På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

IsaDora Twist Up Matt Lips 50 Naked

5 betyg 4

129:-

Tillfälligt slut

IsaDora Twist-Up Matt Lips ger en silkeslen, matt look på dina läppar med en härlig nyans. Dessa läppennor ger en satinmjuk känsla, och dess krämiga konsistens glider enkelt och lätt på dina läppar. Nyanserna är intensiva och håller länge, och den specialformade toppen gör det enkelt att med ett precist resultat applicera.

Specifikationer:
- Twist-up: Du behöver ej vässa!
- Ingår i Nude Essentials.
- Kliniskt testad.
- Fri från parfym.

3,3 g

Artikelnummer: 1152-175-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Posh Peach, Naked och Orange pop

Jag älskar den här produkten! Naked och Orange Pop är så mjuka, håller länge och är helt underbara. Den lägger sig inte i skåror och lyfter inte heller fram skavanker, men det gör tyvärr Posh Peach. Den har varm, ljus rosa färg, men den lyfter skavanker, även om jag just skrubbat bort all död hud på läpparna. Synd! Kommer köpa Raving Red och Candy Store, hoppas de görs i flera färger!

Johanna
Visa -2 kommentarer

IsaDora Twist Up Matt

Prisvärda, perfekt matta vackra nyanser, håller länge, täcker kanon! finns inget negativt alls om dem förutom att du går miste om en otrolig produkt om du inte köper minst 1-2 nyanser av de matta!

MAJESTIC MAUVE & QUEEN OF ROSES

Köpte i färgerna Majestic Mauve och Queen of Roses.
Jag älskar färgen Majestic Mauve. Hur det sitter på läpparna och hur länge färgen håller! Om man väntar en liten stund så att "översta lagret" av färgen försvinner är den Kyss vänlig också ;) Det smetar inte av sig på allting eller på sambon vilket är ett stort plus!

Queen of roses är mycket rödare och starkare i färgen än vad som syns i bilden. Har inte använt den än, men kommer helt klart göra det när tillfälle ges!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten