På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Max Factor Face Finity All Day Primer

Fri frakt, kan skickas omgående
4 betyg 3

139:-

Köp

-UPPTÄCK HEMLIGHETEN TILL EN HÅLLBAR TÄCKNING
En primer gör din hy jämn och perfekt inför applicering av foundation. Sammetslen, ofärgad, lätt formula som hjälper till att minska synligheten av fina linjer och porer och gör att hyn ser sammetsmjuk ut. I All Day Flawless Primer har vi extraherat primer från vår framgångsrika All Day Flawless 3 in 1 Foundation, för att ge konsumenten tillgänglighet till en primer som kan användas under alla foundations. Fördelen är att primern förlänger hållbarheten av din makeup.

Max Factors nyhet All Day Primer har en sammetslen, ofärgad, lätt formula som hjälper till att minska synligheten av fina linjer och porer och gör att hyn ser sammetsmjuk ut. Den är oljefri, har SPF20, täpper ej igen porerna och är dermatologiskt testad så den passar alla hudtyper, även känslig. All Day Primers formula håller sig flexibel på huden och motverkar flagning och krackelering av foundation. Genom sitt puderkomplex så absorberar primern hudens utsöndring av fukt och olja under dagen och ger en jämn och matt hudyta på vilken foundation får bättre fäste och därmed förbättrad hållbarhet. Primern passar under alla foundations som inte redan har inbyggd primer. 

Applicera under din vanliga foundation.

30ml 

Artikelnummer: 1199-112-0030

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Mycket bra primer!

Jag är supernöjd med denna primer. Den går fort in i huden och har en neutral lukt. Sminket håller längre när jag använder denna primer. En nackdel är dock att den inte är särskilt dryg.

Mja

Helt okej, men funkar inte jättebra under min Fit me foundation. Jag tycker inte att den gör någon som helst skillnad på min hy, men kanske att den förlänger sminkets hållbarhet lite.

Superbra primer med värdelös flaska

Brukar använda denna under mineralpudret och concealern och har en fin bas som räcker hela arbetsdagen. Lättarbetad och går fort in i huden. MEN det är ganska mycket kvar i botten när den börjar ta slut som man inte kommer åt. Säkert primer för flera dagar.
Så tyvärr kollar jag nu istället efter en primer i tubförpackning och hoppas innehållet är lika bra som på denna.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten