På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

274 Produkter efter dina val:

Solskydd

Att vara i solen tär på din hud. Därför är det viktigt att ha bra solskydd, speciellt i början av sommaren och när du åker på semester och inte fått sol på länge. Här har vi samlat bäst solkräm och solspray – produkter som ofta är lika mjukgörande som vanlig lotion. Du hittar också ”efter-solkräm” som ger en svalkande effekt och håller huden pigg efter en dag i solen. Beställ direkt på nätet för bäst pris och snabb leverans. 

 • Marke Kaiseradler - Latschenkiefersalbe Svart på en kvart Eco Denna produkt är ekologisk

  Marke Kaiseradler - Latschenkiefersalbe Svart på en kvart

  149:-
  Favorit

  Marke Kaiseradler - Latschenkiefersalbe Svart på en kvart

  149:-

  Det bästa sättet att bli brun!

  Latschenkiefersalbe är det mest effektiva sättet att boosta din soleffekt!
  Det är faktiskt inte ens en olja, det är så koncentrerat så att det är mer som vax i konsistensen.

  Omtalad i skidvärlden under namnet tallbarrsolja på grund av dess tallbarrslukt.

  När du smörjer in dig med denna blir du brun snabbare, effektivare, och längre. Skyddar även mot kyla & är suverän som handkräm!

  Latschenkiefersalbe är ansedd av många som en självklarthet i fickan under skidsemestern, eller på sol- och badsemestern och kallas ofta för "Svart på en kvart"

  Men vi varnar dig, testa först lite och se hur mycket bränna du får.
  Då Latschenkiefersalbe ger extrem effekt bör du ta det lugnt i början. Less Is More!

   

  50ml

 • EVY Sunscreen Mousse SPF50 100ml

  EVY Sunscreen Mousse SPF50 100ml

  169:-
  Favorit

  EVY Sunscreen Mousse SPF50 100ml

  169:-

  EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett  eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar. 

  Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig 
hy och ansikte.  Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och 
  hårtopparna. Utmärkt under smink. 

  Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. 

  Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, över 90%. Fri från konserveringsmedel, parfym samt nanopartiklar. Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut.

  EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av solskydd.

  Denna höga spf och mycket effektiva product är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte.  Den något mindre förpackningen är också för att understyka att det behövs lite av produkten så var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. 

  - Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

  Innehåller:
  Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl 
  benzoate. Butyl methoxydibenzoylmethane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Isobutane. Bis-
  ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. PVP. Ethylhexyl triazone. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl Acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane.

  100ml

 • Nivea Lip Care Sun 4,8g 1Pack

  Nivea Lip Care Sun 4,8g 1Pack

  29:-
  Favorit

  Nivea Lip Care Sun 4,8g 1Pack

  29:-

  - Långtidsverkande skydd mot sol och uttorkning

  - Med vårdande Solrosextrakt och Vitamin E

  - Vattenresistent skydd

  - Ger inga vita läppar osynligt solskydd

  - Utan konserveringsmedel-Med SPF 30, omedelbart skydd

  Resultat: De känsliga läpparna skyddas ifrån solens strålar

  Alla hudtyper

  4,8g

 • EVY Sunscreen Mousse SPF30

  EVY Sunscreen Mousse SPF30

  169:-
  Favorit

  EVY Sunscreen Mousse SPF30

  169:-

  I många år har EVY varit en favorit bland elitidrottare som behöver en produkt som skyddar extra länge i stark sol och klarar svett, saltvatten under extrema förhållanden. Därför har Volvo, under årets Volvo Ocean Race samarbetat med oss och erbjuder nu det säkra solskyddet till alla sina återförsäljare runt om i världen. Varumärket EVY är tyvärr begränsat till försäljning i norden och genom namnändringen rustar vi för att ta steget ut på flera marknader samt utöka sortimentet. Vi fortsätter använda samma effektiva, beprövade innehåll och produktion i Sverige och passar på att uppdatera flaskans utseende.

  MEDICINTEKNISK SVENSK TEKNOLOGI
  EVYs grundformula är medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie solskydd och försvinner därför inte vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket effektivt och långvarigt skydd i solen. Den lätta moussen underlättar även att uppnå rekommenderad mängd solskydd samt är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm.Den milda formulan är särskilt lämplig för känslig hy och ansikte. Den kan användas från 6 månaders ålder men passar alla hudtyper, både barn och vuxna. Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och bibehåller hudens fukt även vid stark sol, vind och saltvatten samtidigt som den skyddar upp till 6 timmar.

  LÅNGVARIGT OCH UVA SÄKERT SKYDD
  EVYs lena och fettfria mousse absorberas snabbt, är helt kladdfri och lämnar ingen hinna. Täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten. Produkterna har över 90% UVA skydd i förhållande till UVB skyddet. Enligt lag behöver solskydd bara innehålla 1/3 av UVB halten, trots att vi vet att UVA tränger ner djupare i huden och kan orsaka hudskador. Det höga UVA skyddet, den extra milda formulan och den långvariga effekten gör att EVY är perfekt att använda under make up, såväl som på lekande barn.

  SMINKÖSERNAS FAVORIT
  EVY produkterna används ofta vid filminspelningar och fotograferingar där det är av yttersta vikt att ingen bränner sig. Den långvariga, fett- och glansfria ytan gör EVY till sminkösernas favorit och har uppskattats av teamet bakom bl.a familjefilmen om Sune i Grekland, Expedition Robinson och Så Mycket Bättre på TV4.Att produkterna skyddar så intensivt samt håller huden återfuktad gör att de är mycket uppskattade efter laserbehandlingar, på ärr, acnehy, tatueringar och hudfläckar som saknar pigment ( vitiligo) och inte minst på uttunnad hy, exempelvis orsakad av kortisonbehandlingar. Formulan är parfymfri, utan parabener och nanopartiklar. Aerosolflaskor garanterar bakteriesäker och fräsch produkt som håller tills den är slut.

  VÄLBEPRÖVAD AV SÅVÄL BARNFAMILJERSOM ELITIDROTTARE
  Solskyddserien har funnits på marknaden sedan 1999 och blev bl.a utvald som officiellt solskydd på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, numera Volvo Ocean Race under de 9 månaderna till havs. Även Swedish Golf team, Axa Adidas multisportteam och det svenska teamet i Atlantic Rowing Race har alla valt och använt produkterna under extrema förhållanden.Men EVY klarar som sagt också små barns intensivt lekfulla dagar på en exotisk strand. En uppskattad fördel hos både barn och föräldrar är att det går extra snabbt att smörja in men akta flaskan så barnen inte har skumparty! Läs gärna mer om våra nöjda kunder, meriter och den unika svenska hudvårdsteknologin på vår hemsida.

  REKOMMENDERAS AV HUDLÄKARE OCH HUDTERAPEUTER
  EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har dessutom valts till det säkraste skyddet av Vitiligoförbundet. Många och några av landets största hudläkarkliniker säljer solskyddsserien. Våra prisvärda  kvalitetsprodukter är även storsäljare hos många  skönhetssalonger.

  SPF 30   150ml

  Innehåller:
  Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Isobutane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol.

 • Hawaiian Tropic Satin Proection Lotion SPF30

  Hawaiian Tropic Satin Proection Lotion SPF30

  109:-
  Favorit

  Hawaiian Tropic Satin Proection Lotion SPF30

  109:-

  En serie solskydd med mjukgörande Ultra Radiance-formula som ger huden en fin lyster!
  Tränger snabbt in i huden vid applicering, utan att lämna någon kladdig yta. 
  Hela serien rekommenderas av Skin Cancer Foundation

  Alla Hawaiian Tropic solskydd är:
  UVA- och UVB-skyddande! 
  Vattenresistenta upp till 80 min! 
  Dermatologiskt testade!

  Satin Protection Sun Lotion SPF  SF30  

   

  200ml

 • Hawaiian Tropic Travelkit

  Hawaiian Tropic Travelkit

  149:-
  Favorit

  Hawaiian Tropic Travelkit

  149:-

  - Ett perfekt resekit som innehåller det du behöver inför din resa.

  Sun Oil:
  Hawaiian Tropics klassiska oljor är älskade världen över, både för sina återfuktande ingredienser men även för den omtyckta och välkända kokosdoften! Oljorna både vårdar och ger huden näring, samtidigt som de skyddar mot solen. 

  Hawaiian Tropics breda sortiment av sun oils innehåller oljor med allt från hög till låg solskyddsfaktor som alla är riktiga sommarklassiker!

  Protective Dry Oil: 
  Torra oljor som snabbt tränger in i huden, och som inte efterlämnar någon oljig yta som traditionella oljor gör. En utsökt formula som skyddar huden mot uttorkning och ger fukt.

  Sun Lotion:
  Hawaiian Tropic erbjuder ett brett sortiment av sun lotions, innehållande tropiska ingredienser och med fantastiska dofter! 
  Alla Hawaiian Tropics solskydd är UVA- och UVB-skyddande, vattenresistenta upp till 80 min samt dermatologiskt testade. De produkter med SPF 15 eller högre är även rekommenderade av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation.

  Satin Protection:
  Är serie solskydd med Ultra Radiance-formula som mjukgör och ger huden fin lyster.

  Innehåller:
  Protective Dry Oil SPF 8 & SPF 15, 100mlx2
  Satin Protection SPF 15, 100ml

 • Nivea Caring Sun Lotion SPF20 200ml

  Nivea Caring Sun Lotion SPF20 200ml

  109:-
  Favorit

  Nivea Caring Sun Lotion SPF20 200ml

  109:-

  - Ger säkert skydd omedelbart.

  - Optimal balans av UVA och UVB-filter.

  - Minskar risken för solallergi.

  - Formula som innehållerfuktighetsbevarande Hydramine.

  - Vitamin E som bekämpar friaradikaler.

  - Vattenresistent

  Resultat: Huden skyddas från solens UV-strålar och återfuktas

  Alla hudtyper

  SPF20

  200ml 

 • Nivea Anti-Age Sun Face Cream SPF 30

  Nivea Anti-Age Sun Face Cream SPF 30

  Favorit

  Nivea Anti-Age Sun Face Cream SPF 30

  Nive Sun Factor 30 kombinerar ett mycket hög effektivt UVA/UVB-filtersystem för att omedelbart skydda din hud. Ansiktscremen skyddar mot solbränna, förhindrar åldrande orsakat av solen och minskar risken för solallergi. Den kladdfria formulan med naturliga antioxidanter förebygger uppkomsten av fina linjer och solrynkor, samt gör din hud mjuk och smidig.

  Användning:

  • Applicera generöst innan solning. Återapplicera ofta, speciellt efter bad och handdukstorkning för att bevara skyddet. 
  • Undvik den intensiva solen mitt på dagen och för mycket solning.
  • Utsätt inte små barn för direkt solljus 
  • Skydda med kläder och använd solskyddsmedel på oskyddade kroppsdelar 
  • Undvik kontakt med textilier och hårda ytor för att undvika fläckar.

  Hudvänlig dermatologiskt godkänd.

  50ml

 • EVY Sunscreen Mousse SPF20

  EVY Sunscreen Mousse SPF20

  159:-
  Favorit

  EVY Sunscreen Mousse SPF20

  159:-

  I många år har EVY varit en favorit bland elitidrottare som behöver en produkt som skyddar extra länge i stark sol och klarar svett, saltvatten under extrema förhållanden. Därför har Volvo, under årets Volvo Ocean Race samarbetat med oss och erbjuder nu det säkra solskyddet till alla sina återförsäljare runt om i världen. Varumärket EVY är tyvärr begränsat till försäljning i norden och genom namnändringen rustar vi för att ta steget ut på flera marknader samt utöka sortimentet. Vi fortsätter använda samma effektiva, beprövade innehåll och produktion i Sverige och passar på att uppdatera flaskans utseende.

  MEDICINTEKNISK SVENSK TEKNOLOGI
  EVYs grundformula är medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie solskydd och försvinner därför inte vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket effektivt och långvarigt skydd i solen. Den lätta moussen underlättar även att uppnå rekommenderad mängd solskydd samt är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm.Den milda formulan är särskilt lämplig för känslig hy och ansikte. Den kan användas från 6 månaders ålder men passar alla hudtyper, både barn och vuxna. Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och bibehåller hudens fukt även vid stark sol, vind och saltvatten samtidigt som den skyddar upp till 6 timmar.

  LÅNGVARIGT OCH UVA SÄKERT SKYDD
  EVYs lena och fettfria mousse absorberas snabbt, är helt kladdfri och lämnar ingen hinna. Täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten. Produkterna har över 90% UVA skydd i förhållande till UVB skyddet. Enligt lag behöver solskydd bara innehålla 1/3 av UVB halten, trots att vi vet att UVA tränger ner djupare i huden och kan orsaka hudskador. Det höga UVA skyddet, den extra milda formulan och den långvariga effekten gör att EVY är perfekt att använda under make up, såväl som på lekande barn.

  SMINKÖSERNAS FAVORIT
  EVY produkterna används ofta vid filminspelningar och fotograferingar där det är av yttersta vikt att ingen bränner sig. Den långvariga, fett- och glansfria ytan gör EVY till sminkösernas favorit och har uppskattats av teamet bakom bl.a familjefilmen om Sune i Grekland, Expedition Robinson och Så Mycket Bättre på TV4.Att produkterna skyddar så intensivt samt håller huden återfuktad gör att de är mycket uppskattade efter laserbehandlingar, på ärr, acnehy, tatueringar och hudfläckar som saknar pigment ( vitiligo) och inte minst på uttunnad hy, exempelvis orsakad av kortisonbehandlingar. Formulan är parfymfri, utan parabener och nanopartiklar. Aerosolflaskor garanterar bakteriesäker och fräsch produkt som håller tills den är slut.

  VÄLBEPRÖVAD AV SÅVÄL BARNFAMILJERSOM ELITIDROTTARE
  Solskyddserien har funnits på marknaden sedan 1999 och blev bl.a utvald som officiellt solskydd på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, numera Volvo Ocean Race under de 9 månaderna till havs. Även Swedish Golf team, Axa Adidas multisportteam och det svenska teamet i Atlantic Rowing Race har alla valt och använt produkterna under extrema förhållanden.Men EVY klarar som sagt också små barns intensivt lekfulla dagar på en exotisk strand. En uppskattad fördel hos både barn och föräldrar är att det går extra snabbt att smörja in men akta flaskan så barnen inte har skumparty! Läs gärna mer om våra nöjda kunder, meriter och den unika svenska hudvårdsteknologin på vår hemsida.

  REKOMMENDERAS AV HUDLÄKARE OCH HUDTERAPEUTER
  EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har dessutom valts till det säkraste skyddet av Vitiligoförbundet. Många och några av landets största hudläkarkliniker säljer solskyddsserien. Våra prisvärda  kvalitetsprodukter är även storsäljare hos många  skönhetssalonger.

  SPF 20   150ml

  Innehåller:
  Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Diethylamino 
  hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Palmitic acid. Isobutane. VP/
  Hexadecene copolymer.  Stearic acid.  Butyl methoxydibenzoylmethane.
  PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol
  methoxyphenyl triazine.  Dimethicone. Propane. Tocopheryl.

 • Hawaiian Tropic Satin Proection SPF15 Lotion 100ml

  Hawaiian Tropic Satin Proection SPF15 Lotion 100ml

  49:-
  Favorit

  Hawaiian Tropic Satin Proection SPF15 Lotion 100ml

  49:-

  Ultra Radiance-formula

  Mjukgör och ger huden samtidigt en fin lyster

  Tränger snabbt in i huden utan att lämna någon ”yta”

  Serien rekommenderas av Skin Cancer Foundation

  Vattenresistent upp till 80 minuter och med UVA-och UVB-skydd.

  100ml

 • EVY Sunscreen Mousse SPF30 Kids

  EVY Sunscreen Mousse SPF30 Kids

  169:-
  Favorit

  EVY Sunscreen Mousse SPF30 Kids

  169:-

  I många år har EVY varit en favorit bland elitidrottare som behöver en produkt som skyddar extra länge i stark sol och klarar svett, saltvatten under extrema förhållanden. Därför har Volvo, under årets Volvo Ocean Race samarbetat med oss och erbjuder nu det säkra solskyddet till alla sina återförsäljare runt om i världen. Varumärket EVY är tyvärr begränsat till försäljning i norden och genom namnändringen rustar vi för att ta steget ut på flera marknader samt utöka sortimentet. Vi fortsätter använda samma effektiva, beprövade innehåll och produktion i Sverige och passar på att uppdatera flaskans utseende.

  MEDICINTEKNISK SVENSK TEKNOLOGI
  EVYs grundformula är medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie solskydd och försvinner därför inte vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket effektivt och långvarigt skydd i solen. Den lätta moussen underlättar även att uppnå rekommenderad mängd solskydd samt är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm.Den milda formulan är särskilt lämplig för känslig hy och ansikte. Den kan användas från 6 månaders ålder men passar alla hudtyper, både barn och vuxna. Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och bibehåller hudens fukt även vid stark sol, vind och saltvatten samtidigt som den skyddar upp till 6 timmar.

  LÅNGVARIGT OCH UVA SÄKERT SKYDD
  EVYs lena och fettfria mousse absorberas snabbt, är helt kladdfri och lämnar ingen hinna. Täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten. Produkterna har över 90% UVA skydd i förhållande till UVB skyddet. Enligt lag behöver solskydd bara innehålla 1/3 av UVB halten, trots att vi vet att UVA tränger ner djupare i huden och kan orsaka hudskador. Det höga UVA skyddet, den extra milda formulan och den långvariga effekten gör att EVY är perfekt att använda under make up, såväl som på lekande barn.

  SMINKÖSERNAS FAVORIT
  EVY produkterna används ofta vid filminspelningar och fotograferingar där det är av yttersta vikt att ingen bränner sig. Den långvariga, fett- och glansfria ytan gör EVY till sminkösernas favorit och har uppskattats av teamet bakom bl.a familjefilmen om Sune i Grekland, Expedition Robinson och Så Mycket Bättre på TV4.Att produkterna skyddar så intensivt samt håller huden återfuktad gör att de är mycket uppskattade efter laserbehandlingar, på ärr, acnehy, tatueringar och hudfläckar som saknar pigment ( vitiligo) och inte minst på uttunnad hy, exempelvis orsakad av kortisonbehandlingar. Formulan är parfymfri, utan parabener och nanopartiklar. Aerosolflaskor garanterar bakteriesäker och fräsch produkt som håller tills den är slut.

  VÄLBEPRÖVAD AV SÅVÄL BARNFAMILJERSOM ELITIDROTTARE
  Solskyddserien har funnits på marknaden sedan 1999 och blev bl.a utvald som officiellt solskydd på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, numera Volvo Ocean Race under de 9 månaderna till havs. Även Swedish Golf team, Axa Adidas multisportteam och det svenska teamet i Atlantic Rowing Race har alla valt och använt produkterna under extrema förhållanden.Men EVY klarar som sagt också små barns intensivt lekfulla dagar på en exotisk strand. En uppskattad fördel hos både barn och föräldrar är att det går extra snabbt att smörja in men akta flaskan så barnen inte har skumparty! Läs gärna mer om våra nöjda kunder, meriter och den unika svenska hudvårdsteknologin på vår hemsida.

  REKOMMENDERAS AV HUDLÄKARE OCH HUDTERAPEUTER
  EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har dessutom valts till det säkraste skyddet av Vitiligoförbundet. Många och några av landets största hudläkarkliniker säljer solskyddsserien. Våra prisvärda  kvalitetsprodukter är även storsäljare hos många  skönhetssalonger.

  SPF 30 KIDS   150ml

  Innehåller:
  Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Isobutane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP.Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol.

 • Hawaiian Tropic Tanning Oil Rich SF4

  Hawaiian Tropic Tanning Oil Rich SF4

  79:-
  Favorit

  Hawaiian Tropic Tanning Oil Rich SF4

  79:-

  Hawaiian Tropic Tanning Oil Rich
  Den ständiga favoriten hos konsumenter
  världen över. Innehåller en speciell
  blandning av exotiska ingredienser som
  bevarar hudens fuktighet och smidighet.
  Finns i SF 0,2 och 4.

  200ml

 • Nivea Caring Sun Lotion SPF30 200ml

  Nivea Caring Sun Lotion SPF30 200ml

  129:-
  Favorit

  Nivea Caring Sun Lotion SPF30 200ml

  129:-

  - Ger säkert skydd omedelbart.

  - Optimal balans av UVA och UVB-filter.

  - Minskar risken för solallergi.

  - Formula som innehållerfuktighetsbevarande Hydramine.

  - Vitamin E som bekämpar friaradikaler.

  - Vattenresistent

  Resultat: Huden skyddas från solens UV-strålaroch återfuktas

  Alla hudtyper

  SPF30

  200ml 

 • Hawaiian Tropic AfterSun Moisturuser

  Hawaiian Tropic AfterSun Moisturuser

  Favorit

  Hawaiian Tropic AfterSun Moisturuser

  Hawaiian Tropic AfterSun Moisturuser
  Hawaiian tropic aftersun fyller på den välbehövda
  fukigheten och lugnar huden som utsatts för stark
  sol. Gjord på den frikaste Aloe Vera (98%-ig) med
  tillägg av vitamin E som återfuktar på djupet och
  revitaliserar huden. Hjälper till att bevara
  solbrännan.

  Innehåller Aloe Vera.
  Vitamin A och E.
  Återfuktar.
  Kylande och lugnade.
  Bevarar solbrännan.
  Hypoallergenisk.

  200ml

 • EVY Sunscreen Mousse SPF10

  EVY Sunscreen Mousse SPF10

  149:-
  Favorit

  EVY Sunscreen Mousse SPF10

  149:-

  I många år har EVY varit en favorit bland elitidrottare som behöver en produkt som skyddar extra länge i stark sol och klarar svett, saltvatten under extrema förhållanden. Därför har Volvo, under årets Volvo Ocean Race samarbetat med oss och erbjuder nu det säkra solskyddet till alla sina återförsäljare runt om i världen. Varumärket EVY är tyvärr begränsat till försäljning i norden och genom namnändringen rustar vi för att ta steget ut på flera marknader samt utöka sortimentet. Vi fortsätter använda samma effektiva, beprövade innehåll och produktion i Sverige och passar på att uppdatera flaskans utseende.

  MEDICINTEKNISK SVENSK TEKNOLOGI
  EVYs grundformula är medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie solskydd och försvinner därför inte vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket effektivt och långvarigt skydd i solen. Den lätta moussen underlättar även att uppnå rekommenderad mängd solskydd samt är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm.Den milda formulan är särskilt lämplig för känslig hy och ansikte. Den kan användas från 6 månaders ålder men passar alla hudtyper, både barn och vuxna. Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och bibehåller hudens fukt även vid stark sol, vind och saltvatten samtidigt som den skyddar upp till 6 timmar.

  LÅNGVARIGT OCH UVA SÄKERT SKYDD
  EVYs lena och fettfria mousse absorberas snabbt, är helt kladdfri och lämnar ingen hinna. Täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten. Produkterna har över 90% UVA skydd i förhållande till UVB skyddet. Enligt lag behöver solskydd bara innehålla 1/3 av UVB halten, trots att vi vet att UVA tränger ner djupare i huden och kan orsaka hudskador. Det höga UVA skyddet, den extra milda formulan och den långvariga effekten gör att EVY är perfekt att använda under make up, såväl som på lekande barn.

  SMINKÖSERNAS FAVORIT
  EVY produkterna används ofta vid filminspelningar och fotograferingar där det är av yttersta vikt att ingen bränner sig. Den långvariga, fett- och glansfria ytan gör EVY till sminkösernas favorit och har uppskattats av teamet bakom bl.a familjefilmen om Sune i Grekland, Expedition Robinson och Så Mycket Bättre på TV4.Att produkterna skyddar så intensivt samt håller huden återfuktad gör att de är mycket uppskattade efter laserbehandlingar, på ärr, acnehy, tatueringar och hudfläckar som saknar pigment ( vitiligo) och inte minst på uttunnad hy, exempelvis orsakad av kortisonbehandlingar. Formulan är parfymfri, utan parabener och nanopartiklar. Aerosolflaskor garanterar bakteriesäker och fräsch produkt som håller tills den är slut.

  VÄLBEPRÖVAD AV SÅVÄL BARNFAMILJERSOM ELITIDROTTARE
  Solskyddserien har funnits på marknaden sedan 1999 och blev bl.a utvald som officiellt solskydd på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, numera Volvo Ocean Race under de 9 månaderna till havs. Även Swedish Golf team, Axa Adidas multisportteam och det svenska teamet i Atlantic Rowing Race har alla valt och använt produkterna under extrema förhållanden.Men EVY klarar som sagt också små barns intensivt lekfulla dagar på en exotisk strand. En uppskattad fördel hos både barn och föräldrar är att det går extra snabbt att smörja in men akta flaskan så barnen inte har skumparty! Läs gärna mer om våra nöjda kunder, meriter och den unika svenska hudvårdsteknologin på vår hemsida.

  REKOMMENDERAS AV HUDLÄKARE OCH HUDTERAPEUTER
  EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har dessutom valts till det säkraste skyddet av Vitiligoförbundet. Många och några av landets största hudläkarkliniker säljer solskyddsserien. Våra prisvärda  kvalitetsprodukter är även storsäljare hos många  skönhetssalonger.

  SPF 10   150ml

  Innehåller:
  Aqua. Propylene glycol. Ethylhexyl salicylate. Butane. Octocrylene. Butyl methoxydibenzoylmethane. Palmitic acid. Propane. Stearic acid.PVP/Hexadecene copolymer. Isobutane. Polysorbate 20.  PVP. Triethanolamine. Glycerin. Dimethicone. Disodium EDTA

 • Nivea Moisturizing After Sun Lotion 200ml

  Nivea Moisturizing After Sun Lotion 200ml

  69:-
  Favorit

  Nivea Moisturizing After Sun Lotion 200ml

  69:-

  - Med Aloe Vera som revitaliserar, svalkar och lugnar huden efter solbad.

  - Innehåller avokadoolja som bevarar hudens elasticitet och garanterar en vacker färg som håller länge.

  - Med vitamin E som förebygger hudens åldrande.

  Resultat: Huden svalkas och återfuktas eftersolning

  Alla hudtyper

  200ml

 • Lypsyl Extreme Spf 30

  Lypsyl Extreme Spf 30

  29:-
  Favorit

  Lypsyl Extreme Spf 30

  29:-

  Lypsyl Extreme Spf30
  Speciellt framtagen för att ge läpparna skydd mot tuffa väderförhållanden hela året. Med broad spectrum protection och solskyddsfakrtor 30 ger formulan skydd mot både UVB och UVA stårlar. Innehåller pro-vitamin B5 och E som återfuktar och motverkar nariga, sprucka och solbrända läppar. Vattenavvisande för maximalt skydd hela dagen.

  3,5g

Visar 1 till 17av 274