På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

IDUN Minerals Foundation Freja

5 betyg 5
Tillfälligt slut

- En ljus foundation med varm underton.

Idun Minerals är en svensk serie mineralprodukter med vårdande och skyddande egenskaper, utvecklad för att passa alla hudtyper, från fet till torr hy.I serien ingår foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans samt ögonskuggor och mascaror. I sortimentet finns även tillhörande borstar samt en borstrengöring.

En högpigmenterad, silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish.IDUN Minerals Foundation känns och ser ut som ett puder, men är krämig vid applicering. Mineralerna smälter lätt in i huden och ger ett jämnt och fint resultat. Idun Minerals foundation är vattenavvisande och sitter där den ska hela dagen. Hudens underton avgör vilken foundation som passar bäst. Om undertonen är åt det gula/gyllene hållet kallas det varm underton. Om undertonen däremot är åt det rosa hållet, så kallas det kall underton. Vanligast är varm underton.

9g

Artikelnummer: 1657-100-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bästa!

Riktigt bra foundation! Bästa jag provat. Får knappt några finnar längre och det enda jag har ändrat är fundaion. För mig med fet/bland hy använder jag denna och nyx löspuder (studio finishing powder) ovanpå så håller det perfekt!

Älskar

Den här foundationen är helt underbar, lättapplicerad och ser naturlig ut, kommer definitivt köpa igen!

Världens bästa

Den här foundation var världens bästa. Den var lätt och täckte mycket bra för en hel dag. Jag har använd deras puder också på foundation det var verkligen mycket bra. rekommenderar stark

Fantastisk!

Riktig wow-effekt på denna foundation! Jag har torr hy och brukar alltid känna mig pudrig och kakig med puderfoundation, men med den här ser det helt fantastiskt ut! Täcker fint och ger lyster, ser jättefräsht ut! Viktigt är väl, som med alla puder, att återfukta huden och använda primer innan för att få bästa resultat. Kliar inte heller vilket jag upplever med de flesta andra märken. Kommer köpa samma nästa gång fast ett snäpp mörkare, den är rätt ljus :)

Både bra och dåligt.

Jag både trivs och inte trivs med denna mineralfoundation. Tyvärr så har jag en hy som har blandad hy och en tendens till att bli lite glansig under dagen. Och det är precis vad jag blir utav denna foundation. För mig är detta inte den ultimata foundation. Man bör även inte heller ha torr hy då det framhävs ännu mer av detta puder. Täcker inte som jag hade önskat heller. Men trots allt detta trivs jag konstigt nog ändå med pudret. Smälter otroligt bra in färgmässigt. Syns knappt att man har foundation. Skulle ändå rekommendera denna till andra.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten