På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

1023 Produkter

Händer & Fötter

För att ta hand om sina händer och fötter på bäst sätt behöver du rätt verktyg och bra produkter. Utan en bra fotfil och en kräm som gör fötterna mjuka och smidiga når du aldrig ett bra resultat, och för händerna behövs kanske handtvätt och en bra handkräm. Allt detta, plus en massa andra tillbehör för hand och fot, hittar du här på lyko.se.  Vi har produkter från de mest populära märkena, exempelvis Scholl och Burt’s Bee, och alltid bra priser. 

 • Scholl Diamond Fotfil Rosa

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil Rosa

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med grova diamantkristaller som tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Pink har extra grova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt. 

  • Utbytbart filhuvud.
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den extra grova filen som sitter på Diamond Pink inte passar dig kan du alltså välja att köpa en medium refill. 

 • Baby Foot

  Baby Foot

  199:-
  Favorit

  Baby Foot

  199:-

  Baby Foot
  Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé och numera ett svensk bloggfenomen och fölsäljningsunder!

  Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

  Så här gör du.

  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär en timme. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

  3. Behåll plaststrumpan på i en timme tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När en timme har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.

 • Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Favorit

  Bsafespray Självförsvarsspray 40ml

  Bsafespray är ett svenskt självförsvarsspray som effektivt skyddar mot övergrepp och överfall. Den lilla storleken gör den enkel att bära med sig vid alla tillfällen. Lagligt och licensfritt för alla över 16 år.

  Tillverkad i Sverige. Ej testad på djur.

  • Skyddar: Ett effektivt skydd att bära med sig vid alla tillfällen och situationer. 4 meters räckvidd. Tillverkad i Sverige.
  • Färgar: Innehåller röd färg som förblindar och sitter kvar på huden i upp till 3 dagar. Underlättar identifiering.
  • Förblindar: För att förblinda en angripare i flera minuter innehåller bsafespray högkoncentrerad mentol och isopropyletanol 
  • Laglig och Licensfri: Laglig och lincensfri i Europa, vilket innebär att du alltid kan vara säker med bsafespray när du reser.
  • Djur och Miljö: Vi tänkter på djur och tar hand om vår natur. Bsafespray är ej testad på djur och följer Europas miljökrav.

  40ml

 • Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  269:-
  Favorit

  Scholl Velvet Smooth - elektrisk fotfil

  269:-

  Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls.

  Sammanfattning:
  - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud
  - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka. Mycket uppskattad av befintliga konsumenter!

  Koncept
  En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud.
  Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena.

  Produktfördelar

  - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud
  - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse
  - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger.

  - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan
  - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

 • Revlon Ultimate Glam Manicure Set

  Revlon Ultimate Glam Manicure Set

  Favorit

  Revlon Ultimate Glam Manicure Set

  Fullt Professionell Manikyr/Pedikyr enhet. Konstant kraft, 12 tillbehör för de mest krävande behov. Variabel Hastighet mellan 3.000 – 18.000 rpm, ger professionellt resultat och absolut precision. Medsols / Motsols Rotation gör att du kan utföra behandlingen korrekt från ytterkant till centrum av nageln oavsett om du använder höger eller vänster hand.

  • 12 Specifika tillbehör - 7 Manikyr och 5 Pedikyr.

   

 • Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Favorit

  Rituals Ayurveda Serenity Hand Wash

  Välgörande, tvålfri formula med fuktgivande beståndsdelar. Upplev den välgörande doftsensationen från söt Mandelolja och raffinerad Indisk Ros. Ett designföremål som man bara måste ha; kan kombieras med handkrämen Serenity.

  300ml

 • Weleda Evening Primrose Hand Cream 50ml

  Weleda Evening Primrose Hand Cream 50ml

  Favorit

  Weleda Evening Primrose Hand Cream 50ml

  En lättabsorberad handkräm som vårdar och återställer fuktbalansen.

  Ekologisk nattljusolja skyddar huden mot fria radikaler och djupa linjer minskar. Huden får en intensiv återfuktning. Hudens elasticitet och cellförnyelse ökar och hudtonen blir jämnare. 

  Smörj in händerna vid behov. Kan användas dagligen.

  Innehåll:
  Vatten, sesamolja, glycerin, alkohol, fettsyraglycerid, sheasmör, solrosolja, olivolja (oförtvålad), nattljusolja, extrakt av hirsfrön och centella asiatica, xanthangummi, mjölksyra, naturliga eteriska oljor. 

  50ml

 • Weleda Pomegranat Hand Cream 50ml Eco Denna produkt är ekologisk

  Weleda Pomegranat Hand Cream 50ml

  99:-
  Favorit

  Weleda Pomegranat Hand Cream 50ml

  99:-

  Handcream med ekologisk kärnolja från granatäpple som mjukgör och återfuktar huden samtidigt som den aktivt motverkar ålderstecken. 

  Granatäpplekärnolja är rik på skyddande antioxidanter och hjälper till att  skydda händerna mot yttre påverkan som kan orsaka åldersfläckar. Hudens naturliga cellförnyelse stimuleras och tillsammans med ekologiskt sheasmör och växtextrakt av hirs och solrosblad skyddas huden mot fuktförlust. Huden blir fastare och jämnare. Handcremen har en underbar doft av äkta eteriska oljor.

  Användning: Smörj in händerna vid behov. Kan användas dagligen.

  Innehåll:Vatten, sesamolja, glycerin, alkohol, fettsyraglycerid, sheasmör, solrosolja, stearinsyra, granatäpplekärnolja, hirsextrakt, stickmyrtenextrakt, solrosbladsextrakt, avocadoolja, olivolja, xanthan, äkta eteriska oljor

  Ingredients (INCI): Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Stearic Acid, Punica Granatum Seed Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Coumarin*. *from natural essential oils


  50 ML

 • Scholl Diamond Fotfil

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-
  Favorit

  Scholl Diamond Fotfil

  329:-

  Velvet Smooth Diamond är en elektrisk fotfil med diamantkristaller som effektivt tar bort hård hud på fötterna på bara några minuter. Velvet Smooth Diamond är enkel och smidig att använda. Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Velvet Smooth Diamond Blå har mediumgrova diamantkristaller för en optimal exfolierande effekt.  

  • Utbytbart filhuvud. 
  • 4 st AA-batterier medföljer.

  Refill i 2-pack säljes separat. Refiller finns i tre varianter: Medium, Extra grov och Mixad. Om den mediumgrova filen som sitter på Diamond Blå inte passar dig kan du alltså välja att köpa en grov refill. 

  Användning:
  Använd fotfilen endast på torr hud. För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden och den försvinner snabbt och effektivt. Fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder åt gången.
  Endast avsedd för användning på hård hud på fötterna. Om irritation eller obehag uppstår, sluta använda fotfilen. Används ej på skadad, öm eller irriterad hud. Velvet Smooth bör ej användas av diabetiker eller personer med försämrad blodcirkulation.

 • Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  219:-
  Favorit

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream

  219:-

  Clarins Hand & Nail Treatment Cream
  En "totalbehandling" från fingertopparna upp
  till handlederna. Fuktar och skyddar
  händerna mot sprickor och irritationer.
  Stärker även naglarna och gör händer mjuka
  och behagliga med en fräsch doft. Innehåller
  bl a extrakt från Sesamolja och Sheasmör.

  Morgon och kväll eller närsomhelst under
  dagen. Massera lätt från fingertopparna till
  handlederna tills att cremen är helt
  absorberad.

  100ml

 • Scholl Intensiv Fotkräm

  Scholl Intensiv Fotkräm

  85:-
  Favorit

  Scholl Intensiv Fotkräm

  85:-

  Scholl Intensiv Fotkräm för Torr Hud
  Om huden på fötterna blir uttorkad tar den skada och blir grov och fjällig - något som kan påverka fötternas utseende negativt. Torr hud kan kännas grov/sträv vid beröring.

  Denna kräm återfuktar intensivt. Du får omdedelbart mjuka och lena fötter redan efter en applicering. Kladdar inte och absorberas snabbt. Långtidsverkande - 24-timmars intensivåterfuktning.

  Användning:
  Applicera krämen dagligen på rena fötter. Massera in den varsamt i huden, särskilt på torra hudpartier.

  60ml 

 • Gahns Maniol Handcreme 60ml

  Gahns Maniol Handcreme 60ml

  35:-
  Favorit

  Gahns Maniol Handcreme 60ml

  35:-

  Gahns Maniol Handcreme 
  Glycerinbaserad creme som behåller hudens fuktighet och hjälper mot torra och nariga händer. Så dryg att endast en droppe räcker till båda händerna. Mild creme som är lämplig för känslig hud. Applicera en droppe handcreme till nytvättade händer och låt självtorka. En klassiker sedan år 1900!   


  60ml

 • Björk & Berries White Forest Duo Gift Box Eco Denna produkt är ekologisk

  Björk & Berries White Forest Duo Gift Box

  299:-
  Favorit

  Björk & Berries White Forest Duo Gift Box

  299:-

  Björk & Berries White Forest Hand Wash

  En skonsam handtvätt som rengör och återfuktar med en hudvänlig pH-balans.
  Kombinationen av vitaminer och ekologiskt björkextrakt skyddar huden mot fria radikaler och har en uppmjukande och uppfriskande effekt.
  98 % naturliga ingredienser. 10 % certifierade ekologiska ingredienser.

  250ml

  Björk & Berries White Forest Hand Cream

  En snabbabsorberande Hand Cream som återfuktar, vårdar och skyddar huden. Ekologisk rapsolja och björkextrakt vitaliserar och mjukar upp händerna. Aloe Vera och kreatin dämpar hudirritationer.
  Applicera Hand Cream morgon och kväll eller efter behov. 98 % naturliga ingredienser. 15 % certifierade ekologiska ingredienser.

  250ml

  White Forest är en sensuell och melodramatisk doft av trä och frisk skogsluft från den svenska skogens djup, med en spännande och mystisk kombination av björk och tall.

 • Savon De Marseille Flytande Refill Oliv Lavendel 1000ml

  Savon De Marseille Flytande Refill Oliv Lavendel 1000ml

  Favorit

  Savon De Marseille Flytande Refill Oliv Lavendel 1000ml

  Miljövänlig och ekonomisk refill till de flytande tvålarna i pumpflaskor. Tillverkad enligt Savon de Marseilles traditionella recept. Tvålen innehåller enbart vegetabiliska oljor och naturligt glycerin. Den är närande och mjukgörande för huden. Vi rekommenderar den som påfyllning till pumpflaskorna 500 ml i glas och 300 ml.

  1000ml

 • Pfeilring Nageltång Nickelpläterad 14cm

  Pfeilring Nageltång Nickelpläterad 14cm

  435:-
  Favorit

  Pfeilring Nageltång Nickelpläterad 14cm

  435:-

  Handgjord nageltång i nickelpläterat stål av högsta kvalitet. Med fjäder och säkerhetshake.Alla Pfeilrings produkter är handgjorda och har livstids garanti.

  Längd:
  14cm 

 • Mane´n Tail Hoofmaker

  Mane´n Tail Hoofmaker

  169:-
  Favorit

  Mane´n Tail Hoofmaker

  169:-

  Mane &rsquon Tail Hoofmaker
  Nu kan du upptäcka hemligheten bakom lyxigt len, mjuk hud och vackra naglar. Den exklusiva kombinationen av proteinberikade ingredienser i Hoofmaker låter dina händer och din kropp uppleva en naturlig känsla samtidigt som de återfuktar torr och sprucken hud.
  Hoofmaker utvecklades ursprungligen för att återfukta torra, spruckna och spröda hovar hos hästar. Då hästägarna applicerade Hoofmaker på sina hästars hovar upptäckte många med tiden hur deras egna händer och naglar hade dramatiskt förbättras.

  • Återfuktar torr, sprucken hud på händer, fötter och andra delar av kroppen
  • Stärker naglar och skyddar dem mot skador och hjälper dem att behålla sin styrka och flexibilitet
  • Mjukgör och återfuktar grov och torr hud på djupet
  • Återställer viktiga näringsämnen och nödvändig fukt till torr hud och naglar.
  • En manikyr och pedikyr i samma produkt

   

  170g

   

  Ingredients:
  Water Distearyldimonium Chloride Cetearyl Alcohol Stearyl Alcohol Glycerin Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate Cocos Nucifer (Coconut) Oil Cetyl Alcohol Polysorbate 60 Steareth 20 Glycine Soya (Soybean) Oil DMDM Hydantoin Fragrance Methylparaben Lanolin PEG-150 Stearate Propylparaben Hydrolyzed Collegen PEG-25 Castor Oil Sodium Chloride Allantoin Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Benzyl Sallcylate Citronellol Geraniol Hexyl Cinnamai Butylphenyl Methylpropional Limonene Linalool Hydroxyisohexyl-3-Cyxlohexene Carboxaldehyde, Yellow 5 (C1 19140) Yellow 6 (C1 15985)

 • Maja Pumptvål 250ml

  Maja Pumptvål 250ml

  69:-
  Favorit

  Maja Pumptvål 250ml

  69:-

  Nu även som flytande tvål i behändig pumpflaska. Njut av denna härligt kryddiga doft av ros, jasmin, nejlika och geranium.

  250ml

Visar 1 till 17av 1023