På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Loreal Paris Elvital Extraordinary Oil In Cream 150ml

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 3
Köp

Nu kan du uppleva närande känslan av extra olja, men i lätthet av en kräm. Använd den på samma sätt som du skulle använda en hårolja och upptäck en ny daglig skönhetsritual.

Vilken är din oil-in-cream ritual?
- Applicera en liten mängd på vått eller torrt hår för näring med en lyxig blommig doft.
- Applicera en mängd jämnt genom längder och ändarna på ditt hår innan föning för att skydda den från frizz och känslan av torrhet.
- Innan schamponering, applicera en generös mängd i hela håret, från rot till topp. Massera krämen i hårbotten och låt stå i upp till 5 minuter. Följ med extra schampoo för lyxig näring.

150ml

Artikelnummer: 1185-516-0150

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bra för torrt och frizzigt hår

Den här fungerar bättre för mig än en hårolja eftersom jag med denna kan använda betydligt mer utan att håret tyngs ner eller ser flottigt ut. Doften drar ner betyget för mig då jag tycker den är lite jobbig. Påminner om hårsprej.

ok hårolja i form av en kräm

Köpte den här hårkrämen för att, som det står i lykos beskrivning på hemsidan, använda den som hårolja. Använde den efter jag tvättat håret med schampo och balsam, dvs efter jag sköljt håret med vatten. Doften är god (svag doft av blommor) men konsistensen är svår att jobba med då det är lättare att fördela olja (än kräm) jämnt i håret. Håret blir lite mindre frizzigt och lite glansigare (har tjockt lockigt långt hår) men vet att en hårolja ger samma eller bättre resultat. Helt ok hårkräm alltså men inget revolutionerande.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten