På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Forever White Teeth Whitening Pen

5 betyg 3

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Forever White Teeth Whitening Pen
Tandblekningspenna med 30 behandlingar. Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med vart du än går. Den innehåller en effektiv blekgel med Natrium Bicarbonate som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer man åt överallt och tänderna blir vita snabbt och säkert. Utmärkt att använda såväl på dagen som på kvällen och kan även användas för att bleka under tiden man sover.

Användning:
Pensla på ett tunt lager blekgel på de tänder du vill bleka. Låt därefter blekgelen torka i 60 sekunder. Blekningen börjar direkt när gelén penslats på tänderna. Blekgelen trycks enkelt fram i penselborsten genom att vrida på pennans botten.

Man bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt efter 5-14 dagar. Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll. Vid en vanlig behandling - låt gelen sitta i 15-20 min. Går också att använda över natten.


Perfekt att använda precis innan man ska sova så att tänderna bleks under natten. och dina tänder kommer alltid vara vitare än de var före blekningen.

Artikelnummer: 1390-100-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Funkar inte!

Köpte för ungefär ett halvår sedan... Ger ingen skillnad. Använde mycket i början med gav upp. Jag är väldigt envis och testade den mycket. Men inget gav resultat. Bortkastat med pengar. Stort minus för mig.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten