På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

SB12 Duo Lila 250ml

Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 2

139:-

Köp

SB12 Duo Lila

Säker andedräkt
SB12 duo är ett munvårdande medel som neutraliserar de ämnen och processer som ger dålig andedräkt. Den innehåller en unik sammansättning av klorhexidin och zink i låga koncentrationer. Flera studier har visat att detta ger snabb effekt och säker andedräkt i 12 timmar. Sammansättningen, som forskats fram vid Oslo Universitet, har patenterats och är unik för SB12-produkterna.

Starka tänder
SB12 duo innehåller 0,2 procent natriumfluorid. Daglig sköljning med fluor har en väldokumenterad effekt mot karies och är ett mycket bra komplement till fluortandkräm.

Munskölj som innehåller tillräckligt hög natriumfluoridhalt (0,05-0,2 procent) förstärker tandkrämens fluoreffekt på tänderna när du sköljer direkt efter borstningen.

Välj tandvårdsprodukter med rätt fluorhalt eftersom du då stärker emaljen. Fluoret tränger in i tandytan som blir stark och tålig mot syraangrepp.

250ml

Artikelnummer: 1273-306-0250

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Munskölj som bränner i munnen!

VARNING! Köpte den här produkten för att testa en annan munskölj än den jag brukar köpa på apoteket men SB12 duo Lila är smärtsamt stark: doften är stark (luktar sjukhus) och smaken så stark att den bokstavligen bränner i munnen, trots att man följer instruktioner om mängd och tid. Doften är inte lika fräsch som konkurrentens friska mintdoft. Köper INTE denna igen och avråder alla från att köpa SB12.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten