På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Make Up Store Lipstick - Magic

Fri frakt, kan skickas omgående
8 betyg 4
Köp

Ett krämigt och lätt läppstift som ger en skir finish. Vår unika formula ger ett långvarigt och supermjukt resultat. Mjukgörande och återfuktande egenskaper.

Nya formulan: Lätt och krämig konsistens med oenoemotståndlig ren finish. Vår unika formel ger långvarig färgresultat och ultramjukt bekväm användning. Hög grad av mjukgörande ingredienser som 
Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil och Rosmarius Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

3ml

 

Artikelnummer: 1500-210-0090

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

VIOLET

Färgen Violet stämmer inte alls överens med bilden, läppstiftet ser väldigt svårburet ut på bild men i verkligheten är det ett mycket mer lättburet läppstift med en "sheer" finish och ett mer plommon/lila färg än den neonfärg som visas på bilden, läppstiftet är dö snygg! Ångrar inte en sekund att jag köpte detta, är jätte nöjd!

Attitude

Fungerar om man har torra läppar, som jag.
Färgen är ganska stark, och stämmer väldigt bra med bilden. Brukar dutta på ett ljust läppgland över för att få det är bli mer neutralt, det är ganska neon färgat!

Visar 5 av 7 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten