På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

LAYLA One Step Gel Nail Polish 100% Black

2 betyg 3

159:-

Tillfälligt slut

- One Step från Layla är världsnyheten som revolutionerar marknaden för gel polish.

Primer, bas och topp i ett enda steg. Tre i ett-produkten från Layla som revolutionerar marknaden för gellack. Hållbarhet upp till 3 veckor! One Step Gel Polish från Layla gör det omöjliga möjligt genom att samla tre steg i en och samma produkt: Primer, bas och topp i ett enda lager. Du behöver inte längre lägga flera tidkrävande lager för att få ett perfekt resultat, det räcker med ett steg -ONE STEP!

Användning:
Använd Layla Buffer File tills nageln blir matt. Applicera ett lager av Layla One Step Gel Nail Polish och härda i LED-lampa under 1 minut. Vill du ha en mer täckande look, applicera ett lager till av lacket och härda ytterligare 1 minut.

Var noga med att inte få lack på nagelband eller huden, utan endast på nageln.

5 ml

Artikelnummer: 1652-119-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Perfekt

Lacken sitter utan ett enda fel fortfarande efter 10 dagar. Lätt att applicera, utan bubblar eller linjer om man följer instruktioner: ska torkas 1 minut under led lampa eller 3 minuter under uv lampa.

Besviken

Färgen är en beige ljus färg som knappt syns om man är ljus i hudtonen. Nagellacket sitter i en dag, sen skavs det bort i stora bitar. Har använt mig utan LED-lampa. Rekommenderar inte, väldigt besviken för ett så pass högt pris.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten