På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

EVY Sunscreen Mousse SPF30

Fri frakt, kan skickas omgående
6 betyg 4

159:-

Köp

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett  eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig 
hy och ansikte.  Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna.  Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. 
Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts 
till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra 
solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.


SPF 30  Utmärkt för mycket ljus och överkänslig hy. Med EVY kan du skydda dig mot solens åldrande och uttorkande effekt men ändå få solbrun färg. Vitiligoförbundet rekommenderar EVY SPF 30 som det säkraste skyddet på marknaden och den är dessutom lämplig för den som lider av solallergi/eksem. Spf 30 släpper igenom 1/30 del av uv strålningen och blockerar ca 97%.

 

150ml

Innehåller:
Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl
hexyl benzoate. Stearic acid. VP/ Hexadecene copolymer. Isobutane. Butyl methoxydibenzoylmethane. 
PVP. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl Acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane.

Artikelnummer: 1542-102-0150

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Inte värd hypen.

Den här tog slut efter 1,5 dag för mig och min man när vi var i Grekland, och vi lyckades ändå bränna oss. Givetvis har vi smort oss enligt anvisning och varken slösat eller snålat. Det är säkert jättebra som ett vardagligt skydd i sommarSverige, men funkar inte något vidare på utlandssemestern. Gav dessutom fläckar på märka kläder. Den är inte värd hypen och pengarna.

Superbra!

Lätt det bästa solskyddet jag testat! Det fungerar över hela kroppen, även ansikte och läppar. En blir inte fet och glansig. Den kladdar inte. Inga igenkloggade porer som ger finnar. Superbra! Rekommenderar mycket varmt!

Bäst!

Bästa solskyddet jag testat!! Kladdar inte, går in i huden snabbt, håller väldigt bra, väldigt dryg och väldigt bra för känslig hy!

Jättebra

Ett riktigt bra solskydd. Sjunker in snabbt i huden och håller hela dagen. Funkar jättebra i ansiktet och sitter som berget speciellt under smink. Täpper inte till porer. Dryg som få också. Bara positivt.

Bästa solskyddet!

Evys mousse är verkligen det bästa solskyddet jag testat. Sitter oerhört bra och torkar snabbt in i huden. Kladdar inte trots svett eller bad. Det enda negativa är möjligtvis att det torkar in så snabbt att man kan bli osäker på om man smörjt in sig på exakt hela kroppen eller ej!

Visar 5 av 6 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten