På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

kahina

Det var under en resa till Marocko som grundaren till företaget Kahina, Katharine L´Heureux, fann vad hon hade letat efter hela sitt liv. Den marockanska arganoljan gjorde att hon kunde förverkliga sina drömmar och starta företaget Kahina. Med hjälp av effektiviteten från arganolja utvecklade hon en hudvårdsserie som var både ekologisk och skonsam mot kvinnors ansikten och hy utan att tumma på resultatet. Vi här hos Lyko tycker att hon har lyckats. Upptäck produkterna från Kahina där allt ifrån tvål, ögonserum, ögonkrämer och ansiktsmasker finns. En helt ny värld kommer att öppna sig för dig – precis som det gjorde för Katharine L`Heureux under hennes resa till Marocko.

 

 • Kahina Eye Serum Eco Denna produkt är ekologisk

  Kahina Eye Serum

  389:-
  Favorit

  Kahina Eye Serum

  389:-

  Aktiv ögonserum, uppstramande och mjukgörande för den tunna och sköra huden runt ögonen. Minimerar påsar och mörka ringar.
  Detta lätta men aktiva ögonserum verkar uppstramande och mjukgörande för den tunna och sköra huden runt ögonen. Antioxidanter från Arganoljan kombinerat med vitaliserande växter, som till exempel rhodiola rosea rot extrakt, minimerar påsar och mörka ringar. Peptider stimulerar produktionen av kollagen. Alfalfa och vit lupin extrakt minskar synbart förekomsten av fina linjer och rynkor. Ögonserumet passar alla hudtyper och kan med fördel också användas på tunna och känsliga områden som läppar och dekolletage.

  Använd morgon och kväll under Eye Cream.

  15ml

 • Kahina Serum Eco Denna produkt är ekologisk

  Kahina Serum

  419:-
  Favorit

  Kahina Serum

  419:-

  Stärkande ekologiskt serum, återfuktande, mjukgörande och hudföryngrande effekter på huden.
  Detta stärkande ekologiska serum är väldigt rikt på fettsyror och betakaroten. Det har återfuktande, mjukgörande och hudföryngrande effekter på huden. Serumet innehåller ekologiska kaffebär som har exceptionella antioxiderande egenskaper.

  De höga koncentrationerna av vitamin E och A som finns i detta serum skyddar huden samtidigt som de reparerar vävnadsskador, återställer fuktbalansen och motverkar åldrandet. Används dagligen efter rengöring och före Facial Lotion.

  30ml

   

Visar 1 till 2av 2