På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Make Up Store Microshadow - Bronze

Fri frakt, kan skickas omgående
8 betyg 3
Köp

Högpigmenterad och microniserad ögonskugga med ett långvarigt resultat. Utsökt E-vitaminberikad formula för en slät och jämn applicering. Använd med Make Up Stores Blend & Fix för en krämigare konsistens.

Nya formulan: Innehåller Cyclopentasiloxane som ger produkten en härlig känsla och som ger ett hållbart resultat. Innehåller E-vitamin som antioxidant. Parabenfri.

4g

Artikelnummer: 1500-157-0148

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

superfin

Köpte färgen "paint", väldigt blå, stämmer med bilden tycker jag. Men eftersom den är matt så ser den mer petroleumblå ut på huden - hudfärgen syns ju lite igenom och då drar färgen mera åt gult på mej. Svårt med blåa skuggor pga detta och vill man ha samma blå ton är det bäst med cremeskugga, ordentligt med primer och/eller med glitter / mica i. Annars är jag jättenöjd, högpigmenerad och finmald :)

Hmm

Klickade hem färgerna Strong, Salvador och Attitude. Enda skuggan som jag tyckte stämde någorlunda överens med bilden var Salvador.. Strong var mer rosa och glittrig än på bild & Attitude var med blå och glittrig än på bild. Formulan känns ändå okej.

Nathali
Visa -1 kommentarer till

Besviken

Blev så besviken när jag fick hem "Cupol" skuggan och märker att den är näst intill svart och super glittrig.. Liknar inte alls färgen på bilden.

Visar 5 av 6 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten