På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Laura Biagiotti

Laura Biagiotti föddes 1943 i rom och har drivit sitt företag under samma namn sedan 1972 då hon släppte sin första kollektion. Det är det lyxiga som genomsyrar hennes kollektioner och där kashmir är ett ständigt återkommande material. Laura Biagiotti kallas inte för inte för just Drottningen av Kashmir. Denna känsla av lyx och klassisk italiensk elegans är något som återkommer även då det handlar om de parfymer som bär hennes namn. Dofter som osar av nattliga äventyr, spänning och romantik är det som man får om man använder Edt från Laura Biagiotti och det är just det som denna drottning av kashmir vill ge oss. 

 • Laura Biagiotti Roma Uomo Deodorant Stick 75ml

  Laura Biagiotti Roma Uomo Deodorant Stick 75ml

  199:-
  Favorit

  Laura Biagiotti Roma Uomo Deodorant Stick 75ml

  199:-

  Doften är en kombination av tidlös elegans och maskulin kraft. Framtagningen är hämtad från Roms månghundraåriga tradition om hur man handskades med dofter och eteriska oljor. Den sofistikerade kompositionen i ROMA UOMO är lika vibrerande som landskapet runt Medelhavet.

  Upplevelsen börjar med frisk citrusfrukt, som följs av bittersöt grapefrukt och solmogen tangerin. Inslag av basilika med gröna lagerblad betonar doftens maskulina drag. Samma maskulina drag kommer igen i hjärtnoten i denna unika doft. Klassiskt manligt geranium och ekmossans jordiga karatär kombineras i en perfekt harmoni.

  Basnoten är varm och sensuell. Ädel ceder och sandelträ ger mystiskt djup. En aning vanilj och mjuk ambra gör doften kraftfull och förförande.

  ROMA UOMO -livfull, sensuell, elegant. Laura Biagiottis hyllning till Roms genier. En doft lika oförglömlig som mannen som bär den.

  75ml

Visar 1 till 1av 1