På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Indeed Laboratories

Företaget Indeed Laboratories har som mål att utmana dödläget de upplever i kosmetikabranschen – genom teknik tar de fram innovativa och kvalitativa produkter som ger snabba resultat. Allt började med att den nuvarande säljchefen Dia Foley efter ett tv-framträdande uttryckte en önskan om att kunna skapa samma perfekta lyster i sin hy som de lyckats med i studion. Några år senare var drömmen sann och nu kan även du få fram ett ansikte som skulle passa i tv – allt tack vare Indeed Laboratories. Hos Lyko hittar du bland annat ansiktsserumet Snoxin som är perfekt mot åldrande hy och ger en ungdomlig touch. 

 

 • Hydraluron Moisture Booster 30ml

  Hydraluron Moisture Booster 30ml

  299:-
  Favorit

  Hydraluron Moisture Booster 30ml

  299:-

  Hydraluron fungerar som en drink för huden och kan appliceras med vilken återfuktande kräm eller serum som helst för att maximera valet av din dagliga hudvårds rutin. Resultatet är en återfuktad, skinande och ungdomlig hud.


  De flesta av oss vet att uttorkning kan leda till för tidigt åldrande, trots att man använder bästa tillgängliga hudvård, kan huden kännas spänd och sakna fukt. Kliniska tester har visat att fukten av Hydraluron ökar hudens elasticitet inom åtta (8) veckor med 27%, medan hudens skrovlighet minskar med 10%.
  Vid regelbunden användning av Hydraluron ökar hudens förmåga att behålla fukten i huden långsiktigt. Vad mer är, den innehåller världens första Hyaluronic Acid som är 100% fri från råmaterial som härstammar från djur och organiska rester av lösningsmedel. Det försäkrar att din hud matas med de renaste och snällaste ingredienserna för att maximera förmånerna till huden.


  Fakta om Hyaluronic Acid:
  Hyaluronic Acid är en otroligt återfuktande ingrediens som håller upp till 1.000 gånger sin vikt i vatten. Det är en geléliknande substans som man hittar i kroppens vävnader. Den suger åt sig vatten som en svamp och gör huden fylligare; kvaliteter som vi ständigt strävar efter då vi åldras. Hyaluronic Acid finns i överflöd i ung hud, men kroppen minskar att producera ingrediensen då vi åldras, vilket leder till en torr hud med linjer och rynkor.

  Användning: Applicera en mindre mängd över hela ansiktet och följ upp med en återfuktande kräm. Bör användas på morgonen och kvällen.

 • Snoxin 30ml

  Snoxin 30ml

  299:-
  Favorit

  Snoxin 30ml

  299:-

  Snoxin är ett revolutionerande ansiktsserum som garanterar en märkbar och långsiktig förbättring av rynkor och insjunkande hud.Ett revolutionerande nytt serum som bekämpar alla tecken på hudens åldrande och bidrar till synliga resultat inom endast 7 dagar.

  Snoxin är en multi-peptid behandling som bevisligen reducerar kraftiga rynkor med 52% på 28 dagar, insjunkande hud med 28% på 56 dagar och djuparynkor med 22% på 51 dagar.Icke-oljig, parfymfri och parabenfri.
  Snoxin innehåller sex (6) av de mest effektiva anti-ageing peptider till den högsta koncentration som kan tolereras. Formuleringen har blivit kliniskt testad av världens mest ryktbara dermatologer för att förvissa sig om att Snoxin kan prestera likt de flesta laserbehandlingar och injektioner, dock med märkbart färre komplikationer. Kliniska tester har visat en minskning, så snabbt som inom 3 dagar, av tecken på åldrande, speciellt rynkor, medan påtagliga förbättringar kommer fortsätta i upp till 6 månader efter användning.

  De flesta anti-ageing serum brukar innehålla endast en huvudpeptid som bekämpar tecken på åldrande, medan Snoxin tillgodogör sig med flera peptider som samtidigt riktar in sig på åldrande tecken, med nedanstående 3 samverkande metoder:

  -Minskar muskulära sammandragningar som leder till kraftiga linjer och rynkor
  -Ökar produktionen av kollagen genom att stimulera hudens naturliga processer
  -Formar ett mer enhetligt flöde av kollagen genom att stimulera hudens reparerande process
  -Peptiderna som används i Snoxin inkluderar den välkända Matrixyl peptiden samt SYN-AKE och SNAP, som var och en reducerar insjunkande hud, skador på hudens struktur, uttryckslinjer och rynkor.

  Snoxin bekämpar ensamt alla aspekter på åldrande i ett steg.

  Användning:
  Applicera en mindre mängd 2 gånger om dagen, efter rengöring, innan dag- eller nattkräm läggs på.

 • Indeed Labs Fillume Volumising Moisturiser 30ml

  Indeed Labs Fillume Volumising Moisturiser 30ml

  Favorit

  Indeed Labs Fillume Volumising Moisturiser 30ml

  Krämen ger omedelbar och långverkande fukt till huden i ditt ansikte med molekylärt mikronätverk av naturliga biopolymerer, som gradvis släpps in i huden för att balansera optimala fuktnivåer i huden. Hjälper hudens utseende med utfyllnad där det behövs. Djupa linjer och bekymmersrynkor förbättras, ansiktets konturer, hudton och yta får hjälp att återställas. Ta en mängd av en ärtas storlek på ren hud, efter serum.

  Använd morgon och kväll.

  30ml

 • Hydraluron Moisture Jelly

  Hydraluron Moisture Jelly

  299:-
  Favorit

  Hydraluron Moisture Jelly

  299:-

  Hydraluron Moisture Jelly är den ultimata dagliga återfuktaren med en unik geléformula som hjälper huden att bli mjuk, spänstigare och mer strålande än någonsin tidigare. Gelén är en utökning till den framgångsrika succéprodukten Hydraluron Moisture Serum. NYA Hydraluron Moisture Jelly hjälper till att både omedelbart och långsiktigt låsa in fukt i huden genom ett sofistikerat komplex som stödjer hudens naturligt skyddande lager, genom att hjälpa uppbyggnaden av hudens fuktnivåer och skydda mot framtida skador.

  Användning:
  Ta en mängd av en ärtas storlek på ren hud, efter serum. Använd morgon och kväll.

 • Indeed Labs Fillume Volumising Serum 30ml

  Indeed Labs Fillume Volumising Serum 30ml

  Favorit

  Indeed Labs Fillume Volumising Serum 30ml

  Över tiden tappar huden i elasticitet på grund av mindre kollagen, elastin och hyaluronsyra. Det gör att huden verkar tunnare och mindre fast. Huden tyngs ner, djupa linjer och bekymmersrynkor uppstår och även veck och rynkor på halsen. Hjälper till att förbättra hudens fasthet, smidighet och elasticitet. Ökar hudens fuktighetsnivåer och stimulerar hudens återbyggnad. Djupa linjer och bekymmersrynkor kan förbättras. Ansiktets konturer, hudton och yta får hjälp att återställas.

  Ta en mängd av en ärtas storlek och applicera på rengjord hud innan du tillför andra krämer. Använd morgon och kväll.

  30ml

Visar 1 till 5av 5