På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Jordan

Företaget Jordan behöver egentligen ingen närmare presentation då man i över 80 år försett världen med munvårdsprodukter av absolut högsta klass. Det spelar ingen roll om man står i ett snabbköp i Thailand eller i ett större varuhus i USA – tittar man på hyllorna så kommer man att se Jordans logga där. Jordan står för trygghet, kvalitet och resultat och det är därför som man också rekommenderas av tandläkare runt hela jorden. Hos Lyko hittar du allt ifrån munvatten, tandkräm, tandtråd och tandborstar från Jordan och detta till väldigt förmånliga priser. Att ta hand om sin mun är A och O för en bra hälsa i övrigt och det är därför som Jordan kommer att finnas i minst 80 år till. 

 • Jordan Tandsticka Extra Tunn Fluoride Mint 140st

  Jordan Tandsticka Extra Tunn Fluoride Mint 140st

  30:-
  Favorit

  Jordan Tandsticka Extra Tunn Fluoride Mint 140st

  30:-

  Jordan Tandsticka Extra Tunn Fluoride Mint
  Extra tunna trätandstickor med fluor och mintsmak.Dubbeländad

  Ask om 140 stickor

 • Jordan Step 2 3-5år

  Jordan Step 2 3-5år

  28:-
  Favorit

  Jordan Step 2 3-5år

  28:-

  Jordan Step 2 3-5år
  Vid denna ålder barnet förstår nödvändigtvis inte barnet vikten av att borsta tänderna, och det kan vara en utmaning att förklara och motivera barnet.
  Step 3-5 år är speciellt utformad för att rengöra mjölktänder och med dess runda huvud och mjuka borst det är lätt att flytta tandborsten runt tänderna.

  - Runt huvud med extra mjuka borststrån för att rengöra mjölktänder, samt en tandkrämsindikator för att markera tillräcklig mängden tandkräm.
  - Reseetui för övernattning eller resa
  - Bekvämt grepp för både barn och föräldrar
 • Jordan Step 1 0-2år

  Jordan Step 1 0-2år

  39:-
  Favorit

  Jordan Step 1 0-2år

  39:-

  Jordan Step 1 0-2år
  Barnet får sina första tänder vid sex månaders ålder. Den faktiska tidpunkt då den första tanden kommer kan variera mycket mellan barn, men föräldrarna måste börja borsta barnets tänder så snart de första tänderna uppkommer.
  Step 0-2 år har ett litet borsthuvud med mjuka borststrån. Små barn kan ha irriterat tandkött, och därför kan handtaget på tandborsten även användas som bitring.

  Den korta halsen på tandborste förhindrar att barnet för borsten ner i svaljet. I den här åldern ska tandborsten användas under övervakning av föräldrarna. Handtaget på Step 0-2 år lämpar sig också för en vuxen hand.
  Step 0-2 år kommer i starka och stimulerande färger.

   

  Innehåll:

  1st tandborste.

  Slumpmässigt utvald färg

 • Jordan Clinic Gum Protector Soft

  Jordan Clinic Gum Protector Soft

  38:-
  Favorit

  Jordan Clinic Gum Protector Soft

  38:-

  Jordan Clinic Gum Protector Soft
  Skador på emalj och tandkött är ett mer omfattande problem än karies. Så många som tre av fyra personer borstar för hårt. För att bekämpa detta problem böjer sig borsten vid för &rdquohård&rdquo borstning med ett märkbart "klick". Mekanismen sitter i handtaget och kommer att märkas som ett klick under tummen när du borstar för hårt.

  När det händer kommer du automatiskt att minska på kraften och behandla tänderna mer försiktigt. Dessutom har borsthuvudet ultratunna spetsiga borststrån som garanterar effektiv och skonsam rengöring av tänderna, längs tandköttskanten och dessa kommer bättre åt mellan tänderna än vanlig borst.

  Clinic Gum Protector finns i följande hårdhet:
  Soft och Super soft.
 • Jordan Individual Small Size Soft

  Jordan Individual Small Size Soft

  35:-
  Favorit

  Jordan Individual Small Size Soft

  35:-

  Jordan Individual Small Size Soft
  Detta koncept är baserat på det faktum att alla har sitt eget sätt att borsta tänderna och personliga preferenser i design och färger. Individual tandborsten finns i två olika storlekar för att passa allas individuella borstningsteknik

  - Large Size med stort borsthuvud och tjockt handtag
  - Small Size med litet borsthuvud och smalare handtag
  - 16 varierande designs

  OBS. Det går inte att välja design.
 • Jordan Step 3 6-8år

  Jordan Step 3 6-8år

  28:-
  Favorit

  Jordan Step 3 6-8år

  28:-

  Jordan Step 3 6-8år
  Barn i denna ålder förstår varför de måste borsta tänderna, och kan redan ha haft sitt första tandläkarbesök. Utmaningen i den här åldern är att barnet har både mjölk- och permanenta tänder, och den ojämn positioneringen av tänderna gör att formen på borststråna är ännu viktigare.

  Step 6-8 år är utformad för att möta behovet i denna ålder. Den integrerade "solo borsten" når kindtänder och svåråtkomliga utrymmen mellan tänderna och tandköttet - inga tänder eller ytor behöver glömmas bort.

  - Rund mjuk borst med integrerad "solo borste" för optimal rengöring av primära och permanenta tänder samt en tandkrämsindikator för att markera tillräcklig mängden tandkräm.
  - Reseetui för övernattning eller resa
  - Rundformat grepp för optimalt grepp och bekväm för både barn och föräldrar.

   

  1st.
  (Slumpat Motiv)

Visar 1 till 6av 6