På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

47 Produkter

Skäggtrimmer

Här hittar du professionella verktyg av samma kvalitet som du frisörerna använder. Vi har samlat skäggtrimmer och näs- och öronhårtrimmers från några av de största märkena som BaByliss, Braun, Philips och Remington. Titta igenom utbudet och läs närmre information under varje produkt. Beställ sedan på nätet för bäst pris. 

 • Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  1495:-
  Favorit

  Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  1495:-

  Gedigen hårklippare & trimmer med kropp och blad i rostfritt stål. Det kraftiga Li-Ion-batteriet är 2x starkare än klipparen med NiMH/NiCad-batterier och det ger hela 240 minuters drifttid på 1 timmes fulladdning. 

  • Drifttid: 180 min
  • Laddtid: 1 tim
  • Många tillbehör
  • Blad i rostfritt stål
  • Förvaringsväska
  • 17 längdinställningar
 • BaByliss Skäggtrimmer E856E

  BaByliss Skäggtrimmer E856E

  649:-
  Favorit

  BaByliss Skäggtrimmer E856E

  649:-

  Skäggtrimmer E856E från Babyliss med exklusivt med ion batteri som laddar snabbt och varar länge. Hög precision och hållbarhet.

  • Snabb uppladdning - varar länge
  • 34 mm breda rostfria och rörliga blad
  • Elektrokemiskt 3D-slipade blad som ger exceptionell skärpa
  • Skärblad med W-tech teknologi för ökad klippeffektivitet
  • 18 olika klipplängder• 40 min användning utan sladd
  • Avtagbara blad som lätt kan sköljas av
  • Enkel att rengöra – tvättbar
  • Rengöringsborste ingår

 • Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Styla skägget precis som du vill med den här precisionstrimmern för skägg. Trimma så pass kort som 0,5 mm upp till 10 mm.

  Bladen är extra vassa för att alltid klippa håret ordentligt och effektivt, men har rundade bladspetsar och kammar för att förhindra irritation.

  Enkel att hålla och använda – precisionstrimmern är konstruerad för att hjälpa dig hålla stilen även på svåråtkomliga ställen.

  Upp till 35 minuters sladdlös användning efter 10 timmars laddning.

  lla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

 • OBH Nordica AttraXion Nose and Ear Trimmer

  OBH Nordica AttraXion Nose and Ear Trimmer

  199:-
  Favorit

  OBH Nordica AttraXion Nose and Ear Trimmer

  199:-

  OBH Nordica AttraXion Nose and Ear Trimmer
  Trimmer i AttraXion serien med två distanskammar för öron, näsa och ögonbryn.

   

  -Trimmer med två distanskammar för näsa, öron och ögonbryn-Vertikalt skärsystem-Sköljbar &ndash rengörs enkelt under rinnande vatten-Inbyggd lampa-Skyddshylsa för säker och hygienisk förvaringModell nr: 5506 
  Färg: Svart/Neongrön

 • Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer QG3371/16

  Skägg och mustaschkam med 18 längdinställningarSkägg- och mustaschkam i fullstorlek, som ger dig möjligheten att välja mellan 18 längdinställningar i 1 mm steg (1-18 mm). Allt för att du ska kunna trimma skägget i önskad längd. Efter trimning kan du fullända din look med detaljskärbladet. Metallskyddet på trimmern ger hög prestanda och ett proffsigt resultat.

  Hårklippare
  41 mm hårklippare för styling och en jämn frisyr.

  Näshårstrimmer
  Ta bort oönskade hårstrån smärtfritt från öron och näsa genom att sätta på den roterande trimmern.

  Skonsamma trimmerblad
  Stålbladen slipas medan du använder trimmern, och har rundade bladändar och kammar som förhindrar hudirritation i ansikte och på nacken.

  Kan användas med eller utan sladd
  Använd trimmern både med eller utan sladd - för maximal kraft och frihet. Det imponerande batteriet ger dig minst 50 minuters användningstid efter bara 1 timmes laddning. Trimmern har även en funktion för 5 minuters snabbladdning.

  Helt vattentät
  För enkel rengöring under kran eller i duschen.

  Praktisk batterilampa
  Tack vare batterilampan har du alltid koll på om batteriet är svagt eller fulladdat. När du har 10 minuters användningstid kvar lyser lampan orange. Vid laddning blinkar lampan, och när enheten är fulladdad lyser lampan grönt.

  Tillbehör:
  - Trimmer med höga prestanda
  - Skägg och stubbkam
  - Detaljtrimmer
  - Hårklippare
  - Hårklipparkam
  - Näshårstrimmer
  - Precisionsskärblad

 • Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Favorit

  Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Låt oss erkänna – när det kommer till kroppshår är det många män som tycker ’less is more’. För dig som vill ha full kontroll över kroppshåret och även på mer intima ställen på kroppen så har Remington tagit fram Delicate & Body Hair Trimmer för intimrakning. Specialdesignad för män som är måna om att hålla en fräsch och trimmad look. Även där nere.

  I och utanför duschen
  Med perfekt utformade TST-blad trimmar den ner till 0.2 mm och har en smal enkel design som erbjuder en skonsam rakning och trimning som även kan användas i duschen. Med upphängningsöglan och den slimma designen är den lätt att alltid ha till hands i duschen.

  Litiumkraft
  Delicates är litiumdriven och ger dig hela 60 min användning och har tre tillhörande kammar – på 2, 4 och 6 mm och garanterar både våt och torr användning. Det litiumdrivna batteriet ger dig hela 60 minuters användning som är tiden du behöver för att trimma dig överallt!

  Rundade blad ger skonsam trimning:
  Remington Delicates & Body Hair Trimmer är otroligt bekväm och enkel att använda med sin smala lättviktiga design och kommer åt även de mest intima delarna på kroppen. Bladen är av rostfritt stål samt har en behaglig topp som är rundad och ger dig en skonsam rakning. Du kommer att känna dig i full kontroll över din trimning då du kan välja mellan 3 kammar på 2, 4 och 6 mm.
  Trim Shave-teknologi 
  Trimmern har även en Trim Shave-teknologi vilket kan raka håret ner till 0.2mm. Så vilken stil du än väljer så ser Delicates & Body Hair Trimmer till alla dina behov. Med sin unika och användarvänliga design är den en must-have i alla badrum. 

  Egenskaper:

  • 3 kammar (2,4,6mm)
  • TST-blad: 0.2mm trimmer – för en rakad look utan att orsaka irritation 
  • Rundade blad med len spets – motverkar hack och skärsår
  • Slim, lättviktig design för enkel hantering 
  • Blad av Rostfritt Stål
  • Duschsäker. Garanterar både våt och torr användning 
  • Litiumdriven - 60 minuter användningstid
  • Tvättbar port för enkel rengöring
  • 4 timmar ger full laddning
  • Sladdlös användning
  • Upphängningsögla
  • 3+1 års garanti
 • Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Favorit

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Med Philips NOSETRIMMER-serien 3000 tar du varsamt bort oönskat näs- och öronhår samt hårstrån i ögonbrynen. Tack vare ProtecTube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern garanterar vi en snabb, smidig och bekväm trimning, utan hårutdragningar.

  Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig, för att undvika hårdragning.

  Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad att komma åt hår i örat och näsan samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

  Det mjuka fodralet innehåller: AA-batteri, 2 ögonbrynskammar och skyddskåpa som håller rakbladet rent.

 • Philips Male Grooming HC5440/80

  Philips Male Grooming HC5440/80

  499:-
  Favorit

  Philips Male Grooming HC5440/80

  499:-

  Hårklipparen Philips HairClipper i 5000-serien har utformats för att hålla länge och ge dig en snygg frisyr och önskat resultat. Den innovativa trimsaxen, bladen i rostfritt stål och de justerbara skägg- och hårkammarna ger en snabb, vass klippning, gång på gång. Du vet väl att du har 5 års garanti på denna produkt? *93 procent av Smartson-testpiloter skulle rekommendera hårklipparen Philips HairClipper i 5000-serien till en vän.

  Kom igenom alla hårtyper med vår avancerade DualCut-teknik, som kombinerar en dubbelslipad trimsax med minskad friktionsteknik. Den innovativa trimsaxen är utformad för att klippa hår dubbelt så snabbt som vanliga Philips-klippare, och känns extra trygg med ett robust stålskydd för ultimat varaktighet.Vrid zoomhjulet för att enkelt välja och låsa den längdinställning du vill ha.

  Det finns 23 längdinställningar från 1 till 23 mm, och exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.Vrid hjulet för att enkelt välja och låsa den längdinställning du vill ha, oavsett om du har skägg eller vill ha perfekt skäggstubb. Fäst bara den justerbara skäggkammen för 23 längdinställningar från 1 mm till 23 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.Använd hårklipparen med eller utan sladd för maximal effekt och frihet, med 75 minuters sladdlös effekt efter 8 timmars laddning.

  Klicka bara för att öppna det löstagbara huvudet och snabbt frigöra och tvätta bladen.

  Hårklipparen levereras med ett tillförlitligt hårt fodral för komplett varaktighet, så att den förvaras optimalt och kan ge ultimat effekt och precision varje gång.

   

 • Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer BT5200/16

  Med den här trimmern med skärknivar helt i metall kan du få precis det skägg du vill ha, oavsett om det är tredagarsstubb, kort eller långt. Vår nya inbyggda hårlyftskam lyfter på stråna under trimningen för en effektiv trimning i ett drag.

  Det dynamiska guidesystemet för skägg med inbyggd kam håller upp hårstråna i nivå med kniven för att ge ett jämnt trimningsresultat och hjälper dig att ha din tredagarsstubb, korta skägg eller långa skägg exakt som du vill ha det.

  Trimma skäggstubben med en snabb svepande rörelse samtidigt som du är skonsam mot huden. Vår nya inbyggda kam lyfter hårstråna och håller dem i höjd med bladen för enkel och jämn trimning.

  Välj önskad trimlängd genom att helt enkelt vrida på zoomhjulet på handtaget tills önskad längd (0,4–10 mm) visas med 0,2 mm precision. Den valda längdinställningen är nu ”låst” för en jämn trimning.
  Ladda din skäggtrimmer i en timme för att få 60 minuters sladdlös användning. Om du behöver mer energi under trimningen kan du bara ansluta kontakten i väggen. Den här trimmern har utformats för att köra båda sladdlös och ansluten till elnätet.

  En perfekt men ändå skyddande trimning, gång på gång. Skäggtrimmerns stålblad trycks försiktigt mot varandra så att de bryns och håller sig extra vassa och effektiva. De har även rundade kanter och kammar som bidrar till att förhindra hudirritation.

 • Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Favorit

  Philips Hygientrimmer NT1150/10

  Med Philips NOSETRIMMER Series 1000 tar du varsamt bort oönskat näs- och öronhår. Tack vare ProtecTube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern garanterar vi en snabb, smidig och bekväm trimning, utan hårutdragningar.

  Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig, för att undvika hårdragning.

  Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad att komma åt hår i örat och näsan. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

  AA batteridriven, så trimmern är klar att användas direkt.

 • Moser Trimmers Peacock

  Moser Trimmers Peacock

  995:-
  Favorit

  Moser Trimmers Peacock

  995:-

  Laddbar och nätdriven skäggtrimmer i toppkvalitet med diamantslipat skärhuvud. Skäggtrimmern har en lång drifttid på hela 50 minuter. Klippbredden är 30 mm och den justerbara distanskammen kan ställas in på: 2, 6, 10, 14, 17, 21 och 24mm. Utan distanskammen är klipphöjden 0,4 mm.

  Rengöringsborste, skärolja, nät- laddsladd, laddningsställ och förvaringsetui medföljer.

 • BaByliss Skäggtrimmer

  BaByliss Skäggtrimmer

  229:-
  Favorit

  BaByliss Skäggtrimmer

  229:-

  För ett felfritt yttre - trimmern från BaByliss For Men låter dig trimma skägget i den längd du önskar.
   
  - Blad i rostfritt stål
  - 1 distanskam
  - Löstagbara blad
  - Enkel att rengöra
  - Drivs med AAA-batteri (medföljer)
  - Tillbehör: Rengöringsborste

 • Wahl Trimmers Groomsman Grooming Kit

  Wahl Trimmers Groomsman Grooming Kit

  299:-
  Favorit

  Wahl Trimmers Groomsman Grooming Kit

  299:-

  Komplett grooming kit för hela kroppen inklusive skäggtrimmer, detaljtrimmning och rakapparat. Precisionsslipade och självslipande skärhuvud ger bra prestanda och en behaglig klippning. 

  Medföljande tillbehör: Trimmerhuvud, detaljtrimmer & rakhuvud, trimmerdistanser - Stubb, Medium, Full & 6-positioners distanskam 2-12mm.

 • Kiss Super Groom Hair Trimmer

  Kiss Super Groom Hair Trimmer

  Favorit

  Kiss Super Groom Hair Trimmer

  Pennliknande hårtrimmer, batteridriven. 

  Kan användas för snabbt borttagande av mjukt hår runt ansikte och nacke. Kan även användas för att
  trimma ögonbryn. Du kan också med fördel använda den runt bikinilinjen. 

  • Säker att använda tack vare skyddat blad. 
  • Det smala bladet ger en nära rakning.
  • Huvudet går att röra på för att även nå svåråtkomliga ställen
  • Inbyggd lampa som underlättar en precis rakning
  • Produkten kräver ett batteri AAA som inte ingår i förpackningen.

  För bästa resultat bör Supergroom användas på torr hud. Använd inte på irriterad eller mycket känslig hud. Raka håret i växtriktningen genom att långsamt föra bladet över håret. I förpackningen finns även små kammar för att kunna justera längden på håret.

  Torka av bladen med den medföljande borsten efter användning. Om du inte använder den på en längre period kan du ta ut batteriet för att undvika korrosion.

 • Remington MB4560 E51 Touch Control Beard Trimmer

  Remington MB4560 E51 Touch Control Beard Trimmer

  749:-
  Favorit

  Remington MB4560 E51 Touch Control Beard Trimmer

  749:-

  För den man som är lika noga med sina verktyg som han är med sitt yttre, så kombinerar Remington Touch Control Lithium Beard Trimmer nyskapande teknik med precision och kraft nog att leverera en rakningsprestanda i elitklass och det med en riktigt elegant design.

  Den beröringskänsliga digitala Touch Control-skärmen gör att du kan skräddarsy både hastighet och trimningslängden efter dina personliga behov. Och det 3-gradiga reglaget tillåter att du låser det, så att din inställning inte kan rubbas av misstag mitt i rakningen.

  Med möjlighet att ställa in imponerande 175 längder och litiumbatterier som har kraft nog till en längre användningstid på 50 minuter* har detta fina verktyg en kombination av funktion och teknik som ger dig den rätta finishen varje gång du använder det.

  Alla funktioner:

  • Titanbelagda blad
  • Touch Logic 3.0-teknik – enkelt användargränssnitt
  • Tri boost system, hastighetsinställning i tre steg
  • Pro Power Motor
  • Motordrivna kammar
  • 175 längdinställningar (0,4-18 mm) i steg på 0,1 mm
  • Självslipande blad
  • Sladd / Sladdlös
  • 90 min snabbuppladdning
  • Upp till 50 min användningstid
  • Låsanordning
  • Halksäkert grepp
  • USB-laddare inkl sladd
  • Förvaringsväska
 • Wahl Detail Näs/Öron Trimmer

  Wahl Detail Näs/Öron Trimmer

  99:-
 • Tweezerman Nose Hair Trimmer

  Tweezerman Nose Hair Trimmer

  189:-
  Favorit

  Tweezerman Nose Hair Trimmer

  189:-

  Näshårstrimmer.

Visar 1 till 17av 47