinns ett vegetabiliskt smör oerhört rikt och med många fördelar: Fuktgivande, närande, avslappnande, skyddande, reparerande och återuppbyggande. Sheasmör finns i olika koncentration i L'Occitanes produkter och ger den ultimata komforten till torr samt uttorkad hud.

  150ml

 • Savon De Marseille Flytande Refill Bomullsblomma 1000ml

  Savon De Marseille Flytande Refill Bomullsblomma 1000ml

  Favorit

  Savon De Marseille Flytande Refill Bomullsblomma 1000ml

  Miljövänlig och ekonomisk refill till de flytande tvålarna i pumpflaskor. Tillverkad enligt Savon de Marseilles traditionella recept. Tvålen innehåller enbart vegetabiliska oljor och naturligt glycerin. Den är närande och mjukgörande för huden. Vi rekommenderar den som påfyllning till pumpflaskorna 500 ml i glas och 300 ml.

  1000ml

 • Scholl Diamond Fotfil

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med diamantkristaller som effektivt tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth Diamond är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Blå har mediumgrova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt.  

  • Utbytbart filhuvud. 
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den mediumgrova filen som sitter på Diamond Blå inte passar dig kan du alltså välja att köpa en grov refill. 

  Användning:
  Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder åt gången.
  Endast avsedd för användning på hård hud på fötterna. Om irritation eller obehag uppstår, sluta använda fotfilen. Används ej på skadad, öm eller irriterad hud. Velvet Smooth bör ej användas av diabetiker eller personer med försämrad blodcirkulation.

 • Molton Brown Pomegranate & Ginger Hand Wash 300ml

  Molton Brown Pomegranate & Ginger Hand Wash 300ml

  200:-
  Favorit

  Molton Brown Pomegranate & Ginger Hand Wash 300ml

  200:-

  Molton Brown Pomegranate & Ginger Hand Wash 300ml

  Bli förförd av dofterna i denna härliga handtvätt. Berusande dofter av granatäpple, ingefära, kardemumma.

  300ml

 • Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Favorit

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Välgörande, tvålfri formula med fuktgivande beståndsdelar. Upplev den välgörande doftsensationen från söt Mandelolja och raffinerad Indisk Ros. Ett designföremål som man bara måste ha; kan kombieras med handkrämen Serenity.

  300ml

 • Rituals Hammam Reflection Hand Wash

  Rituals Hammam Reflection Hand Wash

  Favorit

  Rituals Hammam Reflection Hand Wash

  Extra mjukgörande tvålfri formula med fuktgivande ingredienser.

  Kryddig ingefära värmer händerna och färsk basilika ger en revitaliserande doftupplevelse.

  Ett designföremål som man bara måste ha.

  300ml

 • Scholl Diamond Fotfil Rosa

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med grova diamantkristaller som tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Pink har extra grova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt. 

  • Utbytbart filhuvud.
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den extra grova filen som sitter på Diamond Pink inte passar dig kan du alltså välja att köpa en medium refill. 

 • Rituals Ayurveda Serenity Hand Lotion

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Lotion

  Favorit

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Lotion

  Massera in denna feta kräm för att ge händerna fukt. Naturlig allantoin och söt mandelolja gör dina händer sammetslena. Raffinerad indisk ros ger denna kräm en behaglig doft. Absorberas snabbt. Ett designföremål som man bara måste ha; kan kombieras med handtvålen Serenity.

  300ml

 • Scholl Fotfil

  Scholl Fotfil

  39:-
  Favorit

  Scholl Fotfil

  39:-

  Scholl Fotfil för Hårda Fötter
  Dubbelverkande fotfil med fin/grov slipyta för daglig vård. Tar skonsamt bort förhårdnader och gör fötterna mjuka och lena.

  Användning:
  Använd efter fotbad på torr eller fuktig hud. Fila bort förhårdnader med den grova sidan. Gör huden len och mjuk med den finare sidan. Avsluta med att smörja in med lämplig fotkräm. Skölj filen i varmt vatten efter användandet och låt den lufttorka.

 • Scholl Intensiv Fotkräm

  Scholl Intensiv Fotkräm

  85:-
  Favorit

  Scholl Intensiv Fotkräm

  85:-

  Scholl Intensiv Fotkräm för Torr Hud
  Om huden på fötterna blir uttorkad tar den skada och blir grov och fjällig - något som kan påverka fötternas utseende negativt. Torr hud kan kännas grov/sträv vid beröring.

  Denna kräm återfuktar intensivt. Du får omdedelbart mjuka och lena fötter redan efter en applicering. Kladdar inte och absorberas snabbt. Långtidsverkande - 24-timmars intensivåterfuktning.

  Användning:
  Applicera krämen dagligen på rena fötter. Massera in den varsamt i huden, särskilt på torra hudpartier.

  60ml 

 • Maja Tvål I Ask 90x3

  Maja Tvål I Ask 90x3

  Favorit

  Maja Tvål I Ask 90x3

  Maja tvål har en bas av spansk olivolja, blandas med doften av rosor, jasmin och geranium. Detta resulterar i en lätt blommig kryddig parfym. Ger ett mjukt skum, lämnar huden mjuk.

  90gx3

Visar 1 till 17av 1019