På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

MaskerAide

Tygmasker från företaget Maskeraide är samtliga fyllda med naturliga oljor, mineraler och vitaminer och har inga tillsatser i form av parabener eller mineraloljor i sig. Det finns en tygmask för varje tillfälle och oavsett om du gå på fest, har varit på fest, studerat hela natten eller bara känner dig allmänt hängig så finns det en tygmask från Maskeraide för just dig. Använd din tygmask tjugo minuter per dag och eftersom den är nedbrytbar av naturen så är nästa anhalt komposten. Maskeraide tänker både på dig och på naturen utan att tumma en sekund på kvalitet. Enbart det bästa är gott nog för dig och ditt ansikte och Maskeraide är märket du ska leta efter.

 • MaskerAide Beauty Rest'ore Face Mask 23g

  MaskerAide Beauty Rest'ore Face Mask 23g

  59:-
  Favorit

  MaskerAide Beauty Rest'ore Face Mask 23g

  59:-

  Varje dag förlorar huden sin nödvändiga fuktbalans och näring. Tygmasken Beauty Rest’ore är berikad med arganolja, superfrukter, grönalger och E-vitamin för att återfukta huden och ge näring. Beauty Rest’ore ska användas innan det är dags för din skönhetssömn och på morgonen efter kommer huden att kännas silkeslen, mjuk och smidig. Ansiktsmasken har en kylande effekt som hjälper ansiktsmusklerna att slappna av och lavenderolja som lugnar kropp och själ. Sov gott!

  För att förbättra hudens upptagningsförmåga, använd en ansiktspeeling innan tygmasken appliceras.

  För att få en ännu kraftigare uppfriskning kan förpackningen förvaras i kylskåp innan appliceringen.

  För att applicera en varm tygmask kan den oöppnade förpackningen placeras i en skål med varmt vatten innan applicering.

  När förpackningen öppnas kan det med stor sannolikhet finnas serum i kvar som inte tygmasken har absorberat, låt inte detta gå till spillo, applicera det gärna på hals, axlar, armar och bröst.

   När ansiktsmasken är använd, släng den inte direkt! Det kan finnas en hel del bra näring och vitaminer kvar i den. Tag tygmasken och massera över benen som en liten trasa.

  Glöm inte att tygmasken är nedbrytbar och passar bäst i komposten! Förpackningen går såklart också att återvinna.

  Användning:
  Rengör ansiktet. Öppna förpackningen, tag försiktigt ut tygmasken och placera den på ansiktet. Justera tygmaskens placering över ögon, näsa och mun för en perfekt passform. Applicera serum som är kvar i förpackningen över hals och bröst. Slappna av i 10-20 minuter, tag sedan av tygmasken. Massera därefter varsamt in kvarvarande serum i huden eller skölj av ansiktet med ljummet vatten. För bästa resultat, använd en tygmask en gång i veckan. Kan användas dagligen.

  23g

Visar 1 till 1av 1