På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Madara Ultra Purifying MUD Mask 12,5ml

Eco
Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 2
Köp

En ansiktsmask baserad på nordisk skogssjölera. Den djuprengörande masken rengör effektivt porer och absorberar överflödig olja och fett. Masken fungerar uppstramande och minskar synligheten av porer och eliminerar spår av akne. Huden blir snygg, fräsch och med en vacker och naturlig utstrålning. 

MÁDARA Ultra Purifying Mud Mask är speciellt utformad för en kombinerad/fet hudtyp. Masken rekommenderas inte för mycket känsliga och hyperkänsliga hudtyper.

Aktiva ingredienser: Lera, Lavendel, Vattenkrasse, Alger.

VEGAN
Nötfri
Natural & Organic ECOCERT
Ej testad på djur

Rekommenderad att använda två gånger i veckan som klargör behandling för fet, blandhy, hud med förstorade porer, fläckar, akne. Rekommenderas en gång i veckan för att bekämpa hud med slöhet, trötthet och ibland inflammation.

12,5ml

Artikelnummer: 1016-104-0012

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Inte särskilt prisvärd

Med tanke på att det här är en ansiktsmask i den något högre prisklassen (om man jämför pris och kvantitet mot andra) förväntande jag mig betydligt mer än vad jag fick av den.

För det första luktade den skumt och var inte särskilt skön att ha på ansiktet. För det andra upplevde jag inte att det var särskilt effektiv. Jag såg ingen skillnad på mina pormaskar och tyckte inte att huden kändes särskilt fräsch efteråt heller (den skumma lukten hänger kvar dessutom).

Rasullera är ett betydligt bättre, billigare och behagligare alternativ mot den här masken om ni frågar mig. Däremot tyckte jag att Madaras peeling mask var rätt så bra.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten