På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lyko Sensation Cactus + Apple Dry Shampoo

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 3

69:-

Köp

Lyko Cactus Sensation Volume Dry Shampoo
Cactus sensation extreme volume dry shampoo har en oslagbar förmåga att ge håret volym och stadga, kombinerat med en fantastisk doft av kaktusblomma. Detta torrshampo ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar omedelbart all överflödig olja och gamla produkter, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga. 

Användning:
Skaka flaskan ordentligt, spraya i hårbotten med  ca 15cm avstånd och arbeta igenom för att bli av med den flottiga ytan och få tillbaka lyftet och kontrollen. 

We Love Hair!

100ml 

Lyko Green Apple Sensation Dry Shampoo
Green apple sensation ger dig en riktig nystart. Den friska, fruktiga och lekfulla doften tillsammans med shampots uppfräschande egenskaper ger en ordentlig boost till självförtroendet. 

Torrshampot ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar all överflödig olja och gamla produkter, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga.

Användning:
Skaka flaskan ordentligt, spraya i hårbotten med ca 15cm avstånd och arbeta igenom för att bli av med den flottiga ytan och få tillbaka lyftet och kontrollen. 

We Love Hair! 

Innehåller:
Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Solanum Tuberosum (Potato) Starch,Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Cocotrimonium, Methosulfate, Silica,Tocopherol, Parfum.

100ml 

Artikelnummer: 1189-911-0200

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Bästa uppfinningen!

BÄSTA torrshampoot. Funkar suveränt i nöd (när man har fett hår). Och när man ska fixa frillan för kvällen! Superbra när du vill ha volym i håret.

Nej!

Inte alls bra! Håret blir som tuggummi och känns strävt och konstigt. Testade för att kolla om det var lika bra som dyrare torrschampon, men här fick man vad man betalade för. Tråkigt!

så god!

Doftar så himla gott och länge! Formulan fungerar mer som en "volym spray" än torrschampo då håret inte mattas ner jättemycket och blir lite stickigt. Bra att det är så få ingredienser = renare & mildare produkt !

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten