På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

1032 Produkter

Händer & Fötter

För att ta hand om sina händer och fötter på bäst sätt behöver du rätt verktyg och bra produkter. Utan en bra fotfil och en kräm som gör fötterna mjuka och smidiga når du aldrig ett bra resultat, och för händerna behövs kanske handtvätt och en bra handkräm. Allt detta, plus en massa andra tillbehör för hand och fot, hittar du här på lyko.se.  Vi har produkter från de mest populära märkena, exempelvis Scholl och Burt’s Bee, och alltid bra priser. 

 • Nyhet Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Favorit

  Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Bsafespray är ett svenskt självförsvarsspray som effektivt skyddar mot övergrepp och överfall. Den lilla storleken gör den enkel att bära med sig vid alla tillfällen. Lagligt och licensfritt för alla över 16 år.

  Tillverkad i Sverige. Ej testad på djur.

  • Skyddar: Ett effektivt skydd att bära med sig vid alla tillfällen och situationer. 4 meters räckvidd. Tillverkad i Sverige.
  • Färgar: Innehåller röd färg som förblindar och sitter kvar på huden i upp till 3 dagar. Underlättar identifiering.
  • Förblindar: För att förblinda en angripare i flera minuter innehåller bsafespray högkoncentrerad mentol och isopropyletanol 
  • Laglig och Licensfri: Laglig och lincensfri i Europa, vilket innebär att du alltid kan vara säker med bsafespray när du reser.
  • Djur och Miljö: Vi tänkter på djur och tar hand om vår natur. Bsafespray är ej testad på djur och följer Europas miljökrav.

  40ml

 • Baby Foot

  Baby Foot

  199:-
  Favorit

  Baby Foot

  199:-

  Baby Foot
  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 • Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  249:-
  Favorit

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  249:-

  Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls.

  Sammanfattning:
  - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud
  - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka. Mycket uppskattad av befintliga konsumenter!

  Koncept
  En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud.
  Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena.

  Produktfördelar

  - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud
  - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse
  - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger.

  - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan
  - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

 • Scholl Diamond Fotfil Rosa

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  319:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  319:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med grova diamantkristaller som tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Pink har extra grova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt. 

  • Utbytbart filhuvud.
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den extra grova filen som sitter på Diamond Pink inte passar dig kan du alltså välja att köpa en medium refill. 

 • Revlon Style & Dry Manicure Set

  Revlon Style & Dry Manicure Set

  Favorit

  Revlon Style & Dry Manicure Set

  Med Revlons Manikyr/Pedikyr-set är det enkelt att slipa bort förhårdnader och göra naglarna snygga på både händer och fötter. Enheten är laddbar och ger upp till två timmars sladdlös drift men kan även användas med sladd. Det ingår 13 utbytbara slip- och poleringsverktyg som enkelt sätts fast på huvudenheten som kan ställas i två hastigheter, 5000rpm och 7400rpm. Etuiet har en integrerad nageltork som också fungerar som praktisk förvaring för alla tillbehören.

 • Scholl Diamond Fotfil

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med diamantkristaller som effektivt tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth Diamond är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Blå har mediumgrova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt.  

  • Utbytbart filhuvud. 
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den mediumgrova filen som sitter på Diamond Blå inte passar dig kan du alltså välja att köpa en grov refill. 

  Användning:
  Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder åt gången.
  Endast avsedd för användning på hård hud på fötterna. Om irritation eller obehag uppstår, sluta använda fotfilen. Används ej på skadad, öm eller irriterad hud. Velvet Smooth bör ej användas av diabetiker eller personer med försämrad blodcirkulation.

 • The Ritual of Sakura Hand Lotion

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Favorit

  The Ritual of Sakura Hand Lotion

  Massera in denna rika creme som ger fukt till dina händer och gör dem mjuka. Naturligt allantoin gör händerna silkeslena. Njut av denna underbara doft av rismjölk och vita körsbärsblommor. Absorberas snabbt.

  300ml

 • Molton Brown Orange & Bergamot Hand Wash 300ml

  Molton Brown Orange & Bergamot Hand Wash 300ml

  200:-
  Favorit

  Molton Brown Orange & Bergamot Hand Wash 300ml

  200:-

  Djuprengörande, vårdande och skyddande handtvätt från Molton Brown. Härlig doft av apelsinblom och bergamot .
  Apelsinolja tillsammans med naturliga ingredienser gör produkten extra skonsam. 

  300ml 

 • The Ritual of Sakura Hand Wash

  The Ritual of Sakura Hand Wash

  Favorit

  The Ritual of Sakura Hand Wash

  Sakura Hand Wash är en mild och närande flytande handtvål med fuktgivande ingredienser. Njut av denna underbara doft av rismjölk och vita körsbärsblommor.

  300ml

 • Burt's Bees Tips & Toes Kit Eco Denna produkt är ekologisk

  Burt's Bees Tips & Toes Kit

  169:-
  Favorit

  Burt's Bees Tips & Toes Kit

  169:-

  Burt's Bees Tips & Toes Kit
  Nu kan du vårda dina läppar, händer och fötter på djupet med detta kit! Återfukta och mjukgör torr och sprucken hud med dessa naturligt doftande, ekologiska produkterna med välgörande egenskaper.

  Detta kit innehåller:
  Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme, 7 g
  Burt's Bees Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil, 4,25 g
  Burt's Bees Hand Creme Thoroughly Therapeutic Honey & Grapeseed Oil, 20 g
  Burt's Bees Coconut Foot Creme, 20 g
  Burt's Bees Hand Salve, 8,5 g
  Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme, 8,5 g

  Innehåller:

   

 • Molton Brown Mulberry & Thyme Handwash

  Molton Brown Mulberry & Thyme Handwash

  200:-
  Favorit

  Molton Brown Mulberry & Thyme Handwash

  200:-

  En sofistikerad handtvätt som varsamt rengör händerna med en delikat citrus-blommig doft.

  300ml

 • CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-
  Favorit

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-

  CCS Foot Fotvårdssalva
  CCS Fotvårdssalva är sedan länge många kunders speciella favorit &ndash en intensiv mjukgörare med frisk eucalyptus. CCS Fotvårdssalva finns i två olika storlekar, 60 och 175ml.

  CCS Fotvårdssalva innehåller en hög halt fuktbindande karbamid. Salvan mjukar upp förhårdnader och gör fötterna lena och mjuka. CCS Fotvårdssalva innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger fötterna en fräsch doft. Bäst effekt har salvan om den får verka över natten. Sov gärna med strumpor för extra bra effekt. Karbamidhalten är 10%, fetthalten är 28%.

  175ml

  Innehåller:
  Aqua-Vatten
  Paraffinum Liquidum-Mjukgörande
  Glycerin-Mjukgörande, fuktighetsbevarande
  Urea-Mjukgörande, fuktgivande
  Cetyl Alcohol-Konsistensgivare
  Stearyl Alcohol-Konsistensgivare
  Myrtrimonium Bromide-Emulgator
  Benzalkonium Chloride-Emulgator
  Lactic Acid-pH-reglerare
  Eucalyptus Globulus-Kylande, doftämne
  Limonene-Doftämne

   

 • Scholl Hard Skin Utbytesblad 10st

  Scholl Hard Skin Utbytesblad 10st

  49:-
  Favorit

  Scholl Hard Skin Utbytesblad 10st

  49:-

  Scholl Hard Skin Razor Blades - Utbytesblad
  När du använt förhårdnadshyveln några gånger kan bladet bli slött och inte ta riktigt, byt då ut bladet för bästa effekt. Dessa utbytesblad passar till Schollhyveln.

  Innehåll:
  10st utbytesblad

 • Scholl Förhårdnadshyvel

  Scholl Förhårdnadshyvel

  60:-
  Favorit

  Scholl Förhårdnadshyvel

  60:-

  Scholl Hard Skin Razor - Förhårdnadshyvel
  Effektiv förhårdnadshyvel speciellt utvecklad för att ta bort besvärliga och kraftiga förhårdnader. Plastskaft och metallfäste för utbytesbara hyvelblad. Hygienisk och hållbar. Bör användas med försiktighet. Avsluta med att smörja in med lämplig fotkräm.

  Användning:
  Avlägsna förhårdnader i tunna lager genom att placera hyveln plant mot huden och varsamt dra hyveln över förhårdnaden. Skölj hyveln i varmt vatten efter användandet och låt den lufttorka.

  Använd endast Scholl utbytesblad.
  Använd ej på inflammerad eller skadad hud.
  Vid problem med blodcirkulation eller diabetes använd ej denna produkt utan läkares rekommendation.
  Förvaras oåtkomligt för barn.

 • L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  Favorit

  L'Occitane Shea Hand Cream 150ml

  Vår bäst säljande handkräm med 20 % Sheasmör. Honung och söt mandel extrakt blandat med svag jasmin aroma ger denna kräm en lockande doft. Smörjs på och absorberar snabbt och skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Med anti- oxiderande vitamin E hjälper den händerna få näring.

  Shea Butter:
  Från nötterna från Sheaträdet utvinns ett vegetabiliskt smör oerhört rikt och med många fördelar: Fuktgivande, närande, avslappnande, skyddande, reparerande och återuppbyggande. Sheasmör finns i olika koncentration i L'Occitanes produkter och ger den ultimata komforten till torr samt uttorkad hud.

  150ml

 • Björk & Berries Never Spring Hand Wash 250ml Eco Denna produkt är ekologisk

  Björk & Berries Never Spring Hand Wash 250ml

  149:-
  Favorit

  Björk & Berries Never Spring Hand Wash 250ml

  149:-

  En skonsam handtvätt som rengör och återfuktar med en hudvänlig pH-balans.

  Kombinationen av vitaminer och ekologisk havtorn och björkextrakt skyddar huden mot fria radikaler och har en uppmjukande och uppfriskande effekt.

  Redan vid en liten mängd Hand Wash bildas ett rikligt skum.

  • 98 % naturliga ingredienser.
  • 10 % certifierade ekologiska ingredienser.

  Ingredienser: Vatten, Naturliga tensider, björklövsdestillat*, Salt, Naturlig/syntetisk parfym, Havtornsextrakt*, Gurkvatten*, Aloevera*,  Fuktbindare, Milda konserveringsmedel, Citronsyra, Komplexbildare.*Ingrediens från ekologisk odling

  BJÖRK & BERRIES är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och traditioner.

  Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym, och idag förädlar våra experter svenska ingredienser och omvandlar dem till produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden.

  BJÖRK & BERRIES strävar efter att främja en hållbar natur och hög kvalitet genom handplockade, naturliga och ekologiska ingredienser med dokumenterade resultat.

  Alla våra ekolyxprodukter tillverkas enligt våra ”Ecoluxury Criteria”.

 • Björk & Berries White Forest Duo Gift Box Eco Denna produkt är ekologisk

  Björk & Berries White Forest Duo Gift Box

  299:-
  Favorit

  Björk & Berries White Forest Duo Gift Box

  299:-

  Björk & Berries White Forest Hand Wash

  En skonsam handtvätt som rengör och återfuktar med en hudvänlig pH-balans.
  Kombinationen av vitaminer och ekologiskt björkextrakt skyddar huden mot fria radikaler och har en uppmjukande och uppfriskande effekt.
  98 % naturliga ingredienser. 10 % certifierade ekologiska ingredienser.

  250ml

  Björk & Berries White Forest Hand Cream

  En snabbabsorberande Hand Cream som återfuktar, vårdar och skyddar huden. Ekologisk rapsolja och björkextrakt vitaliserar och mjukar upp händerna. Aloe Vera och kreatin dämpar hudirritationer.
  Applicera Hand Cream morgon och kväll eller efter behov. 98 % naturliga ingredienser. 15 % certifierade ekologiska ingredienser.

  250ml

  White Forest är en sensuell och melodramatisk doft av trä och frisk skogsluft från den svenska skogens djup, med en spännande och mystisk kombination av björk och tall.

Visar 1 till 17av 1032