På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

250 Produkter

Matrix

1980 grundade amerikanen Arnie Miller företaget Matrix och målet var att skapa produkter för varje hår och hårtyp. Matrix jobbar främst mot frisersalonger över hela världen och anses idag vara ett av de ledande företagen inom branschen. Samtliga produkter är framtagna med kundens behov i centrum och det är också därför som resultatet alltid blir perfekt. Hos Matrix tänker man nämligen alltid på hur bra något kan bli och inte hur det har varit. Dessa ledord skapar förändring och oavsett om det handlar om schampo, balsam eller hårspray så tar Matrix alltid fram det bästa ur dig och ditt hår. Frisörnas favorit kan nu hamna i dina händer - använd Matrix på en gång och känn skillnanden. Matrix Biolage & Matrix Total Result är två serier som är silikonfria.

 • Matrix Total Results Amplify Conditioner

  Matrix Total Results Amplify Conditioner

  39:-
  Favorit

  Matrix Total Results Amplify Conditioner

  39:-

  Matrix Total Results Amplify Conditioner
  Vårdar och intensivbehandlar tunt och fint hår
  samtidigt som det ger lättviktig volym och ett
  långvarigt lyft till håret. Balsamet reder ut håret,
  bevarar hårfärgen och motverkar att håret blir
  statiskt. Håret får en vacker glans som håller
  länge. Matrix Total Results Amplify-seriens
  professionella hårvårdsprodukter innehåller
  24HR Full Boost&trade-teknologi med phyto-protein
  och panthenol, som bygger upp och stärker tunt
  och svagt hår. Resultatet blir ett fylligare och
  tjockare hår med en fantastisk volym som håller
  i hela 24 timmar.

  Användning:
  Används efter Matrix Total Results Amplify Shampoo.
  Applicera en liten mängd i fuktigt hår. Fokusera på
  hårlängderna. Låt sitta i några minuter, och skölj
  sedan av noggrant.

  250ml

 • Matrix Biolage ExquisiteOil Light Treatment 30ml

  Matrix Biolage ExquisiteOil Light Treatment 30ml

  39:-
  Favorit

  Matrix Biolage ExquisiteOil Light Treatment 30ml

  39:-

  Oljerik hårvård ger många fördelar för många typer av hår. ExquisiteOil Protective Treatment är formulerad med en Moringa oljebehandling, som gör alla typer av hår lättviktiga.

  • Skyddar och ger näring åt håret för extra mjukhet och strålande glans
  • Ger håret kontroll och hanterbarhet
  • Konditionerar när det används som en behandling över natten

  Användning:
  En multi-behandling som kan användas före balsam, som en efterbehandling eller över natten som en behandling. Lägg till några droppar tillsammans med ExquisiteOil Balsam för extra konditionering och glans. Matrix rekomenderar att använda den tillsammans med ExquisiteOil Shampoo och balsam för att få bästa resultat.

  30ml

 • Matrix Total Results Sleek Shampoo Conditioner

  Matrix Total Results Sleek Shampoo Conditioner

  129:-
  Favorit

  Matrix Total Results Sleek Shampoo Conditioner

  129:-

  Matrix Total Results Sleek Shampoo
  Rengör frissigt och slitet hår skonsamt samtidigt som det ger fukt och slätar ut håret. Shampoot skyddar mot fuktighet i luften under hela dagen, motverkar frissighet och ger en vacker glans. Dessutom reparerar det skadat hår och slitna toppar, vilket ger ett friskt och hälsosamt hår. Matrix Total Results Sleek-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller 24HR Smooth Repair&trade-teknologi med stärkande ceramider och sheasmör, som motverkar frissigt, skadat och slitet hår med kluvna hårtoppar. Resultatet blir ett totalt reparerat, utslätat och glansigt hår i hela 24 timmar (vid användning av Sleek Shampoo och Conditioner).

  Användning: 
  Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten tills det bildas ett lödder. Skölj av noggrant. Följ med Matrix Total Results Sleek Conditioner.

  300ml

  Matrix Total Results Sleek Conditioner 
  Detta är ett balsam för frissigt och skadat hår, som återfuktar på djupet och slätar ut håret. Balsamet skyddar mot fuktighet i luften under hela dagen, motverkar frissighet och ger en vacker glans. Det reder ut håret och gör det lätthanterligt och mjukt. Dessutom reparerar det skadat hår och slitna toppar, vilket ger ett friskt och hälsosamt hår. Matrix Total Results Sleek-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller 24HR Smooth Repair&trade-teknologi med stärkande ceramider och sheasmör, som motverkar frissigt, skadat och slitet hår med kluvna hårtoppar. Resultatet blir ett totalt reparerat, utslätat och glansigt hår i hela 24 timmar (vid användning av Sleek Shampoo och Conditioner).

  Användning: 
  Används efter Matrix Total Results Sleek Shampoo. Applicera en liten mängd i fuktigt hår. Fokusera på hårlängderna. Låt sitta i några minuter, och skölj sedan av noggrant.

  250ml

 • Matrix Total Results Amplify Foam Volumizer

  Matrix Total Results Amplify Foam Volumizer

  59:-
  Favorit

  Matrix Total Results Amplify Foam Volumizer

  59:-

  Matrix Total Results Amplify Foam Volumizer

  • Medium stadga
  • Fylligt Lift 
  • Beröringsbar tjocklek och volym


  250ml

   

 • Matrix Total Results Moisture Shampoo Conditioner

  Matrix Total Results Moisture Shampoo Conditioner

  129:-
  Favorit

  Matrix Total Results Moisture Shampoo Conditioner

  129:-

  Matrix Total Results Moisture Shampoo 
  Rengör normalt till torrt hår skonsamt samtidigt som det återställer hårets fuktbalans genom att återfukta på djupet. Håret får tillbaka sin glans och strålar av en hälsosam lyster. Dessutom bevarar och vårdar shampoot hårets färg. Matrix Total Results Moisture-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller Fiber Gloss&trade-teknologi med glycerin och aprikosolja, som återfuktar och revitaliserar torrt, sprött och livlöst hår. Resultatet blir ett helt återställt och reparerat hår som återfuktats lager för lager och fått ett nytt liv.

  Användning: 
  Applicera en liten mängd i vått hår. Massera in i hår och hårbotten tills det bildas ett lödder. Skölj av noggrant. Följ med Matrix Total Results Moisture Conditioner.

  300ml

  Matrix Total Results Moisture Conditioner 
  Är ett lättviktigt balsam för normalt till torrt hår som konditionerar och återfuktar håret på djupet. Balsamet ger omedelbar mjukhet och glans samtidigt som det gör håret lätthanterligt och silkeslent. Dessutom bevarar och vårdar balsamet hårets färg. Matrix Total Results Moisture-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller Fiber Gloss&trade-teknologi med glycerin och aprikosolja, som återfuktar och revitaliserar torrt, sprött och livlöst hår. Resultatet blir ett helt återställt och reparerat hår som återfuktats lager för lager och fått ett nytt liv.

  Användning: 
  Används efter Matrix Total Results Moisture Shampoo. Applicera en liten mängd i fuktigt hår. Fokusera på hårlängderna. Låt sitta i några minuter, och skölj sedan av noggrant.

  250ml

 • Matrix Biolage HydraSource Shampoo & Detangling Solution 1L x2

  Matrix Biolage HydraSource Shampoo & Detangling Solution 1L x2

  549:-
  Favorit

  Matrix Biolage HydraSource Shampoo & Detangling Solution 1L x2

  549:-

  Upptäck Biolage kompletta utbud av professionell hårvård för ett salongsvackert hår. Biolage tar till vara på naturens vitalaste extrakt för att behandla, vårda och återuppbygga hårets naturliga glans och skönhet. Biolage har funnits i Sverige sedan år 1990 och utvecklas ständigt för att vara rätt i tiden. Under våren kommer hela Biolage genomgå en uppfräschning och resultatet kan ni se här i produktguiden. Den unika formulan i Biolage bevaras och förbinder natur och teknologi i perfekt harmoni.

  Matrix Biolage HydraSource 
  Likt en fuktrik Aloe-vera planta, kan håret nu kännas återfuktat.

  Upplev upp till 15x mer återfuktat hår efter 1 applikation*
  * Vid användning av HydraSource shampoo, conditioner och leave-in tonic. 

  En innovation inom fuktgivande hårvård:
  Ger torrt och törstigt hår vård med en unik formula som efterliknar defuktbevarande egenskaperna hos Aloe Vera-plantan. HydraSource återställerfuktnivåerna i håret och optimerar hårets absorberingsförmåga och tillgodagörande av fukt.

  Aloe Vera, naturligt återfuktande, hemligheten?
  Genom att lagra vatten i sina tjocka, vaxliknande blad, håller Aloe Vera växten en 97% fukthalt. Förmågan att hålla kvar fukten gör att den kan överleva långa perioder av torrhet utan regn.

  Innehåller:
  Matrix Biolage HydraSource Shampoo 1000ml
  Matrix Biolage HydraSource Detangling Solution 1000ml

   

 • Matrix Total Results Moisture Shampoo

  Matrix Total Results Moisture Shampoo

  89:-
  Favorit

  Matrix Total Results Moisture Shampoo

  89:-

  • Återfuktar
  • Återställer lyster
  • Passar dig som har torrt och sprött hår.


  300ml

 • Matrix Total Results Repair Shampoo Conditioner

  Matrix Total Results Repair Shampoo Conditioner

  129:-
  Favorit

  Matrix Total Results Repair Shampoo Conditioner

  129:-

  Matrix Total Results Repair Shampoo
  Skadat hår repareras inifrån, för återuppbyggd styrka och glans

  300ml

  Matrix Total Results Repair Conditioner
  Skadat hår repareras inifrån, för återuppbyggd styrka och glans

  250ml 

 • Matrix Total Results Curl Shampoo Conditioner

  Matrix Total Results Curl Shampoo Conditioner

  129:-
  Favorit

  Matrix Total Results Curl Shampoo Conditioner

  129:-

  Matrix Total Results Curl Shampoo 
  Rengör skonsamt lockigt hår och ger näring till håret. Det motarbetar frissiga lockar genom att återfukta håret, och hjälper dig få kontroll över dina lockar. Matrix Total Results Curl-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller Anti-Frizz Nutri-Curl&trade-teknologi med jojobaolja och veteproteiner, som effektivt motverkar frissigt hår och uttorkade lockar. Resultatet blir vackert definierade och glänsande lockar från rot till topp.

  Användning: 
  Applicera en liten mängd i vått hår. Massera in i hår och hårbotten så att det bildas ett lödder. Skölj av noggrant. Följ med Matrix Total Results Curl Conditioner.

  300ml

  Matrix Total Results Curl Conditioner 
  Återställer fuktbalansen i lockigt hår och ger näring till håret. Balsamet hjälper till att reda ut håret, motarbetar frissiga lockar genom att återfukta på djupet och ger dig därmed kontroll över dina lockar. Matrix Total Results Curl-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller Anti-Frizz Nutri-Curl&trade-teknologi med jojobaolja och veteproteiner, som effektivt motverkar frissigt hår och uttorkade lockar. Resultatet blir vackert definierade och glänsande lockar från rot till topp.

  Användning: 
  Används efter Matrix Total Results Curl Shampoo. Ta en liten mängd och applicera i fuktigt hår. Fokusera på hårlängderna. Låt gärna balsamet sitta i några minuter, och skölj sedan av noggrant. Följ med Matrix Total Results Curl Contouring Lotion och/eller Matrix Total Results Curl Super Defrizzer Gel.

  250ml

 • Matrix Total Results Blonde Care Shampoo

  Matrix Total Results Blonde Care Shampoo

  59:-
  Favorit

  Matrix Total Results Blonde Care Shampoo

  59:-

  Total Results Blonde Care är lösningen för alla typer av blonda hår - färgade, blekta, slingade som naturligt blonda hår. Defence 360° Technology med kamomill och panthenol är en skonsam formula som förlänger klara blonda nyanser, ger glans, förebygger slitage & skyddar mot UV-strålar. Resultatet är ett vårdat, skyddat, glänsande och blondt hår.
   
  Användning:
  Applicera i vått hår. Massera upp ett skum. Skölj ur. Fortsätt med Blonde Care Weightless Conditioner.

  300ml

 • Matrix Total Results Curl Contouring Lotion

  Matrix Total Results Curl Contouring Lotion

  69:-
  Favorit

  Matrix Total Results Curl Contouring Lotion

  69:-

  Matrix Total Results Curl Contouring Lotion

  • Ökar volym, studs och lyster
  • Ger näring och återfuktar för varaktig definition
  • Applicera på nytt för färsk definition


  150ml


   

 • Matrix Total Result Curl Loose Waves

  Matrix Total Result Curl Loose Waves

  59:-
  Favorit

  Matrix Total Result Curl Loose Waves

  59:-

  Matrix Total Results Curl Surf Waves Spray. En super saltvatten spray, speciellt utformad för lockigt eller vågigt hår. Sprayen ger super vackra och naturliga vågor. Sprayen innehåller lugnande och vårdande ingredienser som återfuktar och ger håret textur. Detta ger en luddfri resultat som håller hela dagen.

  Användning:
  Skaka väl före användning och spraya på fuktigt hår. Låt lufttorka eller använd en diffusor. 

  145ml

 • Matrix Biolage Colorlast Kit

  Matrix Biolage Colorlast Kit

  299:-
  Favorit

  Matrix Biolage Colorlast Kit

  299:-

  Upptäck Biolage kompletta utbud av professionell hårvård för ett salongsvackert hår. Biolage tar till vara på naturens vitalaste extrakt för att behandla, vårda och återuppbygga hårets naturliga glans och skönhet. Biolage har funnits i Sverige sedan år 1990 och utvecklas ständigt för att vara rätt i tiden. Under våren kommer hela Biolage genomgå en uppfräschning och resultatet kan ni se här i produktguiden. Den unika formulan i Biolage bevaras och förbinder natur och teknologi i perfekt harmoni.

  Matrix Biolage ColorLast
  Likt orkidéns färg som inte bleknar, kan hårfärg nu motstå tiden.

  Bevara en intensiv och glansfull salongsfärg i upp till 9 veckor.*
  *Vid användning av ColorLast shampoo och conditioner.

  En innovation inom färgbevarande hårvård:
  Glöm bleknande hårfärger. ColorLast unika formula är inspirerad av naturen och skyddar och vårdar både ditt hår och din hårfärg. ColorLast bevarar de tre dimensionerna av ett salongsfärgat hår; intensitet, nyans och glans.

  Orkidé, naturligt färgbevarande, hemligheten?
  Flavonoider filtrerar bort UVstrålarnasom annars oxiderar färgen samtidigt som det antibakteriella lipidskiktet bibehåller en jämn nyans avfärgtonen.

  Innehåller:
  Matrix Biolage ColorLast Shampoo 250ml
  Matrix Biolage ColorLast Conditoner 200ml 
  Matrix Biolage ColorLast Mask 150ml

   

 • Matrix Total Results Color Care Shampoo

  Matrix Total Results Color Care Shampoo

  89:-
  Favorit

  Matrix Total Results Color Care Shampoo

  89:-

  Rengör skonsamt färgbehandlat hår och tar effektivt bort nedmattande beläggningar på håret. Shampoot återställer fuktbalansen i håret, ger en fantastisk glans och stärker poröst och svagt hår. Det bevarar och intensifierar hårfärgen och gör så att den håller längre. Matrix Total Results Color Care-seriens professionella hårvårdsprodukter innehåller Fade Guard&trade-teknologi med vitamin E och solrosolja, som motverkar att den nya hårfärgen försvinner, mattas ner eller ser livlös ut. Resultatet blir ett vårdat och stärkt hår med en intensiv hårfärg som strålar, till och med efter 45 hårtvättar (gäller vid användning av Color Care Shampoo och Conditioner).

  Användning:
  Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten tills det bildas ett lödder. Skölj av noggrant. Följ med Matrix Total Results ColorCare Conditioner.

  300ml

 • Matrix Total Results High Amplify Proforma Hair Spray 400ml

  Matrix Total Results High Amplify Proforma Hair Spray 400ml

  99:-
  Favorit

  Matrix Total Results High Amplify Proforma Hair Spray 400ml

  99:-

  Ultra-snabbtorkande finishing spray med kraftfull stadga. Ger lyft och volym som varar länge.

  400ml

 • Matrix Vavoom Freezing Spray

  Matrix Vavoom Freezing Spray

  159:-
  Favorit

  Matrix Vavoom Freezing Spray

  159:-

  Matrix Vavoom Freezing Spray
  The finishing touch! Vavoom Frezing Sprays
  snabbtorkande formel med kraftig stadga fixerar ögonblickligen
  dramatiska frisyrer med volym, struktur och lyft.
  Volym. Känsla . Vavoom!!!

  Bruksanvisning:
  Skaka väl. Spraya på torrt hår
  ca 35 cm från håret.

  500ml

   

 • Matrix Total Results Amplify Conditioner 1000ml

  Matrix Total Results Amplify Conditioner 1000ml

  199:-
  Favorit

  Matrix Total Results Amplify Conditioner 1000ml

  199:-

  Matrix Total Results Amplify Conditioner
  Vårdar och intensivbehandlar tunt och fint hår
  samtidigt som det ger lättviktig volym och ett
  långvarigt lyft till håret. Balsamet reder ut håret,
  bevarar hårfärgen och motverkar att håret blir
  statiskt. Håret får en vacker glans som håller
  länge. Matrix Total Results Amplify-seriens
  professionella hårvårdsprodukter innehåller
  24HR Full Boost&trade-teknologi med phyto-protein
  och panthenol, som bygger upp och stärker tunt
  och svagt hår. Resultatet blir ett fylligare och
  tjockare hår med en fantastisk volym som håller
  i hela 24 timmar.

  Användning:
  Används efter Matrix Total Results Amplify Shampoo.
  Applicera en liten mängd i fuktigt hår. Fokusera på
  hårlängderna. Låt sitta i några minuter, och skölj
  sedan av noggrant.

  1000ml

Visar 1 till 17av 250