På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Maria Nila Palett True Soft Trio

Fri frakt, kan skickas omgående
6 betyg 4

469:-

Köp

Maria Nila Palett Shampoo True Soft
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur.

Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner True Soft
Ett utredande balsam för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur.

Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Maria Nila Palett Masque True Soft
En skonsam behandling för torrt hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Användning:
Appliceras i nytvättat hår. Låt verka 3 min. För en mer djupverkande effekt &ndash applicera i handdukstorkat hår och låt verka 5&ndash10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen av ett balsam.

250ml

Artikelnummer: 1003-915-0900

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Mitt hår älskar det!

Har använt det i två veckor nu och mitt hår och jag älskar det! Håret blir verkligen mjukt och återfuktat(ingen mjäll i sikte)utan att det tynga ner. Luktar gott också!

Fantastiska produkter

Jag blev faktiskt förvånad när jag testade dessa produkter! Äntligen en hårvårdsserie som håller vad den lovar. Håret blir fantastiskt mjukt, lent och lättkammat efter användning. Läs hela recensionen på http://emrielle.se

Ja, de är bäst!

Finns bara en sak att säga om Maria Nila, fantastiskt. Inte nog med att det är 100% vegan (tack & lov). Ja det blir inte bättre än såhär! Mitt hår älskar Maria Nila. Blir såå mjukt och hårkvalitén är redan bättre!

Kärlek

Definitivt några av de bästa produkter som jag någonsin har testat för mitt hår. Efter år av färgning som har slitit otroligt mycket på håret så har detta gjort UNDER! Redan efter första användningen känner man hur mjukt och lent håret blir och aldrig någonsin kommer man få problem att borsta ut håret. Tveka inte =)

Besviken!

Produkterna lever inte alls upp till mina förväntningar! Håret blir gnissligt och trasslar ihop sig. Jag hade kunnat köpa response för en tiondel av priset och fått betydligt bättre resultat. Inte alls vad man förväntar sig när man köper dyrare grejer.

Riktigt bra produkter

Produkter som verkligen gör sitt jobb och gör håret supermjukt. Man får bara se till att vara noga med att tvätta ur schampot ordentligt då håret lätt blir fetare än vanligt när det är parabenfritt. Jättedryga produkter som räcker länge men som har en väldigt speciell lukt vilket faktiskt är det enda minuset!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten