På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque 100ml

Fri frakt, kan skickas omgående
23 betyg 5

139:-

Köp

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost".

Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor - macadamiaolja och arganolja. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!

100ml

Artikelnummer: 1190-305-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Bästa någonsin!

Mitt hår fick genomlida några täta av och infärgningar. Blev väldigt torrt och strävt så att jag tappade all hopp om den. Packade in håret med denna i 1 timme med plastpåse över- fyfan vilken skillnad på en gånge. Använder regelbundet enligt anvisningarna annars. Bästa inpackningen någonsin!

Super!

Superbra produkt, bra på alla sätt. Gör håret mjukt å känns reparerande. Men exakt samma produkt kostar enbart 169kr på nordicfeel ;)

Nöjd!

Jag köpte den här tillsammans med Macadamia's schampoo och balsam. Så jag vet inte hur bra enbart inpackningen är. Efter enbart en användning av shampoo, balsam och inpackningen känns mitt hår mer välvårdat än någonsin. Ett väldigt bra köp!

Hur bra som helst!

Denna funkar jätte bra på mitt hår. Har rätt så långt hår. Det blir tort och poröst på längderna. Men när man använder denna då och då så hjälper det mitt hår otroligt mycket. Fungerar som den ska!! :)

Kanon

Otroligt bra. Hade sjukt slitet sönder blekt hår som var i hopplöst stadie. Var skillnad redan efter en gjord inpackning. Ett par stycken och håret var som nytt! Underbart och luktar dessutom gott!

Visar 5 av 19 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten