På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Loreal Volumetry 750ml+750ml

5 betyg 3

249:-

Tillfälligt slut

Loreal Prefessionell Volumetry Shampoo
Volymgivande shampo för fint hår. Shampot ger en lyftande effekt från hårbotten och innehåller en helt ny kombination av salicylsyra, som verkar renande, och HydraLight, ett verksamt ämne som tillför fukt till hårbotten.

Resultat:
Ökad volym från hårbotten.

750ml

Loreal Prefessionell Volumetry Conditioner
Volymgivande balsam för fint hår. En unik sammansättning av INtra-Cylane, som stärker hårstrået, och KydraLight, känt för sina lätta och fuktgivande egenskaper. Vård som ger ett fylligt resultat utan att tynga.

Användning:
Applicera och massera in i nytvättat och handdukstorkat hår. Låt verka i 2-3 minuter. Skölj ur.

750ml

Innehåller:
-Loreal Prefessionell Volumetry Conditioner (pump på flaska) 750ml 
-Loreal Prefessionell Volumetry Shampoo (pump på flaska)750ml
 

Artikelnummer: 1186-900-0009

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Ok, men inte mer...

Ett ok schampo o balsam för sitt pris. Måste använda ganska mycket för att det ska "löddra". Tycker däremot att det doftar underbart och absolut inte hostmedicin som föregående tyckte, tänk så olika man kan uppfatta dofter! :-)

Bra för tunt hår

Jag har typiskt skandinaviskt blont, tunt hår och det här schampoo och balsamet fungerar utmärkt för mig! Schampot rengör väl men skonsamt, jag upplever inte den där nästan torra, gnissliga känslan som en del budgetshampon kan ge. Balsamet vårdar och gör håret lätt att reda ut. Men det bästa av allt är att balsamet inte tynger ner mitt hår! Har aldrig upplevt ett återfuktande balsam som inte tynger ner håret förut, wow!

Om jag ska ge någon kritik skulle det vara för doften. Jag har en förkärlek för söta tjejiga dofter och den här luktar mer fräscht, men absolut inte illa!

Rekommenderas inte

Når ej upp till förväntan. Produkten har en otrevlig doft. När balsamet appliceras doftar det precis som flytande hostmedicin vilket inte är något jag vill gå runt och lukta som. Önskar det fanns en "prova på"-garanti och att man kunde skicka tillbaka produkter man inte är nöjd med trots att man öppnat dem. Rekommenderas inte. Kommer inte att köpa detta igen.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten