Rio Blue Light Teeth Whitening

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.
/5 0 betyg

Rio Blue Light Teeth Whitening

Rio Blue Light Teeth Whitening
Direkt från tandläkarstolen, erbjuder Rio Beuty dig "Blue-light" teknologin- en tandblekning som du bekvämt kan göra i ditt eget hem!

Den speciellt framtagna vita gelen tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort den fula ytan på tänderna som orsakats av bl.a. te, kaffe, rödvin och missfärgning p.g.a. rökning och åldrande. Det är dock viktigt att du bibehåller god munhygien med regelbundna besök hos tandläkaren. Dessa produkter är inte ett alternativ till tandläkarbesök.

Tandläkare har använt denna teknologin i åratal och det är bevisat att blue-light teknologin är säkert. Så länge man följer instruktionerna så är blekning av tänderna hemma också säkert. Produkten bör inte användas av barn under 14 år.
Lägg den vita gelen på munskenan och placera den i munnen, mot dina tänder. Sätt på enheten- den stänger av sig efter 10 minuter. När du har gjort behandlingen färdig, ta bort skenan från din mun. För max effekt kan du upprepa behndlingen upp till 3 gånger. Du får med BlueLight Teeth Whitening - Rio Blue-light enhet, 2 st munskenor, 3 gele-tuber, 2 st lithium-batterier samt en instruktionsguide.

Artikelnummer: 1397-133-0000

Läs mer


  • Omdömen 

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Inga omdömen har lagts, bli den första att skriva ett omdöme!