På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

1029 Produkter

Händer & Fötter

För att ta hand om sina händer och fötter på bäst sätt behöver du rätt verktyg och bra produkter. Utan en bra fotfil och en kräm som gör fötterna mjuka och smidiga når du aldrig ett bra resultat, och för händerna behövs kanske handtvätt och en bra handkräm. Allt detta, plus en massa andra tillbehör för hand och fot, hittar du här på lyko.se.  Vi har produkter från de mest populära märkena, exempelvis Scholl och Burt’s Bee, och alltid bra priser. 

 • Maja Pumptvål 250ml

  Maja Pumptvål 250ml

  69:-
  Favorit

  Maja Pumptvål 250ml

  69:-

  Nu även som flytande tvål i behändig pumpflaska. Njut av denna härligt kryddiga doft av ros, jasmin, nejlika och geranium.

  250ml

 • Baby Foot

  Baby Foot

  199:-
  Favorit

  Baby Foot

  199:-

  Baby Foot
  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 • Lyko Nagelklippare Stor

  Lyko Nagelklippare Stor

  19:-
  Ord. pris 49:-
  Favorit

  Lyko Nagelklippare Stor

  19:-

  Ord. pris 49:-

  Stor nagelklippare från Lyko's egna sortiment. 

 • Nive Smooth Nourishing Hand Creme

  Nive Smooth Nourishing Hand Creme

  Favorit

  Nive Smooth Nourishing Hand Creme

  Intensive Nourishing creme är en effektiv formula med ceramider, makadamianötolja och ett mycket effektivt vitaminkomplex. Den effektiva formulan lindrar torra och ansträngda händer som exponeras för olika faktorer som UV-strålning, kall vinterluft och återkommande kontakt med vatten. Njut av den omedelbara lindringen för torr hud och känslan av mjuka och smidiga händer.

  SÅ FUNGERAR DET:

  Formulan innehåller:

  • Ceramider för att släta ut huden och göra den smidig.
  • Vitaminkomplex (B5 & F) som ger händerna intensiv näring för långvarig effekt.
  • Makadamianötolja som förnyar torr hud och gör den smidig. 
  • Den förbättrar aktivt hudens elasticitet och vårdar nagelbanden.
  • Hudkompatibilitet dermatologiskt testad. 

  Innehåller: 100ml

 • Depend Handcreme Dag Mini

  Depend Handcreme Dag Mini

  19:-
  Ord. pris 29:-
  Favorit

  Depend Handcreme Dag Mini

  19:-

  Ord. pris 29:-

  Depend Handcreme Dag Mini
  Depends daghandcreme absorberas snabbt av huden och kladdar inte. Naturliga oljor mjukgör och återfuktar. Berikad med aloevera, allantoin och E-vitamin.  Används så ofta behov finns.

  25ml

 • Baby Foot Paket + Strumpa

  Baby Foot Paket + Strumpa

  199:-
  Favorit

  Baby Foot Paket + Strumpa

  199:-

  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och försäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomen mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.

  Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina. 

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efter testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängas med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

   - Det medföljer ett par röda sockor som du kan ha på fötterna under och efter behandlingen.

 • Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  29:-
  Favorit

  Make Up Store Spa Soap Chocolate 120gr

  29:-

  Väldoftande tvål ger ett rikligt skum som varsamt rengör huden och återställer dess ph-balans. Tvålen är berikad med kliolja, solrosolja och sheasmör som återfuktar huden.

  120g

 • Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  299:-
  Favorit

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  299:-

  Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls.

  Sammanfattning:
  - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud
  - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka. Mycket uppskattad av befintliga konsumenter!

  Koncept
  En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud.
  Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena.

  Produktfördelar

  - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud
  - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse
  - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger.

  - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan
  - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

 • Scholl Diamond Fotfil

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med diamantkristaller som effektivt tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth Diamond är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Blå har mediumgrova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt.  

  • Utbytbart filhuvud. 
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den mediumgrova filen som sitter på Diamond Blå inte passar dig kan du alltså välja att köpa en grov refill. 

  Användning:
  Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder åt gången.
  Endast avsedd för användning på hård hud på fötterna. Om irritation eller obehag uppstår, sluta använda fotfilen. Används ej på skadad, öm eller irriterad hud. Velvet Smooth bör ej användas av diabetiker eller personer med försämrad blodcirkulation.

 • Atrix Professional Repair Creme 100ml

  Atrix Professional Repair Creme 100ml

  Favorit

  Atrix Professional Repair Creme 100ml

  När händerna arbetar hårt, kan de bli narig och grov, och kräver mer än grundläggande fuktgivande vård. De behöver en effektiv hudreparation. Atrix ® Professional Repair Cream innehåller extra lugnande ingredienser som Panthenol för att hjälpa till att återställa hudens balans och mjukgöra grov, narig hud. Professional Repair Cream har neutralt pH och är fritt från konstgjorda färger. Dess hud-kompatibilitet har bekräftats av dermatologer.

  100ml

 • CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-
  Favorit

  CCS Foot Fotvårdssalva 175ml

  49:-

  CCS Foot Fotvårdssalva
  CCS Fotvårdssalva är sedan länge många kunders speciella favorit &ndash en intensiv mjukgörare med frisk eucalyptus. CCS Fotvårdssalva finns i två olika storlekar, 60 och 175ml.

  CCS Fotvårdssalva innehåller en hög halt fuktbindande karbamid. Salvan mjukar upp förhårdnader och gör fötterna lena och mjuka. CCS Fotvårdssalva innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger fötterna en fräsch doft. Bäst effekt har salvan om den får verka över natten. Sov gärna med strumpor för extra bra effekt. Karbamidhalten är 10%, fetthalten är 28%.

  175ml

  Innehåller:
  Aqua-Vatten
  Paraffinum Liquidum-Mjukgörande
  Glycerin-Mjukgörande, fuktighetsbevarande
  Urea-Mjukgörande, fuktgivande
  Cetyl Alcohol-Konsistensgivare
  Stearyl Alcohol-Konsistensgivare
  Myrtrimonium Bromide-Emulgator
  Benzalkonium Chloride-Emulgator
  Lactic Acid-pH-reglerare
  Eucalyptus Globulus-Kylande, doftämne
  Limonene-Doftämne

   

 • AVA Fotfil

  AVA Fotfil

  Favorit

  AVA Fotfil

  - Svensktillverkad fotfil som ger mjuka och välskötta fötter.

  AVA Fotfil är tvättbar och har både en fin och en grov slipyta. Avlägsnar effektivt förhårdnader. Ger ett snabbt resultat! För bästa resultat använd på torr hy. Ta gärna ett  fotbad med AVA Fotsalt och smörj in den med AVA Fot- och Hudcreme i samband med behandlingen.

 • L'Occitane Shea Hand Cream 30ml

  L'Occitane Shea Hand Cream 30ml

  Favorit

  L'Occitane Shea Hand Cream 30ml

  Vår bäst säljande handkräm med 20 % Sheasmör. Honung och söt mandel extrakt blandat med svag jasmin aroma ger denna kräm en lockande doft. Smörjs på och absorberar snabbt och skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Med anti- oxiderande vitamin E hjälper den händerna få näring.

  Shea Butter:
  Från nötterna från Sheaträdet utvinns ett vegetabiliskt smör oerhört rikt och med många fördelar: Fuktgivande, närande, avslappnande, skyddande, reparerande och återuppbyggande. Sheasmör finns i olika koncentration i L'Occitanes produkter och ger den ultimata komforten till torr samt uttorkad hud.

  30ml

 • Scholl Förhårdnadshyvel

  Scholl Förhårdnadshyvel

  60:-
  Favorit

  Scholl Förhårdnadshyvel

  60:-

  Scholl Hard Skin Razor - Förhårdnadshyvel
  Effektiv förhårdnadshyvel speciellt utvecklad för att ta bort besvärliga och kraftiga förhårdnader. Plastskaft och metallfäste för utbytesbara hyvelblad. Hygienisk och hållbar. Bör användas med försiktighet. Avsluta med att smörja in med lämplig fotkräm.

  Användning:
  Avlägsna förhårdnader i tunna lager genom att placera hyveln plant mot huden och varsamt dra hyveln över förhårdnaden. Skölj hyveln i varmt vatten efter användandet och låt den lufttorka.

  Använd endast Scholl utbytesblad.
  Använd ej på inflammerad eller skadad hud.
  Vid problem med blodcirkulation eller diabetes använd ej denna produkt utan läkares rekommendation.
  Förvaras oåtkomligt för barn.

 • Depend O2 Hand Spa 3-Step Treatment Kit

  Depend O2 Hand Spa 3-Step Treatment Kit

  79:-
  Favorit

  Depend O2 Hand Spa 3-Step Treatment Kit

  79:-

  Mini size av O2 Hand SPA produkter. Steg 1 Hand Peeling, Steg 2 Moisturizing Gel, Steg 3 Silk Lotion En lyxig spabehandling i tre steg som rengör, återfuktar och vårdar dina händer. Slutresultatet ger en silkeslen hud med en underbar lyster. Berikad med Solrosolja, Fjällkvanne, Aloe Vera, Kakaosmör, Sheasmör och Vitamin-E.

  • Den här produkten är återfuktande
  • Den här produkten är mjukgörande
  • Den här produkten är vårdande

  75ml

   

 • Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  79:-
  Favorit

  Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

  79:-

  Ersättningsrollerhuvud till Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil.

  Velvet Smooth från Scholl är en elektrisk fotfil som skonsamt och effektivt gnider bort hård hud och förhårdnader på fötterna och ger dig ett synligt resultat omedelbart.

  Speciellt utformat Micralumina-munstycke med långvariga mikroslip-partiklar för ett bra filresultat länge. Byt ut rollerhuvudet på fotfilen när du tycker att det har sämre effekt än normalt.

  Bruksanvisning:
  1. Se till att fotfilen än avstängd.
  2. Avlägsna rollern genom att trycka på eject-knappen på fotfilens sida och dra försiktigt av rollern.
  3. Sätt i den nya rollern genom att trycka in stiften på rollerhuvudets ena sida och för in huvudet i apparaten.
  4. Kontrollera att rollerhuvudet sitter fast i fotfilen före användning.

  Spara ytterförpackningen för framtida bruk. Se förpackningen till Scholl Velvet Smooth Elektriskt fotfil för fullständiga instruktioner.

  Använd endast med Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil.

  En förpackning innehåller 2 st rollerhuvud.

 • Barnängen Barntvål 5-pack

  Barnängen Barntvål 5-pack

  29:-
  Favorit

  Barnängen Barntvål 5-pack

  29:-

  Vår fasta barntvål började tillverkas redan i slutet på 1800-talet.

  Under årens lopp har vi förändrat och förädlat receptet för att passa dagens moderna krav.

  Den fasta barntvålen är milt parfymerad och ger ett mjukt lödder.

  En klassiker, helt fri från allergiframkallande ämnen. 

  Passar lika bra för vuxna som för barn. 

  Utvecklad i samarbete med barn- och hudläkare.

  5-pack

   

Visar 1 till 17av 1029