På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Matrix Oil Wonders Shaping Master 100ml

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 4

179:-

Köp

Matrix Oil Wonders Shaping Master är en stylingprodukt som är en korsning mellan en kräm och en gel med marockanska arganolja, och har en närande effekt på håret. Det ger håret definition och rörelse, medan håret är mjukt och glansigt utseende.
Passar alla hårtyper.

Användning:
Fördela 1-2 pumptryck jämt i nytvättat handdukstorkat hår och fördela jämnt. 
Skölj ej ur.

100ml 

Artikelnummer: 1008-181-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Härlig doft

Matrix Oil Wonders /Shaping Oil Cream
Jag upplever produkten mer som en kräm än som en gel. Eftersom mitt hår är tjockt och tungt så räckte inte denna produkt riktigt till för att ge någon stor effekt. Provade att föna håret och märkte ingen skillnad av att ha kramat in krämen. När jag lät det självtorka kändes håret ej lika torrt som vanligt och mitt självfall fick ett litet lyft.
Fin doft och konsistens men gav ej någon glans eller hållbarhet till min frisyr.

Bra stadga!

Har provat denna några gånger nu. Jag har provat den särskilt för när jag ska styla håret på ett visst sätt. Jag har lockat håret och då har lockarna hållt sig jätte bra. Men jag har även använt den när jag skulle få extra volym med en rundborste. Det blev skit snyggt och bra volym! Stort stort plus är att man får sjukt fin glans och det luktar otroligt gott :) Väldigt bra produkt för en sådan billig peng!

Framhäver mina lockar utan att håret bli klistrigt och flottigt..

Den här är perfekt för vardagsstyling av mitt hår med mycket självfall.. Utan produkt i håret ser jag ut som ett penntroll och med de flesta produkter blir håret stelt och flottigt men med denna får jag de där perfekta lockarna bara genom att "krama" in det försiktigt i längderna och sen låta håret självtorka.. Håret blir mjukt och följsamt och lockarna håller sig fina en hel dag men är även helt okej dagen därpå bara man fuktar håret lite lätt och kramar ihop det igen..
Väldigt dryg produkt också vilket är ett stort plus i kanten.. :-)

Utmärkt alternativ

En mycket bra produkt som både ger volym och stadga samtidigt som den vårdar håret. På produkten står det även att denna går att använda tillsammans med en fön vilket saknas i produktbeskrivningen på sidan. Något som dessutom fungerat riktigt bra. Eftersom produkten delvis innehåller olja ger den inte fullt lika bra volym som exempelvis en mousse, men är förvånande nog inte långt ifrån. Shaping Master är därför ett fullgott alternativ till just en mousse eller en föngel. Minus för produkten är att denna inte innehåller något värmeskydd.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten