På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lyko Hair Tie Blonde 20-Pack

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 3
Köp

20st snoddar utan metallclips.

Färg: Blond

Artikelnummer: 1189-139-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Helt okej snoddar

Jag gillar denna typen av snoddar då de varken är för tjocka eller för smala, och dessa har perfekt storlek för mitt tjocka hår. Några av mina har dock redan gått sönder, så tycker att kvaliteten lämnar en del att önska. Visserligen är jag högfrekvent användare av hårsnoddar så det är alltid en stapelvara hemma. Eftersom hårsnoddar är så pass billigt brukar jag även kunna leva med att de går sönder efter ett tag!

Passar inte mig...

Inte min favorit, de går lätt sönder för mig... Men jag har dock väldigt mycket hår... Men jag gillar storleken och att de är utan metallbit, så de är sköna i håret, men inte tillräckligt hållbara...

Går lätt sönder..

Flera av dessa har gått sönder, endel efter ert antal användningar, endel första gången redan.. Vet ej om jag fått ett måndagsexemplar men i vilket fall som helst kommer jag inte köpa dessa igen..

Sköna!

Gillar verkligen att det är ingen metallspänne på dessa och ändå är så tåliga och bra! Jätte skönt material och jag som har rätt så tunt hår som lätt fastnar i snoddar fastnar ej i detta! Mycket bra pris för bra snoddar.

Över förväntan!

Med halvlångt hår har jag provat många olika slags snoddar i mina dar och dessa har kommit att bli en av mina favoriter. En relativt tunn snodd som trots sin storlek håller väldigt bra utan att tänjas ut. Ett extra stort plus för att den varken sliter av strån eller glider ur under dagens gång. En ny favorit hos mig!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten