På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lumene Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow 34 Bluebells

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

110:-

Köp

Lumene Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow
Hållbar färg med kristall reflection. Lumene innovation & teknologi: unik, masrsmallow liknande konsistens, som breder ut sig på ögonlocket i ett tunt och jämnt skikt &ndash utan att smula sig. Ögonskuggan känns luftig och lätt och de ljusreflekterande pigmenten sitter kvar oförändrade länge på ögonlocket. Rena, klara färger: Färgen har exakt samma nyans på ögonlocket som i dosan. Perfekt konsistens i kombination med ljusreflekterande färger. Hållbar sammansättning: Den jämna ögonskuggan sitter kvar som en oförändrad skimrande färg på ögonlocket. Unik känsla på huden.

Detta är möjligt tack vare följande:
1. Den nya generationens sammansättning som kombinerar det bästa hos puder, krämig, baked- och flytande konsistens. Påminner mer om en krämig än puderaktig ögonskugga.2. Färgen tas från dosan med ett lätt svep och den ser oerhört fantastisk ut på huden.3. Det går att applicera flera lager av färg. Det första lagret ger en transparent färg och tonen blir desto djupare, ju mer ögonskugga man applicerar. Fröolja från nordiska blåbär: Vårdande ingrediens. Kvinnor i alla åldrar som vill ha en lättanvänd och hållbar, skimrande ögonskugga.Snabb sminkning jäktade morgnar &ndash kan även appliceras med fingertoppen.
Produkten innehåller inte doftämnen, parabener eller talk.

Användning:
Ögonskuggan går att applicera direkt på ögonlocket antingen med fingertoppen eller med applikator/borste. Ett lager ger en transparent, vackert skimrande yta. Det går att applicera flera lager färg för att få en allt djupare ton. På ögonlock med fet hud kan man först applicera Lumene Primer för Ögonmakeup och Löspuder.

3g

Artikelnummer: 1188-304-0006

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten