På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

HURRAW! Lip Balm Pitta

Eco
36 betyg 4

59:-

Tillfälligt slut

Med smak av kokos, mint och citrongräs
I dessa läppbalsam blandas rik, kallpressad ekologisk sesamolja med växter, frukter och rötter. Hurraw! smälter i krämig, organisk kokosolja, rikt organiskt kakaosmör och mjukgörande kallpressad ekologisk ricinolja. En trio av smaker från rena eteriska oljor och alla naturliga smakextrakt för att skapa ett unikt, långvarigt, mycket närande läppbalsam.

  • Kallpressad/Ekologisk
  • Färska råvaror
  • Ekologiskt odlade ingredienser

Smak/Doft: Pitta
En kombination av amalaki frukt. Den fantastiska, tropiska doften av kokos går samman med upplyftande citrongräs och uppfriskande pirr av pepparmint. Detta läppbalsam verkar kylande.

Pitta Dosha: Brännhett, intensivt, vätska , skarpt, omvandlande.
Element: Eld och vatten.
Kommandon: Förtroende, ambition, fokus, intelligens
Känslor: Glädje, spänning, mod  ilska.
Pacificerade av: Söt, cool, lugn

* Ayurveda är den traditionella medicinen i Indien. Enligt Ayurveda finns det tre Doshas: Vata (vind), Pitta (eld och vatten) och Kapha (vatten och jord). Dessa elementära krafter manifesteras i ens sinne och kroppsegenskaper. En unik kombination av dessa tre ayurvediska principer (doshas) finns närvarande i alla.

Ingredients:
*Sesamum indicum (sesame) seed oil, **Cocos nucifera (coconut) oil, ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax, **Theobroma cacao (cocoa) seed butter, *Ricinus communis (castor) seed oil, Mentha piperita (peppermint) leaf oil, Cymbopogon flexuosus (lemongrass) leaf oil, organic flavor, *Emblica officinalis (amalaki) fruit powder, Tocopherols (sunflower) 
Vänligen notera om du har allergier: även om det inte finns några nötoljor i dessa produkter så görs de med samma utrustning som andra produkter med mandelolja. Kokosnötolja ses vara en fröolja. 

Artikelnummer: 1489-100-0017

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Hurraw almond

Har älskat detta läppbalsam från första gången jag testade det! Ger en grymt skön känsla på läpparna, har bra ingredienser med ekologiskt och kallpressade råvaror sen älskar jag den ovala formen på själva hylsan. Vill ha alla varianter nu, stort plus för att det inte kostar skjortan heller.

Mest hjälpsamma negativa

Håller inte länge

Köpte Coconut och Chocolate. Coconut luktar strumpor, den choklad doftar verkligen choklad. Förstår inte hypen kring Hurraw, den fuktar inte särskilt bra och den håller inte länge på läpparna. Håller knappt i 30min på läpparna.
Man betalar helt enkelt för lukten. Överskattad produkt och jag ångrar köpet!

Visar 5 av 29 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten